Νέα

Πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή σας το internet;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες ώρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ είστε online;

• Μέχρι 1 το ΠΟΛΥ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 2-3

• 3-5

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Κλείνω 8ωρο

Ψήφοι: 1 20,0%
  • 8 στη δουλειά+όσο τύχει σπίτι...

• Σερφάρω ΜΟΝΟ από το σπίτι!

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Είμαι εθισμένος... μπορώ να κλείσω κ 24ωρο!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

Επισκέπτης
Οχι αν δεν εμπαινες οταν ησουν σε αδεια.Αμα θελουμε σε πιστευουμε...! :2funny: :2funny:

Αφου δεν εχω υπολογιστη σπιτι μου, ουτε internet cafe στο χωριο. Πως να μπω ρε συ ?

Θα το ανοιξεις το θεμα Επαρχια - Αθηνα ? Γιατι εγω με αυτη τη ζεστη ψιλο-βαριεμε να σκεφτω......

Επισκέπτης
Το θυμαμαι που το χες πει πλακα σου εκανα

Το αλλο θα το ανοιξω καποια στιγμη(εγω να δεις ποσο βαριεμε) :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εθισμενος εισαι αμα μπαινεις πανω απο 2-3ωρες την ημερα καθε μερα οποτε οχι δεν  ειμαι  εθισμενος.και να μην ξεχναμε οτι η ζωη ειναι εξω ετσι...

Επισκέπτης
Ορθα εμιλησες αν και καθουμενος...
καθουμενος για λιγο...θα προτιμησω τη βολτα απ το ιντερνετ αυτο ειναι σιγουρο...τωρα να κατσεις και μια και δυο ωρες οκ αλλα μεχρι εκει οπως ειπα.γι αυτο γινανε ολα τα παιδια χαζα,ολη την ημερα πισω απο την οθονη...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Εγώ θα ήθελα να δούμε το θέμα από μια άλλη οπτική γωνία. Τώρα τελευταία όλο και περισσότεροι επιστήμονες , ειδικοί και "ειδικοί",δημοσιογράφοι,αρθογράφοι κλπ ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Περιέργως , πολύ λίγο έως καθόλου δεν ασχολούνται με τον εθισμό των ανθρώπων που παρακολουθούν τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν είναι εθισμός; Δεν προκαλεί προβλήματα υγείας ή μείωση της κοινωνικότητας; Πόσοι άνθρωποι είναι "εθισμένοι" στο internet και πόσοι στην τηλεόραση; Ας μην ξεχνάμε ότι τηλεόραση παρακολουθούν σχεδόν όλοι και για πάρα πολλές ώρες (υπάρχουν πχ νοικοκυρές που ένας ιντερνομανείς ωχριά μπροστά τους) ενώ οι χρήστες internet είναι σαφώς λιγότεροι και οι εθισμένοι ακόμα λιγότεροι.Συνήθως οι εθισμένοι είναι άτομα νέα, άρενος φύλου (ασχολούνται με  online παιχνίδια κυρίως) ενώ για την τηλεόραση "τους πέρνει όλους η μπάλα". Ακόμα και άτομα που θεωρούν τον εαυτό τους εθισμένο στο internet μπορεί να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην τηλεόραση.
         Και μη μου πείτε ότι η τηλεόραση είναι άκακη. Η πολύωρη ακινησία δημιουργεί πλήθος προβλημάτων στην υγεία. Αλλά και η κοινωνικότητα μειώνεται ( πόσοι και πόσοι δεν ακυρώνουν μια συνάντηση για να δουν τον τελικό ας πούμε ).
         Μήπως λοιπόν υπάρχει κάποια σκοπιμότητα γύρω από όλα αυτά; Γιατί τους ενοχλεί τόσο το internet ενώ η τηλεόραση καθόλου; Μήπως τους σπάει το μονοπώλιο στην "ενημέρωση" του κόσμου; Μήπως θέλουν η επικοινωνία να είναι μονόδρομη και όχι αμφίδρομη; Η τηλεόραση , ραδιόδωνο , τύπος ποτέ δε θα καταπιαστούν με θέματα ούτε θα κινηθούν πληροφορίες που υπάρχουν στο για παράδειγμα. Ολες οι πληροφορίες που διακινούνται από τα ΜΜΕ είναι “politically correct”. Το internet δεν μπορούν να το ελένξουν. Είναι ακέφαλο , είναι συνεχώς μεταβαλλόμενο , δεν έχει ορισμένο τόπο και συνεπώς είναι ανεξέλεγκτο. Ο καθένας σε ένα forum μπορεί να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι αδιανόητο και τελείως ασυμβίβαστο νε τον τρόπο λειτουργίας των ΜΜΕ.Ουσιαστικά το internet σήμερα είναι το μόνο που σπάει το μονοπώλιο στην προπαγάνδα και τη μαζική πλύση εγκεφάλου της εξουσίας.
Γι αυτό λοιπόν αναρωτιέμαι, μήπως υπάρχει κάποια σκοπιμότητα για αυτή την «ανυσηχία» για τον εθισμό του internet; Ή μήπως είμαι υπερβολικός; Μήπως γίνομαι παρανοϊκός; Ϊσως τελικά η ανησυχία τους αυτή να είναι αγνή και να πηγάζει για την πραγματική τους αγάπη για εμάς...

Επισκέπτης
ειναι πολυ δυσκολο να παραδεχτει κανεις οτι φοβαται να αντιμετωπισει τον κοσμο.το ιντερνετ σου δινει τη δυνατοτητα να το κανεις χωρις να προσπαθησεις τοσο οσο οταν εχεις τον αλλο μπροστα σου.γι αυτο οι περισσοτεροι ειναι αβουλοι και υποχειρια των πιο δυνατων χαρακτηρων που ξερουν οτι η ζωη ειναι για τους λιγους

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η διάδοση των Η/Υ και του διαδυκτίου συνεχώς αυξάνεται παγκοσμίως... και πολλά σπίτια και στην χώρα μας έχουν πλέον μόνιμη σύνδεση στο internt... :rockon:
Αν χρησιμοποιείται υπολογιστή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ + στην δουλειά σας (όπως κι εγώ), αυτό σημαίνει ότι θα ξεπερνάτε τις 8 ώρες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μπροστά από μια (ή και περισσότερες) οθόνη!
Πόσο όμως αυτό έχει επηρεάσει την καθημερινότητά σας κι έχει αλλάξει την ζωή σας; Σε τι χρησιμοποιήτε τον υπολογιστή σας κ γενικότερα, τι σχέση έχετε με την τεχνολογία?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
φιλε εινε καλα,γιατι καθεσε μπροσ σε τηλεφονο και περνα η ορα καλα ενο δουλεβης

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Θα πω ό,τι λένε τα κάθε λογής ζάκια.

Το ελέγχω.  :2funny:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Η τεχνολογια και η χρηση του ΗΥ ειναι απαραιτητη πλεον .
Ειναι σαφεστατα ενα επιτευγμα που καποιες φορες χρησιμοποιητε με λαθος τροπο .
Πιστευω οτι αυτο θα πρεπει να προσεξουμε .
Παντως αισθηση μου κανει που οταν μιλαω με νεαρες ηλικιες ...κανουν σχεσεις διαμεσου ΗΥ !!!!!!!
Τον ειδα καμερα λεει...φασωθηκαμε και τα φτιαξαμε !!!!!!
Ζντοιγκ !!!!!!!!!

Anyway ........
Πολλα μπορουμε να πουμε

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η τεχνολογια και η χρηση του ΗΥ ειναι απαραιτητη πλεον .
Ειναι σαφεστατα ενα επιτευγμα που καποιες φορες χρησιμοποιητε με λαθος τροπο .
Πιστευω οτι αυτο θα πρεπει να προσεξουμε .
...
Πολλα μπορουμε να πουμε

Αυτός ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο σκοπός τού thread... :rockon:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.841
Πόντοι
606
Αστα να πανε Duracell...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
στα διαλιματα παλια πιγενα απεναντι στο καφενιο,τορα προτιμο να πο τις παπαρολογιες μου στα μπουρδελα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.841
Πόντοι
606
Παρεπιπτωντως Duraccel μου αρεσε περισσοτερο ο προηγουμενος τιτλος του θρεντ..

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Παλιοτερα εκλεινα 12ωρα μπροστα στο πισι μπορει και παραπανω,μια φορα θυμαμαι η μανουλα μου,μου εκοψε την συνδεση στο νετ γιατι νομιζε οτι ειχα πεσει σε καυαθλιψη,στα ναρκωτικα κτλ  :headbang: οταν το εμαθα εγινε της τρελλης και αναγκαστικα να πηγαινω σε ενα νετ καφε της περιοχης μου :idiot:
Τρελλο καψιμο θυμαμαι :jerking:
Τωρα μερικες φορες δεν ανοιγω καν το λαπτοπ :grin:
Σε καμια διετια μπορει να εχω κοψει και το ιντερνετ στο σπιτι μου (αυτη τη φορα απο μονη μου) :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Παρεπιπτωντως Duraccel μου αρεσε περισσοτερο ο προηγουμενος τιτλος του θρεντ..

Προτίμησα αυτόν τον τίτλο σαν ποιό αντιπροσωπευτικό γενικά, για να μπορούμε ν' "ανοίξουμε" το θέμα... και να μην συζητάμε μόνο για τον "εθισμό" αλλά γενικότερα για το πως επηρεάζει την ζωή και την καθημερινότητά μας η σύγχρονη τεχνολογία και φυσικά το διαδύκτιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom