You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Που ειναι ο λακης33;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 663
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Αυτον τυπε, τον ειχαμε στην εκπαιδευση για να για μαζευει τους καλυκες
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Δεν εχει να κανει η φυσικη κατασταση, εκτος αν εισαι στα ΟΥΚ. Το ολο κολπο ειναι να μπορεις να ανταπεξελθεις ψυχολογικα. Γιατι και αθλητης να εισαι πορεια 40χλμ μες το μεσημερι με πληρη φορτο δεν την κανεις, ουτε μπορεις πιο ανετα να μεινεις με 3 ωρες υπνο καθε μερα για βδομαδες, ουτε να κοιμασαι σε σκηνη στο βουνο με -10 και να αναβεις σπιρτα για να ζεσταθεις, ουτε να κανεις να δεις τους δικους σου 7 μηνες, ουτε να φυλας σκοπια τα βραδυα 2-4 παρεα με εκατο χιλιαδες κουνουπια. Ουτε σν εισαι τιγκα και σου πουνε να τα μαζεψεις γιατι παμε για πολεμο θα χεστεις λιγοτερο. Αν ειχες παει στρατο θα τα ξερες αυτα
Παντως η αληθεια ειναι οτι το να ειμαι καλος στρατιωτης δεν με ενδιεφερε ποτε...Εσυ που απο οτι βλεπω ηθελες, γιατι εγινες μοδιστρα?
Κοιτα εμενα προσωπικα δεν με ξερεις για τους αλλους πες οτι θες γιατι μοδιστρες ειναι οντως. Δεν κανουν τιποτα. Αλλα αυτο εχει να κανει με το συστημα δεν φταινε οι στρατιωτες. ΣΥμφωνω οτι οι ειδικες δυναμεις δεν συγκρινονται με τα αλλα σωματα ετσι οπως εχει γινει το θεμα .
Η φυσικη κατασταση παιζει τεραστιο ρολο διοτι αν δεν μπορεις να αναπνευσεις δεν μπορεις να κανεις πορεια. Εκτος και αν σε εβαλαν να κανεις πορεια σε ευθεια που ειναι αστειο... εγω εχω κανει σε βουνο δηλαδη ανηφορα και φορτωμενος εννοειται οχι στο στρατο ..... ηταν δυσκολο μεν αλλα το εβγαλα. Το παν ειναι η αναπνοη. Χωρις αναπνοη εισαι 0.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ρε την παλευεις καστανο? εσυ τι εχεις κανει? ουτε σκοπετα βαρας,ουτε διανυκτερευση κανεις σε στρατοπεδο...πας φευγεις οποτε σου καπνισει...και εχεις και φυσικη κατασταση? που την βρηκες ? τρωγοντας 10 προαριστα καθε πρωι?Κοιτα εμενα προσωπικα δεν με ξερεις για τους αλλους πες οτι θες γιατι μοδιστρες ειναι οντως. Δεν κανουν τιποτα. Αλλα αυτο εχει να κανει με το συστημα δεν φταινε οι στρατιωτες. ΣΥμφωνω οτι οι ειδικες δυναμεις δεν συγκρινονται με τα αλλα σωματα ετσι οπως εχει γινει το θεμα .
Η φυσικη κατασταση παιζει τεραστιο ρολο διοτι αν δεν μπορεις να αναπνευσεις δεν μπορεις να κανεις πορεια. Εκτος και αν σε εβαλαν να κανεις πορεια σε ευθεια που ειναι αστειο... εγω εχω κανει σε βουνο δηλαδη ανηφορα και φορτωμενος εννοειται οχι στο στρατο ..... ηταν δυσκολο μεν αλλα το εβγαλα. Το παν ειναι η αναπνοη. Χωρις αναπνοη εισαι 0.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Εγω φιλε μου εχω μαυρη ζωνη στο tae kwon do και 2 dan.Ειμαι 3 χρονια εδω στο φορουμ αλλα ειναι η πρωτη φορα που το λεω επειδη δεν ειμαι ποζερακος.
Στο στρατο στο κεντρο καταταξης εμενα ειχανε βαλει να τους κανω γυμναστικη 2-3 φορες.
Απλες καμψεις ... κοιλιακους κτλπ
Στις καμψεις τα ειδα ολα ..... ουτε 10 δεν μπορουσαν να βγαλουν ατομα σαν και εσενα που μονο να κραζουν ξερουν. Εγω εβγαζα 30 για τη πλακα και νομιζανε πως ειμαι θεος !!!!!! ελεος
Στο στρατο στο κεντρο καταταξης εμενα ειχανε βαλει να τους κανω γυμναστικη 2-3 φορες.
