Feet Lover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2022
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 201
Αδερφε τρελενομαι για μιλφοποδαρα γεματα με φλεβες που πεταγονται.
Αφού τρελαίνεσαι πάρε ακόμη μία από την κυρία!
Αδερφε τρελενομαι για μιλφοποδαρα γεματα με φλεβες που πεταγονται.
Τρομερά και ας είναι μην είναι στην πένα , εγώ τα χύνω και αυτά ειδικά όταν είναι από ώριμη , δες τα μηνύματα σουΑφού τρελαίνεσαι πάρε ακόμη μία από την κυρία!
Από τις γυναίκες που περιποιούνται τα πόδια τους έχει δύο κατηγορίες. Εκείνες που τα φτιάχνουν συνεχώς και πριν καν περάσουν αρκετές μέρες από το προηγούμενο βάψιμο. Κι εκείνες που τα βάφουν όταν ξεβαψουν και μετά ή όταν έχουν κάπου να πάνε.. ίσως και λόγω οικονομικών.Τα έχει πολυ απεριποιητα εδω
Σωστος. Απλά το επεσήμανα. Γενικά σαν δομή είναι καυλα τα ποδαρακια της. Απλά περιποιημένα θα περνούν πολλούς εξτρα πόντους .Από τις γυναίκες που περιποιούνται τα πόδια τους έχει δύο κατηγορίες. Εκείνες που τα φτιάχνουν συνεχώς και πριν καν περάσουν αρκετές μέρες από το προηγούμενο βάψιμο. Κι εκείνες που τα βάφουν όταν ξεβαψουν και μετά ή όταν έχουν κάπου να πάνε.. ίσως και λόγω οικονομικών.
Σε χαρτόνι γαμας φίλος;Ναι, αν και προτιμάω τα ποδαράκια με βαμμένα δακτυλάκια, μερικές φορές χύνω και τα πατουσάκια..
όπως έχυσα τα πιο κάτω απολαυστικά τρυφερά πατουσάκια μιας εικοσάρας milf!
Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει φώτο και με το χύσιμο στα υπέροχα μακριά δακτυλάκια των ποδιών της..!
Σε χαρτόνι γαμας φίλος;
Καυλα τα χυμενα δαχτυλακια.....Εκεί που έχω χύσει εγώ ... Και προφανώς μετά απαίτησα να καθαριστεί το ποδαράκι με την γλώσσαρα της και ότι έμεινε στο καλσόν το στραγγιξε και το ήπιε και αυτό
Όλη μια χαρά είναι!!Παχιό δεν είναι μόνο το μουνι!
@Feet LoverFeet Lover στείλε φώτο. Έχεις σταματήσει και από εδώ και από GF... Τι θα γίνει?????
Είμαι εκτός παιδιά για λίγο καιρό..Feet Lover στείλε φώτο. Έχεις σταματήσει και από εδώ και από GF... Τι θα γίνει?????
Greekfoot.comΕίμαι εκτός παιδιά για λίγο καιρό..
Τι είναι το GF;
Και από πότε είμαι εκεί εγώ και δεν το ξέρω;Greekfoot.com
Λάθος τότε. Υπάρχει ένας με ίδιο nickname..Γράψε λάθοςΚαι από πότε είμαι εκεί εγώ και δεν το ξέρω;
ΟΚ!Λάθος τότε. Υπάρχει ένας με ίδιο nickname..Γράψε λάθος