Νέα

Πού χύνετε όταν αυνανίζεστε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foithths22opa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 461
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Χύνε στον κουβά της σφουγκαρίστρας, να γλιτώνεις τη μάνα σου από τον κόπο...
οχι δεν καταλαβες,εχω βιτσιο!φτιαχνομαι να χινω στο πατωμα και υστερα να ερχεται η μανα μου να τα σουγκαριζει...

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Τα σταζω οπου βρω και δεν τα καθαριζω ποτε.Εαν τα σταμπαρει κανεις λεω πως χυθηκε λιωμενο ασπρο κερι! :boobies:
Θυμαμαι ειχα μια γκομενα που την εχυνα στα ρουχα και κραταγε τη σταμπα επιδεικτικα,μαλιστα παντα φροντιζε να αλοιψει μερος της κρεμας σε σημειο που θα φαινεται.Βιτσια ναουμ :bounce-glasses:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
σταματαω και ουρλιαζω..ΡΟΥΦΑ!και τα ρουφαει η λενα.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Τα σταζω οπου βρω και δεν τα καθαριζω ποτε.Εαν τα σταμπαρει κανεις λεω πως χυθηκε λιωμενο ασπρο κερι! :boobies:
Θυμαμαι ειχα μια γκομενα που την εχυνα στα ρουχα και κραταγε τη σταμπα επιδεικτικα,μαλιστα παντα φροντιζε να αλοιψει μερος της κρεμας σε σημειο που θα φαινεται.Βιτσια ναουμ :bounce-glasses:
καλα εσυ τις γκομενες στα ρουχα τις χινεις?????οχι στην μαπα???????τι βιτσια αυτα :huh:
απολιεσαι :uzi:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
εγω παντωσ χυνω μαπα βυζια κατα προτιμηση και αμα δεχτω αντιρησεισ τισ τα πεταω στα μαλια για να μαθει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6

καλα εσυ τις γκομενες στα ρουχα τις χινεις?????οχι στην μαπα???????τι βιτσια αυτα :huh:
απολιεσαι :uzi:

Χυνω στο προσωπο απλα για την αισθημα υποδουλωσης και εξευτελισμου :pipa2:.Συνηθως τ'αποφευγω ομως γιατι μετα οι γυναικες θελουν φιλι και εγω μια γκομενα με τα χυσια στη μαπα απλωμενα σαν κρεμα γαλακτος απο τις βλεφαριδες μεχρι το πηγουνι και το στομα να βρωμαει ψωλιλα δεν το μπορω.Μου ρχεται αναγουλα :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
εγω παντωσ χυνω μαπα βυζια κατα προτιμηση και αμα δεχτω αντιρησεισ τισ τα πεταω στα μαλια για να μαθει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ορεος φυλε  :2funny: :2funny: :2funny:
την επoμενη φορα που θα σου φερει αντηρηση,κρατησου και καλεσε 5-6 φυλους να της κανετε ενα bukkake για τιμωρια!!!! :2on1: :2on1: :2on1:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Χυνω στο προσωπο απλα για την αισθημα υποδουλωσης και εξευτελισμου :pipa2:.Συνηθως τ'αποφευγω ομως γιατι μετα οι γυναικες θελουν φιλι και εγω μια γκομενα με τα χυσια στη μαπα απλωμενα σαν κρεμα γαλακτος απο τις βλεφαριδες μεχρι το πηγουνι και το στομα να βρωμαει ψωλιλα δεν το μπορω.Μου ρχεται αναγουλα :grin:
και που να της πεις...μωρο μυριζεις ψωλιλα... ;)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
σορυ αλλα δεν καταλαβα κατι  :-.......εσυ οταν  :cum: στο προσωπο το κανεις για αισθημα υποδουλωσης και εξευτελισμου ΚΑΙ ΟΧΙ επειδη γουσταρεις εσυ????
οσο για την αναγουλα,παρε βαθια ανασα και μετα φυλα την........δεν θα σου μηρησει ψωλιλα  :grin:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Πανω σε ενα ψηφοδελτιο του τΣυριζα και ενα του Θασοκ!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
και που να της πεις...μωρο μυριζεις ψωλιλα... ;)
φαντασου τι θα της ελεγα μετα απο ενα ομαδικο bukkake εαν ηθελε η γκομενα φιλη?????
σορυ μωρο αλλα μυριζεις μπουκακιλας!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ορεος φυλε  :2funny: :2funny: :2funny:
την επoμενη φορα που θα σου φερει αντηρηση,κρατησου και καλεσε 5-6 φυλους να της κανετε ενα bukkake για τιμωρια!!!! :2on1: :2on1: :2on1:

ειναι επισης πολυ καλη φαση να τυλιξεις το καυλι σου με τα μαλλια της και να τον παιξεις ετσι μεχρι να χυσεις.Εαν δε αποτραβηχτεις τελευταια στιγμη και την χυσεις στο σβερκο πετυχαινεις οπτικη πανδαισια:τα χυσια θα αρχισουν να κυλανε κατα μηκος της σπονδυλικης στηλης μεχρι που θα βρεξουν τη σουφρα και μετα το μουνακι :boobies:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ειναι επισης πολυ καλη φαση να τυλιξεις το καυλι σου με τα μαλλια της και να τον παιξεις ετσι μεχρι να χυσεις.Εαν δε αποτραβηχτεις τελευταια στιγμη και την χυσεις στο σβερκο πετυχαινεις οπτικη πανδαισια:τα χυσια θα αρχισουν να κυλανε κατα μηκος της σπονδυλικης στηλης μεχρι που θα βρεξουν τη σουφρα και μετα το μουνακι :boobies:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
παναγια μου  :priest: :priest: :priest: :priest:
πως θα τυλιξεις ρε φυλε το καυλι σου με τα μαλλια της?????
δεν μπορω να καταλαβω.....με λαδοκολλα?????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
παναγια μου  :priest: :priest: :priest: :priest:
πως θα τυλιξεις ρε φυλε το καυλι σου με τα μαλλια της?????
δεν μπορω να καταλαβω.....με λαδοκολλα?????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εαν σε μπερδευει,σκεψου εισαι ξαπλα ανασκελα και εχει ερθει η γκομενα απο πανω να παρει τσιμπουκι,ε τα μαλλια της δεν πεφτουν ολα πανω στο καβλι σου?Πιαστα ακουμπατα στο καβλι και προχωρα.Εννοειται μιλαμε για γκομενες με πολυ μακρια μαλλια.Εαν τα μαλλια ειναι σε μετριο μηκος βαλτην να σου γλυψει τ'αρχιδια ωστε το κρανιο της να ειναι πιο κοντα.Σιγουρα πολλοι συναγωνιστες θα το χουν κανει,τι σκατα μονο εγω εχω φετιχ με τα μαλλια  :dancing:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εγω χυνω στο ταβανι

Stories