Νέα

Πόσοι/σες μπορούν να κάνουν στοματικό στον εαυτό τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ereunitikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Οσον αφορα το στοματικο στον ευατο σας.

• Εχω δοκιμασει αλλα δεν εφτανα

Ψήφοι: 6 66,7%
  • Εχω δοκιμασει και εφτανα αλλα δεν το ξαναεκανα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Εχω δοκιμασει και εφτανα και το κανω ακομα μερικες φορες

Ψήφοι: 1 11,1%
  • Δεν εχω δοκιμασει αλλα τωρα μου εδωσες ιδεα και θα δοκιμασω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν εχω δοκιμασει ουτε προκειται!

Ψήφοι: 2 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Μαλακια ξεμαλακια εχουν ψηφισει 48 ατομα και πιστευω θα ψηφισουν κιαλλοι.Σε οποιον δεν αρεσει το θεμα δεν το διαβαζει, δεν ψηφιζει και δεν ποσταρει.

υ.γ.Ανυπομονω να διαβαζω το θεμα με την γατα και το σκυλο της γειτονισας.

Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και πιο θλιβερα πραγματα να κανει καποιος, ειδικα οταν ζωνουν οι ζεστες!!

Φιλαρακο πετα τα τα γιαουρτια.
Ληγμενα ειναι

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
εντάξει, είπαμε, καθένας έχει δικαίωμα να γράφει ό,τι παπαριά θέλει, αλλά μην το ξεφτιλίσουμε ρε μάγκες

OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
εντάξει, είπαμε, καθένας έχει δικαίωμα να γράφει ό,τι παπαριά θέλει, αλλά μην το ξεφτιλίσουμε ρε μάγκες

Ειδες ποσοι εχουν ψηφισει? 55 ατομα.Εγω φταιω που ανοιξα το θεμα ή αυτοι που το "συντηρουν"?Αν ηταν μαλακια το θεμα δεν θα εμπαινε κανεις να ψηφισει ποσο μαλλον να ποσταρει κιολας :P
Τελικα ειναι μαλακια?Και ποιος οριζει τα ορια της μαλακιας?Και αν οντως ειναι μαλακια τοτε οι 55 που ψηφισαν + οσους ποσταρανε(που σημαινει οτι ασχοληθηκανε εστω και λιγο) ειναι μαλακες?

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εσενα αγορι μουθα σε εχουμε για τις προχωρημενες ερευνες.

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Κοίταξε, ό,τι θέμα και να μπει, όλο και κάποιος θα ασχοληθεί μ' αυτό. Δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα στο σαιτ που να έχει 0 αναγνώσεις. Επομένως εξαρτάται από αυτόν που θέτει τα θέματα κάθε φορά να προσπαθεί να μην το ξεφτιλίσει. Άσχετα τοπικς υπάρχουν, οκ. Απλά, μην το παρακάνουμε, νομίζω. Anyway..rock on..  :rockon:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
θα φτιαξουμε και τμημα ερευνας να σε βαλουμε επικεφαλη

alkyon4

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1

Για μένα μια χαρά θέμα είναι. Αν βρείτε γκόμενα που να μπορεί να το κάνει, σημαίνει ότι θα μπορεί να σου γλύφει τα αρχίδια όταν την παίρνεις από πίσω - η απόλυτη ηδονή. Είναι συσκευασία δύο σε ένα :) :)

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να αυτοπιποθώ....αλλα την κωλοτρυπιδα μου αν μπορουσα θα την έγλυφα άνετα...πρίν κάνω μπάνιο φυσικά.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
Τι αλλο θα ακουσουμε ρε συναγωνιστες.........
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Ανωμαλια ειναι αυτο..... η οχι....

OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να αυτοπιποθώ....αλλα την κωλοτρυπιδα μου αν μπορουσα θα την έγλυφα άνετα...πρίν κάνω μπάνιο φυσικά.

Μπραβο το επιασες το νοημα!!!Εισαι μονο ενας αλλα ειναι μια αρχη!

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω ειμαι και δυσκινητος αν το δοκιμαζα ,κατευθειαν για εγχειρηση στη μεση,εχω δει παντως σε τσοντα εναν τυπο,που ειχε χωσει ενα τεραστιο αγγουρι στον κωλο του και ταυτοχρονα επαιρνε τσιμουκι στον εαυτο του.
αυτο δοκιμαστε.....