Στις καμψεις τα ειδα ολα ..... ουτε 10 δεν μπορουσαν να βγαλουν ατομα σαν και εσενα που μονο να κραζουν ξερουν. Εγω εβγαζα 30 για τη πλακα και νομιζανε πως ειμαι θεος !!!!!! ελεος
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Εγω φιλε μου εχω μαυρη ζωνη στο tae kwon do και 2 dan.Ειμαι 3 χρονια εδω στο φορουμ αλλα ειναι η πρωτη φορα που το λεω επειδη δεν ειμαι ποζερακος.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εγω βγαζω 40Εγω φιλε μου εχω μαυρη ζωνη στο tae kwon do και 2 dan.Ειμαι 3 χρονια εδω στο φορουμ αλλα ειναι η πρωτη φορα που το λεω επειδη δεν ειμαι ποζερακος.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ΡΕ ΨΕΥΤΗ????? ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΥΣΜΑ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ...ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ????Εγω φιλε μου εχω μαυρη ζωνη στο tae kwon do και 2 dan.Ειμαι 3 χρονια εδω στο φορουμ αλλα ειναι η πρωτη φορα που το λεω επειδη δεν ειμαι ποζερακος.
Με τι βαθμολογια πηρες την αλλη μιση μαυρη ζωνη και το νταν ρε τυπε;Εγω φιλε μου εχω μαυρη ζωνη στο tae kwon do και 2 dan.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
ΡΕ ΨΕΥΤΗ????? ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΥΣΜΑ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ...ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ????
Ποια σειρα μου ρε βλαμενε? γιατι ξερεις τι σειρα ημουν?
εσυ νομιζεις οτι ειμαι αεροπορια και στο γεα ... εχω πει ποτε εγω κατι τετοιο?
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
319 ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΕ Β ΕΣΣΟ ΜΑΙΟΥ....Ποια σειρα μου ρε βλαμενε? γιατι ξερεις τι σειρα ημουν?
εσυ νομιζεις οτι ειμαι αεροπορια και στο γεα ... εχω πει ποτε εγω κατι τετοιο?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
319 ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΕ Β ΕΣΣΟ ΜΑΙΟΥ....
Γιατι εισαι σιγουρος οτι ειμαι αεροπορια και οχι ναυτικο?
θα σε τρελανω !!!!!! Πιο πολυ απο οτι εισαι. Δεν ξερεις που ειμαι... εγω ειχα δηλωσει οταν παρουσιαστηκα οτι ειμαι αθλητης... οτι ημουν μαλλον γιατι εχω σταματησει το αθλημα μερικα χρονια αλλα θα αρχισω ξανα.
Μαριε51 Τι εννοεις την αλλη μιση? Μιση μαυρη ειναι ειναι στο 1 Gup και μετα παιρνεις μαυρη και ενα Dan ... φαινονται με χρυσες γραμμες στην ζωνη πανω.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ξερω πολλα μην το συνεχιζεις δικε μου..δεν σε συμφερει....εισαι και τρελος και φιδεμπορας...δεν απαντας...Γιατι εισαι σιγουρος οτι ειμαι αεροπορια και οχι ναυτικο?
θα σε τρελανω !!!!!! Πιο πολυ απο οτι εισαι.
Μαριε51 Τι εννοεις την αλλη μιση? Μιση μαυρη ειναι ειναι στο 1 Gup και μετα παιρνεις μαυρη και ενα Dan ... φαινονται με χρυσες γραμμες στην ζωνη πανω.
Επισκέπτης
Γιατι εισαι σιγουρος οτι ειμαι αεροπορια και οχι ναυτικο?
θα σε τρελανω !!!!!! Πιο πολυ απο οτι εισαι. Δεν ξερεις που ειμαι... εγω ειχα δηλωσει οταν παρουσιαστηκα οτι ειμαι αθλητης... οτι ημουν μαλλον γιατι εχω σταματησει το αθλημα μερικα χρονια αλλα θα αρχισω ξανα.
ποια είναι η τρίτη κίνηση της τέταρτης φόρμας;
ποια κλοτσιά είναι η τίρο τολιοτσάκι;
και
πως απαντάμε όταν μας λένε "κονε;"
περιμένω να απαντήσεις σε 1 λεπτό, πριν googlareis
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αυτο λεω ρε τυπε την αλλη μιση μαυρη (δηλαδπ ολοκληρη και ενα νταν) και το δευτερο νταν, με τι βαθμολογια τα πηρες.Μαριε51 Τι εννοεις την αλλη μιση? Μιση μαυρη ειναι ειναι στο 1 Gup και μετα παιρνεις μαυρη και ενα Dan ... φαινονται με χρυσες γραμμες στην ζωνη πανω.
Θελω να δω ποσο καλη τεχνικη εχεις.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε ο μπολντης αναθεμα αμα βγαινει εξω απο το σπιτι εκτος απο οταν παει στο "στρατοπεδο" λες να κανει και κουμφου?ποια είναι η τρίτη κίνηση της τέταρτης φόρμας;
ποια κλοτσιά είναι η τίρο τολιοτσάκι;
και
πως απαντάμε όταν μας λένε "κονε;"
περιμένω να απαντήσεις σε 1 λεπτό, πριν googlareis
αυτος μονο να τρωει τα προαριστα των αλλων ξερει..ο λιμοκοντορος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11K
- Εμφανίσεις
- 212K
- Απαντήσεις
- 231