kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ζηλευω τυπε ολη μου η καυλα ειναι να γινω μαλακαςζηλευεις τυπε?
ζηλευω τυπε ολη μου η καυλα ειναι να γινω μαλακαςζηλευεις τυπε?
τι να ψαρωσει ρε αυτος ειναι τρελαρας δεν τον βλεπεις δες τι απαντησε στον αλλον
αυτος ψαρωνεται μονος του
ζηλευω τυπε ολη μου η καυλα ειναι να γινω μαλακας
γιατι τυπε ? επειδη λες την αληθεια ?
τυπε ειναι πολυ δυσκολο να παρεις την δοξα απο τον μπολντη απ οτι βλεπειςζηλευω τυπε ολη μου η καυλα ειναι να γινω μαλακας
τύπε σε παρεξήγησα μάλλον...
σκασε τρομπαΕ αμα εισαι ηδη σωστα... τι αλλο να γινεις
σκασε τρομπα
Καταρχην με τους χαρακτηρισμους δειχνεις ποσο κομπλεξικος εισαι. Γιατι οπως βλεπεις εγω τουλαχιστον
σου μιλαω σωστα. Αφενος γιατι δεν σε γνωριζω αφετερου γιατι εχω μαθει να μην ειμαι ψευτομαγκας.
Ακου γιατι δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα... ορισμενοι πρεπει να πανε στρατο για να νιωσουν οτι ειναι αντρες , εγω δεν το εχω αναγκη αυτο αφενος επειδη το εχω ανακαλυψει απο μικρος στην ηλικια δηλαδη που πρεπει και αφετερου επειδη οση εκπαιδευση εχεις κανει σε φυσικη κατασταση την εχω κανει επι 10 φορες και παραπανω. Καταλαβες?
Οποτε τι να συζητησουμε? Για ψευτομαγκα σε κοβω.
σκασε βλακαΞυδάκι αγορινα.
Και αφου ανακαλυψες τον ανδρισμο σου, γιατι πηγες αεροπορια? Εκει πανε τα φλωρακια...
Η φυσικη κατασταση τι σχεση εχει? Πως φαινεται οτι την εβγαλες σε καρεκλα απο την ορκομωσια και μετα...
εσυ τυπε με ειδικοτητα χωρις εκπαιδευση που πηρες στην αεροπορια εχεις φυσικη κατασταση? :SΔεν εχει να κανει η φυσικη κατασταση οταν εισαι στρατιωτης?
Δεν το ξερεις αυτο και την εβγαλα εγω σε καρεκλα απο την ορκωμοσια και μετα????
ενταξει πιστευω σε αυτο το ποστ πρεπει να τελειωσουν ολα εχει γεμισει με τρολς το ιντερνετ.
Πηγαινε να σε ξαναμαθουν οτι για να εισαι καλος στρατιωτης πρεπει πρωτα να εχεις αριστη φυσικη κατασταση.... και ξαναελα.
η αληθεια ποναει ...τι μαλεας ειμαι καθομαι και απανταω τοση ωρα στα τρολλ
ελα αντε να ψαξετε τον λαλακη θα ειναι σε κανα μαγαζι να κανει καμακι
λαλακη λαλακη πως παει το καμακι?
η αληθεια ποναει ...
xaxaxa εσυ ειδικα μαλεα πρεπει να εισαι μεγιστο τρολακι
και δεν σου κανω πλακα τωρα ετσι? ειμαι περα για περα ειλικρινης.
Άκου πως επιμένει να ρωτάει ο γιωτάς και μετά ενοχλείται που τον λένε γωτάΣε ποιο [size=10pt][size=10pt]σωμα[/size][/size] υπηρετησες σε ρωτησα οχι αν πηγες στο ΓΕΣ.
Εσενα που σου εκαναν εκπαιδευση για πες μας.
... έγινες κόσκινο άμα το κάνεις ακατάλληλη στιγμήεγω ρε βλαξ? εσεις ασχολειστε
εχω κανει πορεια βραδυ σε βουνο με φακους... τι να μου πεις τωρα και εσυ και ο Α και ο Β για τη θητεια τι να μου πεις? μαλεες τελειως ειστε γιατι μιλατε χωρις να ξερετε αλλα εγω το διασκεδαζω
Δεν εχει να κανει η φυσικη κατασταση οταν εισαι στρατιωτης?
Δεν το ξερεις αυτο και την εβγαλα εγω σε καρεκλα απο την ορκωμοσια και μετα????
ενταξει πιστευω σε αυτο το ποστ πρεπει να τελειωσουν ολα εχει γεμισει με τρολς το ιντερνετ.
Πηγαινε να σε ξαναμαθουν οτι για να εισαι καλος στρατιωτης πρεπει πρωτα να εχεις αριστη φυσικη κατασταση.... και ξαναελα.
Σε οτι οπλο πεζικου παιζει, βαρυ και ελαφρυ, χειροβομβιδες, τακτικες μαχης πεζικου, χειμερινη, ανταρτοπολεμο, νυχτερινη επιθεση, ενεδρα, ναρκοπεδια, πορειες και καποια που δεν τα θυμαμαι τωρα. Πηγα και ΛΥΒ...