You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χύσιμο στη σύζυγο/γκόμενα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnypap35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 188
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Bratan2024
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 913
- Πόντοι
- 81
Είσαι απτους λίγους τυχερούς φίλε και μπράβο σου. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι παντρεμένες είναι ότι αν κρατάνε το ενδιαφέρον του άντρα τους στο κρεβάτι, αν τον εξιταρουν, αν του δίνουν μουνι κοινώς, κανένας άντρας δε θα κοιτάξει να ξεχογαμησει, η τουλάχιστον πολύ δύσκολα θα το κάνει.Καλημέρα. Εγώ μετά από 20 χρόνια γάμου με την γυναίκα μου κάνουμε 3 φορές σεξ την εβδομάδα. Από χύσιμο όπου θέλω μέσα έξω μάπα στόμα τα καταπίνει. Μουνι ότι γουστάρει ο άντρας της.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε μου.Είσαι απτους λίγους τυχερούς φίλε και μπράβο σου. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι παντρεμένες είναι ότι αν κρατάνε το ενδιαφέρον του άντρα τους στο κρεβάτι, αν τον εξιταρουν, αν του δίνουν μουνι κοινώς, κανένας άντρας δε θα κοιτάξει να ξεχογαμησει, η τουλάχιστον πολύ δύσκολα θα το κάνει.
Να θυμίσω επίσης ότι και εμάς μας φιλαγε η μαμά μας.παντως να θυμησω στους φιλους παντρεμενους οτι η συζυγος με αυτο το στομα φιλαει τα παιδια σας
Και τον xratsas φαντάζομαι .
Γιατί δεν πλένονται μετά ;παντως να θυμησω στους φιλους παντρεμενους οτι η συζυγος με αυτο το στομα φιλαει τα παιδια σας
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.801
- Πόντοι
- 1.446
Την πάτησες όπως οι περισσότεροι...πριν παντρευτούμε τα κατάπινε και μου έδινε κώλο συχνά,
μετά τον γάμο σταμάτησε να τα καταπίνει κ να κάνει τσιμπούκια, αλλα συνέχισε να δίνει κώλο για 2 χρόνια,
μετά σταμάτησε να δίνει κώλο, με καβαλάει κ όσο δίνει μουνί θέλει ταυτόχρονα δονητή ή δαχτυλο στο κώλο.
τα τελευταία 2,5 χρόνια μου κάθεται μια φορα το μήνα ή το διμηνο και αυτό με παρακάλια κ πίεση από τη μεριά μου.
μεγααααλη καριόλα η σύζυγός μου.
Μακριά από καριόλες!
Νόμιζες ότι τα γαμήσια του Δία που σου έκανε πριν τον γάμο σαν γκόμενα, θα στα κάνει και μετά...
Είναι παγίδα για τον άντρα η καύλα και κακός σύμβουλος...
Παντρεύεται έναν άνθρωπο με κριτήριο τις σεξουαλικές του ορμές και δεν βλέπει όλα τα άλλα και κυριότερα τον χαρακτήρα του...
Εν τω μεταξύ η κάθε καριόλα, όπως ειπώθηκε ψάχνει να βρει τον μαλάκα για να κάνει την μανούλα, από τα 30 και μετά...
Και το μεγαλύτερο όπλο που έχει είναι το μουνί της και τα "γλυκά ματάκια"...
Τελευταία τροποποίηση:
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Εεε ναι όπως τα λες .... δηλαδή βούρτσισμα δοντιών και στοματικό διάλυμα τι έγινε?χαχαχα....Γιατί δεν πλένονται μετά ;
GREEK SNIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2019
- Like
- 926
- Πόντοι
- 81
ΣΩΣΤΟΟΟΣ.Έτσι είναι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των γυναικών σήμερα. Μόλις φτάσουν εκεί λίγο μετά τα 30 χτυπάει το βιολογικό τους ρολόι και βρίσκουν ένα καλό παιδί και το τυλίγουν με το γαμησι και μετά όταν γεννήσουν αυτός έρχεται σε δευτεροτριτη -τετάρτη μοίρα . Το κόλπο είναι να βρεις άλλου ενδιαφέρον και να προσέχεις τον εαυτό σου, να μετράς ακόμα στις γκόμενες. Όταν δει ότι προσέχεις και ίσως παίζεις άλλου τότε θα έρθει να σε ψάξει. Είναι νόμος. Και τότε γραψτη και σταρχιδια σου γάμα τη από κώλο με χαστούκια και πες της έτσι γαμαω εγώ τις καριολες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣΔεν ξέρω τι λέτε και τι θέματα υπάρχουν ...η δικιά μου 47-48και τα δίνει όλα .....αυτά φορά πριν κάνουμε σεξ
GREEK SNIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2019
- Like
- 926
- Πόντοι
- 81
ΣΤΟΜΑ=ΜΟΥΝΙ
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.738
- Πόντοι
- 1.056
Ερώτηση:η γκόμενα ή η γυναίκα σας έχει σχολιάσει ποτέ την ποσότητα του χυσιματος????
