Νέα

Που ειναι ο λακης33;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που χάθηκε ο Λακης;

• Του κόψανε το νετ

Ψήφοι: 5 5,7%
  • Πήγε πορνοδιακοπές;

Ψήφοι: 6 6,8%
  • Εφαγε παντόφλα απο την υποτιθέμενη συζυγο;

Ψήφοι: 12 13,6%
  • Εμπλεξε με υπερμουναρα και γαμει ολη μερα;

Ψήφοι: 10 11,4%
  • Βαρεθηκε ο αντισθενης να κάνει τον λακη33 ;

Ψήφοι: 15 17,0%
  • Τον βαλαν φυλακη γιατι κατουρησε εξω απο το μεγκα;

Ψήφοι: 17 19,3%
  • Τα έφτιαξε με τον κασιδιάρη και δεν τον αφηνει να μπαινει στο μπου

Ψήφοι: 23 26,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    88

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
του έχει γίνει εμμονή η erinal χωρίς να τα καταφέρει  :2funny:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
rambo-machine-gun-o.gif
:thumbsup:

:2funny: :2funny: :2funny:

Αυτον τυπε, τον ειχαμε στην εκπαιδευση για να για μαζευει τους καλυκες :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν εχει να κανει η φυσικη κατασταση, εκτος αν εισαι στα ΟΥΚ. Το ολο κολπο ειναι να μπορεις να ανταπεξελθεις ψυχολογικα. Γιατι και αθλητης να εισαι πορεια 40χλμ μες το μεσημερι με πληρη φορτο δεν την κανεις, ουτε μπορεις πιο ανετα να μεινεις με 3 ωρες υπνο καθε μερα για βδομαδες, ουτε να κοιμασαι σε σκηνη στο βουνο με -10 και να αναβεις σπιρτα για να ζεσταθεις, ουτε να κανεις να δεις τους δικους σου 7 μηνες, ουτε να φυλας σκοπια τα βραδυα 2-4 παρεα με εκατο χιλιαδες κουνουπια. Ουτε σν εισαι τιγκα και σου πουνε να τα μαζεψεις γιατι παμε για πολεμο θα χεστεις λιγοτερο. Αν ειχες παει στρατο θα τα ξερες αυτα

Παντως η αληθεια ειναι οτι το να ειμαι καλος στρατιωτης δεν με ενδιεφερε ποτε...Εσυ που απο οτι βλεπω ηθελες, γιατι εγινες μοδιστρα?

Κοιτα εμενα προσωπικα δεν με ξερεις για τους αλλους πες οτι θες γιατι μοδιστρες ειναι οντως. Δεν κανουν τιποτα. Αλλα αυτο εχει να κανει με το συστημα δεν φταινε οι στρατιωτες. ΣΥμφωνω οτι οι ειδικες δυναμεις δεν συγκρινονται με τα αλλα σωματα ετσι οπως εχει γινει το θεμα .

Η φυσικη κατασταση παιζει τεραστιο ρολο διοτι αν δεν μπορεις να αναπνευσεις δεν μπορεις να κανεις πορεια. Εκτος και αν σε εβαλαν να κανεις πορεια σε ευθεια που ειναι αστειο... εγω εχω κανει σε βουνο δηλαδη ανηφορα και φορτωμενος εννοειται οχι στο στρατο ..... ηταν δυσκολο μεν αλλα το εβγαλα. Το παν ειναι η αναπνοη. Χωρις αναπνοη εισαι 0.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κοιτα εμενα προσωπικα δεν με ξερεις για τους αλλους πες οτι θες γιατι μοδιστρες ειναι οντως. Δεν κανουν τιποτα. Αλλα αυτο εχει να κανει με το συστημα δεν φταινε οι στρατιωτες. ΣΥμφωνω οτι οι ειδικες δυναμεις δεν συγκρινονται με τα αλλα σωματα ετσι οπως εχει γινει το θεμα .

Η φυσικη κατασταση παιζει τεραστιο ρολο διοτι αν δεν μπορεις να αναπνευσεις δεν μπορεις να κανεις πορεια. Εκτος και αν σε εβαλαν να κανεις πορεια σε ευθεια που ειναι αστειο... εγω εχω κανει σε βουνο δηλαδη ανηφορα και φορτωμενος εννοειται οχι στο στρατο ..... ηταν δυσκολο μεν αλλα το εβγαλα. Το παν ειναι η αναπνοη. Χωρις αναπνοη εισαι 0.
ρε την παλευεις καστανο? εσυ τι εχεις κανει? ουτε σκοπετα βαρας,ουτε διανυκτερευση κανεις σε στρατοπεδο...πας φευγεις οποτε σου καπνισει...και εχεις και φυσικη κατασταση? που την βρηκες ? τρωγοντας 10 προαριστα καθε πρωι? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εγω φιλε μου εχω μαυρη ζωνη στο tae kwon do και 2 dan.Ειμαι 3 χρονια εδω στο φορουμ αλλα ειναι η πρωτη φορα που το λεω επειδη δεν ειμαι ποζερακος.

Στο στρατο στο κεντρο καταταξης εμενα ειχανε βαλει να τους κανω γυμναστικη 2-3 φορες.

