dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 62
- Like
- 35.589
- Πόντοι
- 22.936
Πόσες πίτες μαν ?Μερίδα γυρο,κρεμμυδι, πιτες, κοκακολα![]()
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Ο γύρος χοιρινός ?
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Πόσες πίτες μαν ?Μερίδα γυρο,κρεμμυδι, πιτες, κοκακολα![]()
Εννοείται χοιρινός μαν, δεν είμαι κάνας ντιντης να τρώω πουλιαΠόσες πίτες μαν ?
Ο γύρος χοιρινός ?![]()
Τυροπιτα λεγεταιΠω ρε πούστη
Αλμυρή μαν ?![]()
Αναφορα για τον γυροΜερίδα γυρο,κρεμμυδι, πιτες, κοκακολα![]()
Ε τσίμπα την να μάθειςΒραδινο λογω λιγουρας.. νουμερο 2
Κεικ αλμυρό με κιμα.
Έχω να σου γνωρίσω κάποιον εδώ μέσα που θα ταιριάζετε.Βραδινό..
Αυθεντική Μακαροναδα νουμερο 10 με Σουτζουκάκια.
Σαλάτες
Κοκα κολα
Γλυκό : Ρυζογκοφρετα
Σε τρωει ο κωλος σου εσενα.Κεικ αλμυρό με κιμα.
Ας ξαναφανε μαλακίες και βρωμιες και θα δεις τι έχει να γίνει!Προσοχη τι τρωτε απο τωρα και στο εξης. Οι αναφορες αποκτούν μεγαλύτερη σημασια.
Νεα ψηφοφορια.
Εσυ τι ειχες στο τραπέζι σου αποψε;Ας ξαναφανε μαλακίες και βρωμιες και θα δεις τι έχει να γίνει!
Κι εμάς δηλαδή τι μας νοιάζει??? άσε να τρώνε μαλακίες, όπως λέει το ρητό μακριά από τον κώλο μας και όπου θέλει ας πάειΑς ξαναφανε μαλακίες και βρωμιες και θα δεις τι έχει να γίνει!
Φιλέτο σολομού με λαδολεμονο μουστάρδας, σαλάτα νισουαζ, Μπάο Μπαν με γαρίδες ψητές με spicy Mayo, και κόλα ζιροΕσυ τι ειχες στο τραπέζι σου αποψε;
Τι κέικ με κιμά ρε τυπε?Βραδινο λογω λιγουρας.. νουμερο 2
Κεικ αλμυρό με κιμα.
Τύπε πρέπει οι τύποι να ξεβλαχεψουν και να μάθουν να τρώνε σωστά, εγώ με τον @Νίπλης λειτούργημα κάνουμε και αφιλοκερδώς για το καλό του τόπουΚι εμάς δηλαδή τι μας νοιάζει??? άσε να τρώνε μαλακίες όπως λέει το ρητό μακριά από τον κώλο μας και όπου θέλει ας πάει
By the way σήμερα έφτιαξα χοιρινό με σέλινο (αυγοκομμένο) και για σαλάτα ντάκο
Καλά τα λες, αλλά το τι τσίμπησες είναι β' ενικός αορίστου χρόνου, η ζημιά έχει γίνει ήδηΤύπε πρέπει οι τύποι να ξεβλαχεψουν και να μάθουν να τρώνε σωστά, εγώ με τον @Νίπλης λειτούργημα κάνουμε και αφιλοκερδώς για το καλό του τόπου
Είναι μία λύσηΚαλά τα λες, αλλά το τι τσίμπησες είναι β' ενικός αορίστου χρόνου, η ζημιά έχει γίνει ήδη
Κανονικά πριν το φάνε να το ποστάρουν με φώτο και αν εγκρίνετε ή όχι.