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Σε ποιο νήμα γίνονται αυτά ρε παιδιά;;; Τα καλύτερα χάνω γαμώτη μου!!!και τι θα πάρει μια γκόμενα με τα 20 και 30 ευρώ; φρέσκα αυγά από τον μπακάλη και ένα μπουκάλι κρασί να πνίξει τον πόνο της;
Ενώ αν μαζέψει τα 30αρια, σε 5 μέρες πάει και ξεμουνιαζει ένα πουτανακι και σταματάει να ποσταρει πια στο άλλο νήμα αυτά τα "εδώ η γυναίκα μου τον παίρνει στη δουλειά, εδώ την κάνουν σάντουιτς δύο μαλλιαδες στο σαλόνι κι εγώ τον παίζω " και τέτοια
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Έχουν κάνει στάση στο παντοφλάδικοσυναγωνιστές 991844a και paixnidi_30 έχετε σκεφτεί να πάτε με τις γυναίκες σας σε swingerάδικο;
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Υπαρχει η γυναικα ΠΠ ( Προ Παιδιου ) και ΜΠ ( Μετα Παιδιου )
Τα υπολοιπα ειναι ευκολως εννοουμενα και παραλειπονται
Aprofilaktos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2021
- Like
- 1.298
- Πόντοι
- 201
Σωστά τα λες...και κανένας δεν παντρέυεται με γνώμονα την καύλα και το σεξ είναι επιπόλαιο κάτι τέτοιο...άρα κάτι "σε τύλιξε με το μουνί της" δεν τα πιστεύω!Υπαρχει η γυναικα ΠΠ ( Προ Παιδιου ) και ΜΠ ( Μετα Παιδιου )
openminded69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2022
- Like
- 1.277
- Πόντοι
- 201
Ναι, όταν είναι λίγο αναρωτιέται γιατί, μήπως άδειασα πρόσφατα αλλού!! Καλό κάνει αυτό γιατί έτσι τσιτώνεται και βγάζει κανένα γούστο..Ερώτηση:η γκόμενα ή η γυναίκα σας έχει σχολιάσει ποτέ την ποσότητα του χυσιματος????
openminded69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2022
- Like
- 1.277
- Πόντοι
- 201
Κι εμείς το κάναμε αυτό αλλά πιωμένοι και χωρίς να το καταλάβουμε. Κανονικό γαμήσι με μπόλικο ξύλο σε όλες τις στάσεις, ακόμα και στα όρθια, και χύσιμο στη μάπα. Αμέσως μετά βλέπω απέναντι δύο γκόμενες σε διαφορετικά μπαλκόνια να καπνίζουν και να μας χαζεύουν.Λοιπόν, μετά τις κουβέντες που είχαμε εδώ το σκέφτηκα... Πριν 2 ώρες της κατέβασα την φόρμα χωρίς να τη ρωτησω, ανοιξα τις κουρτίνες διάπλατα, άναψα τα φώτα την έβαλα στα 4 και της είπα να δείξει τον κωλο της στους γείτονες. Καυλωσε και μου είπε οτι κάθε μέρα έτσι στήνεται κ τον δείχνει τον πάτο της στους γείτονες. Της είπα στα αρχιδια μου κ τη γαμησα στα 4. Την άλλη βδομάδα ομως θα πάω κ σε studio να γαμησω. Από δω κ πέρα την γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Άλλη φορά γαμήσι μέχρι τελικής πτώσης με πολύ βία και δυνατά χυσίματα για πολλή ώρα, όλοι στη διπλανή πολυκατοικία στο μπαλκόνι καθότι καλοκαίρι. Θεωρώ ότι κάνουμε κοινωνικό έργο τελικά
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.353
- Πόντοι
- 456
Ναι ναι. Εμείς, οι δάσκαλοι και οι γιατροί!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 179
- Εμφανίσεις
- 22K