Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ποιοι ειναι οι 2 τελευταιοι; Πες μου οτι ο μαυρουκος δεν ειναι ο Γουειανς..!
τον μαυρουλη δεν το ξερω ο τριτος ειναι ο αρτσι καο που παιζει και στο σιεςαι λας βεγκας... :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
γιαυτο υπαρχουν κλωνοι

για να το κανουμε λιγο ποιο κοσμοπολιταν το θεμα, η ελληνικη νεολαια δεν γαμαει
οι αντρες δεν γαμανε γιατιεχουν ανασφαλεεια για την εμφανιση τους,για το εισοδημα τους γενικα για το στατους τους.Ασφαλως ομως και δεν καταδεχονται να πανε με φακλανες με τριχα.Πρεπει η γκομενα να ειναι αστερι,αυτος ομως δεν ειναι και το ξερει οποτε παει η  :jerking: συννεφο

οι γυναικες απο την αλλη περιμενουν το πριγκιπα πανω στο αλογο(θα φαω κραξιμο απο τις κοπελες του σαιτ παρολο που ξερουν οτι εχω δικιο).Ο αντρας στην γυναικα εκτος απο το να ειναι τελειος πρεπει να της δινει και ασφαλεια/σιγουρια.Τοσο φαντασια ουτε τα αδερφια γκριμμ
Εκτος απο την αυταπατη της γυναικας, αυτη του τελειου αντρα,υπαρχει και ο γαμημενος ανταγωνισμος μεταξυ τους.
Ο νεος γκομενος μου πρεπει να ειναι καλυτερος απο τον γκομενο της κολλητης μου :jerking:

με λιγα λογια αφηστε της μαλακιες
γαματε γιατι η ζωη ειναι μικρη

γιαυτο τοσο καιρο εχω βαρεθει να λεω ποσο μαλακια ειναι ο ανταγωνισμος...
συμφωνω σε ολα όσα είπες.

Επισκέπτης
τον μαυρουλη δεν το ξερω ο τριτος ειναι ο αρτσι καο που παιζει και στο σιεςαι λας βεγκας... :smitten: :smitten:

εμενα ο τριτος μου αρεσει!!!

αλλα δεν θα άφηνα τον μελλοντα συζυγο μου γι αυτον...
ουτε θα βαλω φωτο του μέλλοντος να μη μου τον ματιάσετε........

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι ετσι το λεει.
:2funny: :2funny: :2funny:

ειναι οντως χαλιααααααααααααααααα!!!!!!!!!

One woman's trash is another woman's treasure  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ξέρω τι λες, για μένα είναι υπεργκόμενοι.
Κατάλαβες το πόιντ μου περί γούστων;  :boobies:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Φυσικά και είναι ο Γουέιανς, ο Μάρλον  :smitten:

Για τον Άρτσι με κάλυψε η σιλβα  :smitten: :smitten:

gimme five babe!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*  

(αστους ρε να λενε μια χαρα ειναι τα γουστα σου ουτε μπραντ ουτε τομ ουτε τζορτζ ομιτζι δλδ) :grin: ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μπουμπουκι και εγω σε κραζω. Τι ειναι αυτα τα χαλια; :o :o :o :o :o :o :o :o

Με κοροϊδεύετε;  :- :think:

Τεσπα, εγώ έβαλα τις φωτογραφίες για να δείξω απλώς ότι υπάρχουν πολλών ειδών γούστα...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εμενα ο τριτος μου αρεσει!!!

αλλα δεν θα άφηνα τον μελλοντα συζυγο μου γι αυτον...
ουτε θα βαλω φωτο του μέλλοντος να μη μου τον ματιάσετε........

Ψώνισε από σβέρκο και αυτός...γυναίκα που ξημεροβραδιάζεται σε σαιτ με γαμησια....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλα, εγω έχω κανει και τα 2!

και να ρωτησω αν θελουν κατι απο το μπαρ, και να ζητησω να μου φερουν κατι
αλλα σιγουρα δεν σημαινει ότι κάθε φορα θες σεξ και οτι θες με αυτους σεξ.

τελικά ρε συ Κλώνα από τις ιστορίες σου θα μάθουμε περισσότερο με ποιο τρόπο την πέφτεις εσύ παρά με ποιο τρόπο στη πέφτουν  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ημουν διακοπες σε μεγαλο νησι,ειμαι λοιπον στη παραλια και περιμενω την αδερφη μ να ερθει.
τλσπ ερχεται και μια παρεα γυρω στα 23-25 και καθονται οχι διπλα μου ουτε πολυ μακρυα μου.
τον ειδα που κοιτουσ εναν αλλα ντραπηκα ημουν και μονη μου.
αρχισανε παιζανε με μπαλες κλπ μου σκανε "ολως τυχαιως" τη μπαλα διπλα μου ερχεται να τη παρει ο ενας εγω ντραπηκα χαμογελασα μονο και την εδωσα,μετα τον ακουγα ελεγε στους αλλους ρε μαλακες ειναιι ελληνιδα(μπαιτ εσυ ξερεις γτ το λεω) απο που ειναι? να παω να της μιλησω? δεν ξερω και καλα αγγλικα.ιταλιδα? ασε ασε δεν παω. με τα πολλα και τα λιγα ξαναρχεται η μπαλα και του λεω οταν του τη δινω ελληνιδα ειιμαι αγορι μου!  [ποσο ντραπηκε!!!!] μαλλον καταλαβε οτι τον ακουγα τοση ωρα

παω να καθαρισω φασολακια και ξαναρχομαι!!! :-*

καλά θαταν να σε ρώταγε "μσν έχεις?"  :2funny:

Επισκέπτης
Ψώνισε από σβέρκο και αυτός...γυναίκα που ξημεροβραδιάζεται σε σαιτ με γαμησια....

Τωρα ρε παιδια αυτες οι κουβεντες δεν είναι να τις ακουν οι άλλες και να γίνονται πιο ελλεινιδες???

Δεν πηδιεμαι- δεν πολυβγαινω - δεν μιλάω στον πρωτο τυχοντα - δεν ασχολουμε με το σεξ
(αυτο προκυπτει..... - αυτες τελικα δειχνετε να θελετε, αλλο τις μαλακιες που μας λετε τοση ωρα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom