aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.693
- Πόντοι
- 446
Αναφορά για το αφέψημα.Ενδιαμεσο..
Συνδιασμός απο ξηροκάρπια
Τσαι μαυρο
Η επίσημη ονομασία του είναι English Breakfast.
Αναφορά για το αφέψημα.Ενδιαμεσο..
Συνδιασμός απο ξηροκάρπια
Τσαι μαυρο
Είσαι αδερφόςΤο πρώτο από τα τρία ταψιά σπανακόπιτα σπιτικη.μολις βγήκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Kαι το φρούτο
ΑΝΑΦΟΡΑΕίσαι αδερφός
Έτσι γουστάρω κοφτό με κιμα
Τι είδους ρύζι χρησιμοποίησες? Και τι συστατικά είχε το ριζότο?μεσημερι ριζότο μιλανεζε
Σαλάτα λάχανο καροτο
Νερό βρύση
Πες τα μανΕίσαι αδερφός
Έτσι γουστάρω κοφτό με κιμα
Ασχετο τελειως με αυτο που ειπαΝαι μαν, γιατί στους φούρνους της γειτονιάς ή στις αλυσίδες, το φύλλο το ανοίγει ο φούρναρης.
Εδώ οι αθεόφοβοι έβγαλαν διαφημιστικό ο Καραμολεγκος το έφτιαξε με αγάπη, ναι σηκώνεται μια τα ξημερώματα ο κυρ. Μανώλης και ζημωνει 5 τόνους αλεύρι...
ΝΑΙΑσχετο τελειως με αυτο που ειπα
το κοφτο μακαρονακι παει ωραια με σουπιες η χταποδι
Σιγά μην βάλουμε και φιδέΑΝΑΦΟΡΑ
Μονο Νουμερο 10
Αναφορα για το κοφτο μακαρονακι. Χαλασες κι εσυ.Το πρώτο από τα τρία ταψιά σπανακόπιτα σπιτικη.μολις βγήκε
Kαι το φρούτο
Καλυτερη η αναφορα μαν!! μη μου το κανειος αυτο!!!Εντάξει μαν, δεκτή η παραπλάνηση...
Μετατροπή της ποινής σε 3ημερη κατανάλωση μπαμιες και παραμονή στην τουαλέτα με κλειστό παράθυρο επί μία ώρα τουλάχιστον μετά από κάθε εκκένωση τους.
Οπουδήποτε...δεν υπαρχει πιο νόστιμο κασέρι ( εις την μακεδονικην).Στο φούρνο; Θέλουμε στοιχεία.
Καλυτερη η αναφορα μαν!! μη μου το κανειος αυτο!!!
Τι είναι αυτό τύπε κοινωνική κουζίνα ο άλλος ανθρωπας?
καλή όρεξη μανΤο πρώτο από τα τρία ταψιά σπανακόπιτα σπιτικη.μολις βγήκε
Kαι το φρούτο
Τύπε σε ρώτησα πολύ ευγενικά τι ρύζι χρησιμοποίησες καί τά συστατικά του ριζότο, και δεν απάντησες άρα κάτι κρύβεις, τσίμπα αναφορά για να μάθεις!Καλυτερη η αναφορα μαν!! μη μου το κανειος αυτο!!!
Δεν έφαγκα ριζωτο καρντια μου!!Τύπε σε ρώτησα πολύ ευγενικά τι ρύζι χρησιμοποίησες καί τά συστατικά του ριζότο, και δεν απάντησες άρα κάτι κρύβεις, τσίμπα αναφορά για να μάθεις!
Παιδικό μέγεθος η σπανακόπιτα ή έκοψες μεγάλα τα κομμάτια;Το πρώτο από τα τρία ταψιά σπανακόπιτα σπιτικη.μολις βγήκε
Kαι το φρούτο
Πάντως την αναφορα για το κοφτό μακαρονι τη γλίτωσες λόγω της σπανακόπιτας, άσχετα από το μέγεθος της (βλ προηγ ποστ)Το πρώτο από τα τρία ταψιά σπανακόπιτα σπιτικη.μολις βγήκε
Kαι το φρούτο