stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ανεβενεις πανω σε σκαλα και αρχιζεις τα ????Εγω χυνω στο ταβανι
ανεβενεις πανω σε σκαλα και αρχιζεις τα ????Εγω χυνω στο ταβανι
οχι ρε απο το παραθυρο και οποιον παρει,καλυτερα ειναι στο ταβανι με την βοηθεια μιας σκαλας.....Ανοιγω το παραθυρο κι οποιον-α παρουν τα φλοκια !!!
οχι ρε απο το παραθυρο και οποιον παρει,καλυτερα ειναι στο ταβανι με την βοηθεια μιας σκαλας.....
σορυ δικιο εχεις δεν ειμαι καλος στην φυσικη........ δεν ειχα σκεφτει αυτη την μικρη λεπτομερια....... :S αχ ρε ΒΑΡΥΤΗΤΑ εξαιτιας σου δεν μπορουμε να κανουμε τα βιτσια μας.......παει και η σκαλα τσαμπα την πηρα.........Πολυ δυσκολα μου βαζεις ρε τυπε μου
Υπαρχει και ο νομος της βαρυτητας !!!!
εκτος κι αν βγουν σαν κολλα πηχτη και κολλησουν πανω κανοντας αναγλυφα σχεδια (σαγρε)
αυτο το θρεντ δεν το ειχαμε ξανα;Εγώ σε χαρτί κουζίνας
ασπρη κουρτινα;Κουρτινα
Εμεμνα η τελευταια μαλακια στοιχισε 100 ευρω, και δε τη φχαριστηθηκα, γιατι λογω καλοκαιριου ειχα ανοικτο το καπακι του πισι και τα πεταξα στη μητρικη κατα λαθος απο σποντα. Ασε που εκλεισε επιτοπου το πισι και πανω πουβλεπα τσοντα.
Οι μαλακιες πληρωνονται αγαπητε χυστη!Εμεμνα η τελευταια μαλακια στοιχισε 100 ευρω, και δε τη φχαριστηθηκα, γιατι λογω καλοκαιριου ειχα ανοικτο το καπακι του πισι και τα πεταξα στη μητρικη κατα λαθος απο σποντα. Ασε που εκλεισε επιτοπου το πισι και πανω πουβλεπα τσοντα.
Κουρτινα
Εγώ σε χαρτί κουζίνας
το υπερ-απορροφητικό ή το απλό; Αμα δεν έχεις πρόχειρο τελειώνεις στο βετεξ;
ε..τετοιες μαλακιες κανετε οι βαζελοι....σε μπουκαλάκια τα μαζεύω ..κι όταν φτιάχνει η θειά μου στο μαγειριό πατσά τα ρίχνω κρυφά μέσα... ;)
τρως πολυ σκορδο;σε μπουκαλάκια τα μαζεύω ..κι όταν φτιάχνει η θειά μου στο μαγειριό πατσά τα ρίχνω κρυφά μέσα... ;)