Επισκέπτης
Άμα δεν φτάνεις να γλύψεις το καυλί σου και θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις κάτι το διαφορετικό, μπορείς για 2-3 μέρες να τρως ξηρά τροφή και μετά να πας για χέσιμο και να πηγαίνεις την κουράδα μέσα-έξω...  :rockon:

OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Άμα δεν φτάνεις να γλύψεις το καυλί σου και θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις κάτι το διαφορετικό, μπορείς για 2-3 μέρες να τρως ξηρά τροφή και μετά να πας για χέσιμο και να πηγαίνεις την κουράδα μέσα-έξω...  :rockon:

Πολυ καλη ιδεα!Υπαρχουν και στουμποτικα χαπια στα φαρμακεια για πιο αμεσο αποτελεσμα!

succubi

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω ειμαι και δυσκινητος αν το δοκιμαζα ,κατευθειαν για εγχειρηση στη μεση,εχω δει παντως σε τσοντα εναν τυπο,που ειχε χωσει ενα τεραστιο αγγουρι στον κωλο του και ταυτοχρονα επαιρνε τσιμουκι στον εαυτο του.
αυτο δοκιμαστε.....

καλος μαλακας αυτος ο τυπος

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
τι υπομονη και επιμονη ρε φιλε?
πιο φθηνα  θα μου ερθει εναντι μικρας αμειβης να μου παρει πιπα καποια καποιος κατι (μια κατσικα ας πουμε) :dancing: και προπαντως πιο γρηγορα. :think:

φαντασου να εκανες 6 χρονια γυμναστικη σαν κομανετσι , να ετρεχες σε γιατρους χειρουργεια για να μπορεσεις να σκυψεις ....και αν εισαι χοντρος ? :headbang: δακτυλιους? :headbang: μπαλονια στο στομαχι ? :headbang:  μετα ασφαλιστικες να τα παρεις πισω με λαμογιες ... :headbang: ολοκληρη ιστορια .... :headbang:
η μηπως ερευνας ψαχνεις καποιον με εργαλειο 50 ποντους (που φτανει στο στομα του)?

κανε  μια ερευνα της προκοπης
και αστο μωρο να πιει την μπυρα του :):
Μην απογοητευεσαι!!Πηγαινε γραψου σε ενα γυμναστηριο βγαλε με εγχειρηση και κανα δυο πλευρα και θα φτανεις σιγουρα!!!!Λιγη υπομονη και επιμονη θελει!!

OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
τι υπομονη και επιμονη ρε φιλε?
πιο φθηνα  θα μου ερθει εναντι μικρας αμειβης να μου παρει πιπα καποια καποιος κατι (μια κατσικα ας πουμε) :dancing: και προπαντως πιο γρηγορα. :think:

φαντασου να εκανες 6 χρονια γυμναστικη σαν κομανετσι , να ετρεχες σε γιατρους χειρουργεια για να μπορεσεις να σκυψεις ....και αν εισαι χοντρος ? :headbang: δακτυλιους? :headbang: μπαλονια στο στομαχι ? :headbang:  μετα ασφαλιστικες να τα παρεις πισω με λαμογιες ... :headbang: ολοκληρη ιστορια .... :headbang:
η μηπως ερευνας ψαχνεις καποιον με εργαλειο 50 ποντους (που φτανει στο στομα του)?

κανε  μια ερευνα της προκοπης
και αστο μωρο να πιει την μπυρα του :):

Θελει πολυ δουλεια αλλα το αποτελεσμα μετραει!Οσο για την ερευνα ειναι πολυ σημαντικη και ας μην φαινεται.
Το μωρο φουμαρει οπως πρεπει, την μπυρα την εχει στο τραπεζι δεν φαινεται!

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Θελει πολυ δουλεια αλλα το αποτελεσμα μετραει!Οσο για την ερευνα ειναι πολυ σημαντικη και ας μην φαινεται.
Το μωρο φουμαρει οπως πρεπει, την μπυρα την εχει στο τραπεζι δεν φαινεται!
το βρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτο εχει σχεση με το μωρο!
πριν βγει απο την κοιλια της μανας του ενα μωρο , εμβρυο οπως ειναι λυγισμενο
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

Αυτο εκανε λοιπον στο αβαταρ σου το μωρο και τωρα καπνιζει και πινει μπυρα που δεν φαινεται

Συνημμένα

• embryo.gif
    embryo.gif
    33,9 KB · Εμφανίσεις: 28

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κοιτάχτε....καταρχάς είναι λάθος ο τίτλος.
Έπρεπε να λέει: "ποιος θέλει να αυτοπιπώνεται"
κατα δευτέροις, όποιος θέλει να αυτοπιπώνεται σημαίνει πως είναι αδερφή του ελέους αλλά δεν έχει ή χρήματα να πληρώσει κάποιον να του το κάνει και να το κάνει ο ίδιος στον άλλον ή απλά δεν βλέπεται από ασχήμια που ούτε πούστης δεν τον κοιτάει.
ό,τι και να είναι η ετυμηγορία, στα αρχίδια μας κι εμάς, Κωστής Παλαμάς.

εδώ μέσα είναι σάιτ για αυτούς που δεν τους ικανοποιεί η μία και μόνη γυναίκα, δεν είναι σάιτ για κάθε ανωμαλία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom