ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Να ενα σοβαρο ΘΕΜΑ!Ειμαι σιγουρος οτι αν απαντησετε ειλικρινα τα αποτελεσματα θα ειναι συγκλονιστικα!!Ανεπαναλυπτα!!!
Μην απογοητευεσαι!!Πηγαινε γραψου σε ενα γυμναστηριο βγαλε με εγχειρηση και κανα δυο πλευρα και θα φτανεις σιγουρα!!!!Λιγη υπομονη και επιμονη θελει!!Εχω δοκιμασει αλλα δεν ειμαι τοσο γυμνασμενος!!!
Μην απογοητευεσαι!!Πηγαινε γραψου σε ενα γυμναστηριο βγαλε με εγχειρηση και κανα δυο πλευρα και θα φτανεις σιγουρα!!!!Λιγη υπομονη και επιμονη θελει!!
Εγώ ψήφισα αυτό δεν θα το έκανα ποτέ για τι το θεωρώ ανώμαλο να παίρνεις πίπα στον εαυτό σου .
και τι τώρα θα πρέπει όλοι να πάρουν πίπα στο εαυτό τους επειδή το λέει το site αυτό .εγω παντως διαβασα σε σαιτ ψυχολογιας/ονειρων οτι οταν βλεπεις να παιρνεις στον ευατο σου ειναι καλο και θες να δωσεις ευχαριστηση και χαρα σε καποιον (η μαλλον καποια).
δειτε αυτο dreammoods.org
Παιδια αν βρε'ιτε κάποιον που μπορεί ας μας τον στειλει για ιδιαίτερα στο σπίτικαι τι τώρα θα πρέπει όλοι να πάρουν πίπα στο εαυτό τους επειδή το λέει το site αυτό .
μην σε νοίζει θα το κανονίσω με τον ψυχολόγο που το έγραψεΠαιδια αν βρε'ιτε κάποιον που μπορεί ας μας τον στειλει για ιδιαίτερα στο σπίτι
Τι λέτε ωρέ.
Ο ατελείωτος Ρον έχει περάσει στην ιστορία με αυτή την θρυλική του ικανότητα.
Χα, χα, χα, χα,
Ιδού ο μέγιστος:
ελεος ρε φιλε που το βρηκες αυτο?
καλα δεν παιζεται ο τυπος!