Απλες καμψεις ... κοιλιακους κτλπ

Στις καμψεις τα ειδα ολα ..... ουτε 10 δεν μπορουσαν να βγαλουν ατομα σαν και εσενα που μονο να κραζουν ξερουν. Εγω εβγαζα 30 για τη πλακα και νομιζανε πως ειμαι θεος !!!!!! ελεος

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω φιλε μου εχω μαυρη ζωνη στο tae kwon do και 2 dan.Ειμαι 3 χρονια εδω στο φορουμ αλλα ειναι η πρωτη φορα που το λεω επειδη δεν ειμαι ποζερακος.

Στο στρατο στο κεντρο καταταξης εμενα ειχανε βαλει να τους κανω γυμναστικη 2-3 φορες.

Στις καμψεις τα ειδα ολα ..... ουτε 10 δεν μπορουσαν να βγαλουν ατομα σαν και εσενα που μονο να κραζουν ξερουν. Εγω εβγαζα 30 για τη πλακα και νομιζανε πως ειμαι θεος !!!!!! ελεος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

εγω βγαζω 40  :2on1:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

ΡΕ ΨΕΥΤΗ????? ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΥΣΜΑ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ...ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΡΕ ΨΕΥΤΗ????? ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΥΣΜΑ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ...ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ????

Ποια σειρα μου ρε βλαμενε? γιατι ξερεις τι σειρα ημουν?

εσυ νομιζεις οτι ειμαι αεροπορια και στο γεα ... εχω πει ποτε εγω κατι τετοιο?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΑΤΕ ΕΞΩΔΟΥΧΟΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ???? ΕΠΙΣΗΣ...ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΝΑ "ΓΥΜΝΑΣΕΙΣ" ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ..ΟΙ ΣΜΗΝΙΕΣ ΕΙΠΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ Η ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΕΦΑΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ...ΕΣΥ ΩΣ ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ? :think: :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ποια σειρα μου ρε βλαμενε? γιατι ξερεις τι σειρα ημουν?

εσυ νομιζεις οτι ειμαι αεροπορια και στο γεα ... εχω πει ποτε εγω κατι τετοιο?
319 ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΕ Β ΕΣΣΟ ΜΑΙΟΥ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
319 ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΕ Β ΕΣΣΟ ΜΑΙΟΥ....

Γιατι εισαι σιγουρος οτι ειμαι αεροπορια και οχι ναυτικο?  :2funny: :2funny: :2funny:

θα σε τρελανω !!!!!! Πιο πολυ απο οτι εισαι. Δεν ξερεις που ειμαι... εγω ειχα δηλωσει οταν παρουσιαστηκα οτι ειμαι αθλητης... οτι ημουν μαλλον γιατι εχω σταματησει το αθλημα μερικα χρονια αλλα θα αρχισω ξανα.

Μαριε51 Τι εννοεις την αλλη μιση? Μιση μαυρη ειναι ειναι στο 1 Gup και μετα παιρνεις μαυρη και ενα Dan ... φαινονται με χρυσες γραμμες στην ζωνη πανω.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γιατι εισαι σιγουρος οτι ειμαι αεροπορια και οχι ναυτικο?  :2funny: :2funny: :2funny:

θα σε τρελανω !!!!!! Πιο πολυ απο οτι εισαι.

Μαριε51 Τι εννοεις την αλλη μιση? Μιση μαυρη ειναι ειναι στο 1 Gup και μετα παιρνεις μαυρη και ενα Dan ... φαινονται με χρυσες γραμμες στην ζωνη πανω.
ξερω πολλα μην το συνεχιζεις δικε μου..δεν σε συμφερει....εισαι και τρελος και φιδεμπορας...δεν απαντας... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης

θα σε τρελανω !!!!!! Πιο πολυ απο οτι εισαι. Δεν ξερεις που ειμαι... εγω ειχα δηλωσει οταν παρουσιαστηκα οτι ειμαι αθλητης... οτι ημουν μαλλον γιατι εχω σταματησει το αθλημα μερικα χρονια αλλα θα αρχισω ξανα.

ποια είναι η τρίτη κίνηση της τέταρτης φόρμας;
ποια κλοτσιά είναι η τίρο τολιοτσάκι;
και
πως απαντάμε όταν μας λένε "κονε;"

περιμένω να απαντήσεις σε 1 λεπτό, πριν googlareis

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τώρα πιάσατε θέμα τον στρατό?Υπάρχει κάτι πιο ανούσιο και ηλίθιο απ' τον στρατό άραγε?

"Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει ο ελληνικός στρατός..."

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

:headbang2:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
:dancing:Μαριε51 Τι εννοεις την αλλη μιση? Μιση μαυρη ειναι ειναι στο 1 Gup και μετα παιρνεις μαυρη και ενα Dan ... φαινονται με χρυσες γραμμες στην ζωνη πανω.
Αυτο λεω ρε τυπε την αλλη μιση μαυρη (δηλαδπ ολοκληρη και ενα νταν) και το δευτερο νταν, με τι βαθμολογια τα πηρες.
Θελω να δω ποσο καλη τεχνικη εχεις.  :dancing:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ποια είναι η τρίτη κίνηση της τέταρτης φόρμας;
ποια κλοτσιά είναι η τίρο τολιοτσάκι;
και
πως απαντάμε όταν μας λένε "κονε;"

περιμένω να απαντήσεις σε 1 λεπτό, πριν googlareis
τυπε ο μπολντης αναθεμα αμα βγαινει εξω απο το σπιτι εκτος απο οταν παει στο "στρατοπεδο" λες να κανει και κουμφου?

αυτος μονο να τρωει τα προαριστα των αλλων ξερει..ο λιμοκοντορος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom