SLIM SHADY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.548
- Πόντοι
- 1.336
Φίλη μου στις βυζάρες της και μετά μου το καθαρίζει
Τι τούμπανο είναι αυτό... δικιά σου;
η δική μου γυναίκα, μου έχει πει οτι δεν την ενδιαφέρουν αλλοι άντρες και δηλώνει γεμάτη απο τις εμπειρίες που είχε όσον αφορά το σεξ.συναγωνιστές 991844a και paixnidi_30 έχετε σκεφτεί να πάτε με τις γυναίκες σας σε swingerάδικο;
η δική μου γυναίκα, μου έχει πει οτι δεν την ενδιαφέρουν αλλοι άντρες και δηλώνει γεμάτη απο τις εμπειρίες που είχε όσον αφορά το σεξ.
Βέβαια σε μια άλλη κουβέντα που είχαμε, μου είπε ότι δεν θα άντεχα να τη δω να γαμίεται με αλλον. Γιατι θα τα έδινε όλα αν το έκανε.
Τράβα βρες τώρα τι πραγματικά εννοούσε.
Εισαι Αρχοντας με Α κεφαλαιο τυπε!Eγω με την δικια μου ημαστε μαζι 13 χρονια .42 χρονων εγω σημερα 35 αυτη απο 22 χρονων την εχω στα χερια μου και μενουμε χωρια και συγκατοικουμε για μερες μονο παντρεμενοι δεν ημαστε που λεει ο λογος.Ολα ειναι οπως ηταν απο την αρχη και το χυσιμο χυσιμο σε οτι σημειο υπαρχει και δεν υπαρχει εκτος της μουναρας για να μην εχουμε αλλα.Κωλο μεσα,κωλομερια,βυζια,ποδια,πλατη,στομα μεχρι τελευταιας σταγονας και μαπα φυσικα απλα κλασικα προσοχη στα μαλια και μη μπει στα ματια πραγμα που δεν αποφευγεται ομως της περισσοτερες φορες οπως ξερουμε ολοι.Τα μπουρδελα μπουρδελα ομως καπου καπου γιατι δεν κοβεται το χουι και οχι γιατι με λειπει κατι απλα ετσι για την φαση και για την χαρα του αθληματος.Οπως ειπα παντρεμενοι δεν ημαστε ομως συζουμε πολλες μερες τον χρονο και οταν η γυναικα σε πλενει τα βρακια και τα ρουχα,κανει φαγητο μεσημερι βραδυ και γυρνας εκει απο την δουλεια ε σαν παντρεμενος νοιωθεις ασχετα αν δεν εισαι στην ουσια.Με αυτα ομως που διαβαζω απο παντρεμενους συναγωνιστες στο θεμα αυτο πραγματικα δεν ξερω τι να πω γιατι με φαινεται αδιανοτητο πως μια κουλουρα και μια βερα πχ θα μπορουσαν να αλλαξουν την δικεια μου μετα απο τοσα χρονια και να γινει οπως γυναικες συναγωνιστων που διαβαζω σε προηγουμενα posts.
Eγω με την δικια μου ημαστε μαζι 13 χρονια .42 χρονων εγω σημερα 35 αυτη απο 22 χρονων την εχω στα χερια μου και μενουμε χωρια και συγκατοικουμε για μερες μονο παντρεμενοι δεν ημαστε που λεει ο λογος.Ολα ειναι οπως ηταν απο την αρχη και το χυσιμο χυσιμο σε οτι σημειο υπαρχει και δεν υπαρχει εκτος της μουναρας για να μην εχουμε αλλα.Κωλο μεσα,κωλομερια,βυζια,ποδια,πλατη,στομα μεχρι τελευταιας σταγονας και μαπα φυσικα απλα κλασικα προσοχη στα μαλια και μη μπει στα ματια πραγμα που δεν αποφευγεται ομως της περισσοτερες φορες οπως ξερουμε ολοι.Τα μπουρδελα μπουρδελα ομως καπου καπου γιατι δεν κοβεται το χουι και οχι γιατι με λειπει κατι απλα ετσι για την φαση και για την χαρα του αθληματος.Οπως ειπα παντρεμενοι δεν ημαστε ομως συζουμε πολλες μερες τον χρονο και οταν η γυναικα σε πλενει τα βρακια και τα ρουχα,κανει φαγητο μεσημερι βραδυ και γυρνας εκει απο την δουλεια ε σαν παντρεμενος νοιωθεις ασχετα αν δεν εισαι στην ουσια.Με αυτα ομως που διαβαζω απο παντρεμενους συναγωνιστες στο θεμα αυτο πραγματικα δεν ξερω τι να πω γιατι με φαινεται αδιανοτητο πως μια κουλουρα και μια βερα πχ θα μπορουσαν να αλλαξουν την δικεια μου μετα απο τοσα χρονια και να γινει οπως γυναικες συναγωνιστων που διαβαζω σε προηγουμενα posts.
Και αυτό γιατί είναι κακό; Τόσο βρώμικη πουτσ@ λες να έχουν;παντως να θυμησω στους φιλους παντρεμενους οτι η συζυγος με αυτο το στομα φιλαει τα παιδια σας
Ε δεν τα φιλάει με χυσια ρε φίλε οκ … τότε να μην την γαμαμε γτ από εκεί βγήκε ή θα βγει το παιδί μαςπαντως να θυμησω στους φιλους παντρεμενους οτι η συζυγος με αυτο το στομα φιλαει τα παιδια σας
Έτσι του είπε μάλλον για να μην κάνει πίπα ξανά!Ε δεν τα φιλάει με χυσια ρε φίλε οκ … τότε να μην την γαμαμε γτ από εκεί βγήκε ή θα βγει το παιδί μας
Ρε μεγαλε τι σε φανηκε παραξενο απο αυτα που εγραψα και με ζαλιζεις τα παπαρια.Πρωτο μου Post στο Bou μετα απο χρονια και να σου ο κλασικος παπαπαρας.Ημουνα παλιο μελος εδω μεσα απο το 2007 και μεχρι τωρα 2022 τιποτα δεν αλλαξε δεν προλαβαινει καποιος να γραψει κατι σε καποιο θεμα και να ο ξυπνιος να πεταξει την λαλακια του.Ξεκολατε επιτελους.Μετά ξύπνησες μόνος σου ή σε ξύπνησε η παντόφλα της κυράς?
Ρε μεγαλε τι σε φανηκε παραξενο απο αυτα που εγραψα και με ζαλιζεις τα παπαρια.Πρωτο μου Post στο Bou μετα απο χρονια και να σου ο κλασικος παπαπαρας.Ημουνα παλιο μελος εδω μεσα απο το 2007 και μεχρι τωρα 2022 τιποτα δεν αλλαξε δεν προλαβαινει καποιος να γραψει κατι σε καποιο θεμα και να ο ξυπνιος να πεταξει την λαλακια του.Ξεκολατε επιτελους.
Το καλύτερο χυσιμο είναι στην χούφτα τις μετά να τα απλώνει στο πρόσωπο τις και εσύ να λες.......ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΝΥΨΟΥ ΜΥΡΩΣΟΥ
Θα την άρχιζε στα γλωσσόφιλα και στα δαχτυλωματα και αυτή, για κορόιδο την έχειςδηλαδή αν παίζατε με ένα ζευγάρι και έπαιρνες εσύ τη γυναίκα του άλλου, η γυναίκα σου πώς θα αντιδρούσε;
Αυτήν την ατάκα μου την έχει πει ξάδερφος μου πριν πολλά χρόνια μετά από 8 χρόνια γάμου τότε και μου χει μείνει αξέχαστη.Ειτε πιάνω λέει την γυναίκα μου η εμένα το ίδιο νιώθω!Κάποια στιγμή γίνεται συνήθεια ο γάμος ..πώς να το πω πιάνεις το πόδι το δικό σου η της γυναίκας σου είναι το ίδιο...αλλά υπάρχουν και λύσεις ίσως σε ένα σύμβουλο γάμου να μην κάνουμε εδώ τους ειδικούς.
Μία παντρεμενη χωρισμένη έσκορτ μου είχε πει πλέον μόνο πουτσα και λεφτά θέλω τιποτα άλλο.Ερώτηση, μετά από γάμο δεν χαλάει η ερωτική ζωή; Κάνετε το ίδιο σεξ όπως παλιά; Φοβάμαι να μπω σε τέτοιες σκέψεις γάμου κλπ μην γίνει βαρετό το σεξ. Είμαι νεος ακόμα φυσικά για κάτι τέτοιο αλλα όσες κοπέλας μου πρότειναν μπας και το δούμε για γάμο έφυγα τρέχοντας. Ισως εγώ έχω θέματα τι να πω
Πολλοί πάνε και παντρεύονται χωρίς να έχουν στον ήλιο μοίρα.Ευτυχως δεν
Και μπον φιλέ να τρως συνέχεια θα το βαρεθείς κάποια στιγμή.Είσαι απτους λίγους τυχερούς φίλε και μπράβο σου. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι παντρεμένες είναι ότι αν κρατάνε το ενδιαφέρον του άντρα τους στο κρεβάτι, αν τον εξιταρουν, αν του δίνουν μουνι κοινώς, κανένας άντρας δε θα κοιτάξει να ξεχογαμησει, η τουλάχιστον πολύ δύσκολα θα το κάνει.
Και μπον φιλέ να τρως συνέχεια θα το βαρεθείς κάποια στια
Έχει μεγάλη δόση αλήθειας αυτό που λες , δεν είναι καλύτερο όμως απτό να μένεις νηστικός;Και μπον φιλέ να τρως συνέχεια θα το βαρεθείς κάποια στιγμή.
Μία παντρεμενη χωρισμένη έσκορτ μου είχε πει πλέον μόνο πουτσα και λεφτά θέλω τιποτα άλλο.