cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 14.225
- Πόντοι
- 3.556
Έχεις δίκιο τύπε ο @fysarmonika έφαγε ριζότο και εσύ έφαγες αναφορά κατά λάθοςΔεν έφαγκα ριζωτο καρντια μου!!
Έχεις δίκιο τύπε ο @fysarmonika έφαγε ριζότο και εσύ έφαγες αναφορά κατά λάθοςΔεν έφαγκα ριζωτο καρντια μου!!
Έχεις δίκιο τύπε ο @fysarmonika έφαγε ριζότο και εσύ έφαγες αναφορά κατά λάθος
3 ταψιά μαν έφαγα μισο ταψί για κολατσιό με τα μακαρόνιαΠάντως την αναφορα για το κοφτό μακαρονι τη γλίτωσες λόγω της σπανακόπιτας, άσχετα από το μέγεθος της (βλ προηγ ποστ)
Καλή απόλαυση ( στη σπακανοπιτα...)
Περνάει μόνο αν τα ξηροκάρπια είναι από το ξηροκαρπάδικο του Γκότζι.Ενδιαμεσο..
Συνδιασμός απο ξηροκάρπια
Τσαι μαυρο
Ρίχνω εκατό αναφορές κάθε μέρα σίγουρα θα υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες, αλλά πρέπει να γίνει εκκαθάρισησυμβαινουν αυτα , ειναι μεσα στο προγραμμα
Σαλάτα γαλλική με κυρίως τραχανά; Πάτα το κουμπί μόνος σουKoλιός το ψάρι ρε παίκτη, τι κασέρι μας λες
Περνάει μόνο αν τα ξηροκάρπια είναι από το ξηροκαρπάδικο του Γκότζι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαλάτα: Γαλλική σαλάτα, αυγό σφιχτό, τοματίνια, παξιμάδι από χαρούπι στεγνό και ξύδι από λευκά σταφίλια.
Κυρίως: Τραχανάς με ντομάτα
Από τις μπάμιες που μου είπε ο άλλος, προτιμώ την αναφορά μαν!Έχεις δίκιο τύπε ο @fysarmonika έφαγε ριζότο και εσύ έφαγες αναφορά κατά λάθος
Μπαμιες ;Από τις μπάμιες που μου είπε ο άλλος, προτιμώ την αναφορά μαν!
Θένκς
Τη θες την αναφορά σου μου φαίνεται.Βραδινό..
Αυθεντική Μακαροναδα νουμερο 10 με Σουτζουκάκια.
Σαλάτες
Κοκα κολα
Γλυκό : Ρυζογκοφρετα
Μακαρόνια.. ΜΟΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 10Τη θες την αναφορά σου μου φαίνεται.
Τα σουτζουκάκια τρωγονται με ρύζι.
Για να μη σχολιάσω τα μακαρόνια νο 10...
ΟΧΙΜακαρόνια.. ΜΟΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 10
ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.
Νούμερο 6 είναι η αυθεντική μακαρονάδα πανούληΒραδινό..
Αυθεντική Μακαροναδα νουμερο 10 με Σουτζουκάκια.
Σαλάτες
Κοκα κολα
Γλυκό : Ρυζογκοφρετα
Τα μακαρόνια ήταν μπαριλα μαν. ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.Τσιμπήστε από μια αναφορουλα. Ο Τομαχοκ για τη σάλτσα μπαριλα και ο μουνογλυφης που δεν το αναγνώρισε για να κάνει αναφορά!
Άντε πχιά με τα ετοιματζιδικα, καμιά πχιότητα το νήμα...
Μπουγάτσα τυρί μανΠω ρε πούστη
Αλμυρή μαν ?
Εντάξει, έδωσε την διευκρίνιση ο μουνογλυφης. Την πήρα πίσω μαν!Τα μακαρόνια ήταν μπαριλα μαν. ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.