redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ττυπε μια φορα εκαναν γυμναστικη ψεματα λεει...και αυτη μιση γιατι καποιο βυσμα πηρε τηλεφωνο οτι εχει αφορητη ζεστη και τους πηγαν παλι μεσα στις δημοιριες
ττυπε μια φορα εκαναν γυμναστικη ψεματα λεει...και αυτη μιση γιατι καποιο βυσμα πηρε τηλεφωνο οτι εχει αφορητη ζεστη και τους πηγαν παλι μεσα στις δημοιριες
Τιτ τακ.ποια είναι η τρίτη κίνηση της τέταρτης φόρμας;
ποια κλοτσιά είναι η τίρο τολιοτσάκι;
και
πως απαντάμε όταν μας λένε "κονε;"
περιμένω να απαντήσεις σε 1 λεπτό, πριν googlareis
τυπε ειναι με την κοπελα του δεν εχει δει τι του εχεις γραψει θα απαντησει σε λιγο που θα εχει βρει την απαντησηΤιτ τακ.
ποια είναι η τρίτη κίνηση της τέταρτης φόρμας;
ποια κλοτσιά είναι η τίρο τολιοτσάκι;
και
πως απαντάμε όταν μας λένε "κονε;"
περιμένω να απαντήσεις σε 1 λεπτό, πριν googlareis
Tυπε λες ο μπολντι να ειναι ο δασκαλος και να μην τον εχουμε παρει χαμπαρι ακομη;
ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥxaxaxa σιγα μην κατσω να σου αναλυσω και τα poomsae τωρα ρε ελεος
ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
σε εχω κατουρησει...ποναει οταν λεω την αληθειακΑΛΥΤΕΡΑ να μας πεις για ποιο λογο σου εδωσαν Ι5 ... εκτος και αν εισαι κανενας απο τους εποπ
που μας βαρανε προσοχη μολις με βλεπουν με τον διοικητη
σε μενα οι εποπ δεν μιλανε..... εισαι τελειως καραγκιοζης δεν ξερεις τι σου γινεται και με διασκεδαζεις χαχαχαχα ελεος
εκει που βρισκομαι ο χαμηλοτερος βαθμος ειναι (σε αντιστοιχια με το στρατο ξηρας) ο λοχαγος.
Και μου λες εσυ οτι κινδυνευω απο σενα χαχαχαχ θα στειλεις το σημα με φαξ μηπως??????????
Αυτο λεω ρε τυπε την αλλη μιση μαυρη (δηλαδπ ολοκληρη και ενα νταν) και το δευτερο νταν, με τι βαθμολογια τα πηρες.
Θελω να δω ποσο καλη τεχνικη εχεις.
xaxaxa σιγα μην κατσω να σου αναλυσω και τα poomsae τωρα ρε ελεος
οχι τυπε...τον μπολντη ρωτα...που μας λεει οτι ειναι Ι1 και δεν εχει βαρεσει ουτε ενα σκοπετο..το κωλοβυσμα..!Τύπε αλήθεια λέει?Πήρες Ι5 και γλύτωσες απ' την μαλακία (στρατός)?Σε παραδέχομαι...
εισαι ο μαλακας της χρονιας το ξεχασες να το αναφερεις..Και εγω πρεπει να δω ομως τι γνωριζεις ... πριν σου απαντησω σε περισσοτερα γιατι ηδη εχω πει αρκετα πραγματα εδω μεσα για μενα... ενω εσεις δεν λετε ποτε τιποτα... αν το καλοσκεφτεις ειμαι αυτος που εχει απαντησει στις περισσοτερες ερωτησεις απο ολους σας εδω μεσα και η πλακα ποια ειναι? οτι με θεωρειτε και ψευτη αυτη τη στιγμη ξερεις οτι
- Ειμαι του tae kwon do
- Ειμαι της πληροφορικης
- Ειμαι στρατο
- Ειμαι δεξιος
κτλπ κτλπ ....
τα poomsae τα ξερεις ? και τι σχεση εχεις με το tae kwon do ωστε να σου πω αυτα που ρωτας ?
πάντως η σωστή απάντηση ήθελε λιγότερο χρόνο από αυτό που έγραψες, αν είχες μαύρη ζώνη
κάτι σημαινει αυτό...
οχι τυπε...τον μπολντη ρωτα...που μας λεει οτι ειναι Ι1 και δεν εχει βαρεσει ουτε ενα σκοπετο..το κωλοβυσμα..!
εισαι ο μαλακας της χρονιας το ξεχασες να το αναφερεις..
εσυ θα παιρνεις περισσοτερα οταν απολυθεις...γιατι ξεχασα σε περιμενουν δουλειες οταν απολυθεις....ΣΗμαινει οτι εσεις ξερετε πολλα για μενα ενω εγω τιποτα για εσας !!!!
Δεν απανταω σε αλλες ερωτησεις αμα δεν απαντησετε και εσεις.
Ο redmanftw ο ζηλιαρης εχει λυσαξει επειδη τον εχουν πηξει μπορει να ειναι και εποπ
να καθεται ολη μερα στην αεροπορια και να παιρνει 800 ευρω ....
Ειμαι αυτος στον οποιο βαρας προσοχες αμα εισαι εποπ
φαε τα λυσιακα σου τωρα ρε συ
Και στρατόκαυλος ο Bold εκτός απ' όλα τα άλλα?Τώρα εξηγούνται πολλά....
εσυ θα παιρνεις περισσοτερα οταν απολυθεις...γιατι ξεχασα σε περιμενουν δουλειες οταν απολυθεις....