Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν ηθελα να σε θιξω αλλα εισαι σε αντρικο σιτε κοπελια.Το εγραψα αυτο για να καταλαβεις οτι εδω μεσα ακουγονται και γραφονται διαφορα που ειναι απο την μια πλευρα την αντρικη κυριως.Ετσι λοιπον ειναι λογικο να εχετε μεγαλες διαφορες στην νοοτροπια προσεγγισης ειδικα του σεξ.Παντως ειδες που θιχτηκες ενω εγω ας πουμε οταν αγαπαω μια κοπελα και παω και με καμια πουτανα δεν το κανω για να την απατησω αλλα για ανανεωση.ΔΙΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΕ.

δεν θιχτηκα
δεν έχω προβλημα με όσους επιλεγουν να πανε στα μπουρδελα  ακομη και αν εχουν κοπελα
απλα ηθελα να σου πω ότι κι εσυ εδω που ήρθε κινδυνεύεις να δεις την κοπελα σου στο amateurs.
Κατα τα άλλα δεν με ενοχλουν οι σεξουαλικες συμπεριφορες, μόνο ο καλος στον εγκέφαλο ορισμένων.
.....αλλα κι αυτο θα μου περάσει

ολα για τον άνθρωπο είναι.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;
------------------------------------
Η απάντηση είναι: Δυστυχώς όλο και περισσότεροι... τελικά...
Ας κλέψω λίγο χρόνο λοιπόν απ το διάλλειμα για τσιγάρο και ας μοιραστώ τις σκέψεις μου με το φιλοθεάμον κοινόν...
Αντρες συναγωνιστές και μπουρδελιάριδες ή μη, πότε θα μάθουμε να μην μασάμε από όσα οι γυναίκες εκδηλώνουν (και καλα κάνουν...). Παράδειγμα: λέει κάποια ότι της αρέσει ο Μπραντ Πιτ, μια άλλη ότι βρέχει το βρακάκι της με τον Τζώρτζ και μια τρίτη ότι γουστάρει ρεμάλια σαν τον Τόμμυ Λη να την χτυπάει στα πλακάκια σαν την Πάμελα...
ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ!
Όλα είναι φούμαρα... Ενας είναι ο τύπος άντρα που διαχρονικά μπορεί να ρίξει την οποιαδήποτε γυναίκα!
Και το εννοώ όταν λέω την οποιαδήποτε...
Κι αυτός είναι ο άντρας που κουβαλάει αυτοπεποίθηση αλλά που ξέρει και πως να βγάλει την ιπποδύναμη στη ρόδα... αν γίνομαι αντιληπτος...
Σταματήστε λοιπόν τις μιζέριες και τα δήθεν και φανείτε αντάξιοι των γεννετήσιων προσόντων σας.
Αλλιώς το μόνο που κάνετε είναι να αφήνετε μεγαλύτερο πεδίο δράσης σε εκείνους που έχουν συνειδητοποιήσει την αξία της σιωπής και της ουσίας....
Τα υπόλοιπα τα θεωρω (προσωπικώς) ως προϊόντα για φτηνη κατανάλωση.
Και ως γνωστόν σε καμμία γυναίκα δεν αρέσει τέτοιου είδους φτήνια...
ΟΛΕ!
Πάω για τσιγάρο....  :tickedoff:
+1000

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Το λεπόν...
Εργάζομαι σε καινούρια εταιρεία και για περίπου ένα μήνα επισκέπτομαι παρακείμενο Γκούντυς όπου παραγγέλνω φαγητό για το γραφείο. Εκεί δουλεύει μια νεαρή, όμορφη και πρόσχαρη κοπελίτσα που ομολογουμένως μου αρέσει. Η επικοινωνία μας πέραν των πολύ τυπικών έχει περιοριστεί και σε ένα αστειό που έκανα όταν την πρωτοείδα και το οποίο παραδόξως έπιασε και γέλασε αυθόρμητα.
Ένα βράδυ τέλοσπάντων στο ίδιο μοτίβο την πετυχαίνω με τα ρουχαλάκια της τα κανονικά (όχι της δουλειάς) μαζί με δύο φίλες της να διαβάζουν μάλλον για φροντιστήριο ή κάτι τέτοιο. Έχοντας παραλάβει το φαγητό μου ΄και ενώ δεν με έχει δει την πλησιάζω.
"Καλησπέρα! Πρέπει να είσαι η Ε... Με λένε Κακό Ινδιάνο. Δεν ήθελα να σε ενοχλήσω κατά την ώρα που εργάζεσαι, οπότε τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να σου πώ πως μου αρέσεις και να σου ζητήσω να βγούμε κάποια στιγμή έξω για καφέ ή φαγητό και να σέ γνωρίσω καλύτερα."
Η κοπέλα σάστισε και έχει κοκκινήσει, ενώ οι φίλες της έχουν σκάσει στο γέλιο. Ο Ινδιάνος απτόητος περιμένει μιαν απάντηση.
"Δεν γίνεται αυτό που μου ζητάς" απαντάει και χαμηλώνει το βλέμμα της υπό τα χαχανητά των υπολοίπων κορασίδων.
"Όπως νομίζεις. Δεν θα επιμείνω. Πάντως ειλικρινά άξιζες την προσπάθεια και μόνο..." ανταπαντάει ο Ινδιάνος ρίχνοντας ένα επικριτικό βλέμμα στις φιλενάδες της που τώρα το έχουν βουλώσει και κοιτούν με θαυμασμό την ψύχραιμη αντιμετώπιση της απόρριψης και συνειδητοποιώντας πόσο θα ήθελαν να βρισκόντουσαν στην θέση της Ε...
Έκτοτε δε σταμάτησα να πηγαίνω στο συγκεκριμένο κατάστημα. Τουναντίον. Θεωρώ τον εαυτό μου νικητή και αξιοπρεπή. Δεν με ενδιαφέρει τί γνώμη σχημάτισε για μένα η κοπέλα. Πάντως είναι πλέον πολύ πιο ανοιχτή μαζί μου και οι κουβέντες μας δεν περιορίζονται στην τυπική παραγγελία. Έχω διακρίνει στα μάτια της πως θα ήθελε να επαναλάβω την πρόταση μου, κάτι που φυσικά δεν έχω κάνει για προσωπικούς λόγους. Ίσως να κάνω και λάθος βέβαια. Το σίγουρο είναι πως δεν βγήκα χαμένος αφού ο φίλος μου που παρακολουθούσε τη φάση από μια άλλη μεριά άκουσε τις φίλες της να την ρωτάνε αν είναι τρελή. Ε! Όπως και να το κάνουμε δεν γίνονται τέτοια κάθε μέρα στη ζωή της εκάστοτε κοπέλας. Δεν έχασα κάτι ίσα-ίσα πιστεύω πως μόνο κερδισμένος βγήκα ασχέτως αποτελέσματος....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πάντως, σοβαρά τώρα, είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά αυτό το παράδειγμα που έφερες.

Αν δεν είναι, θα πρέπει να σταματήσεις να κάθεσαι δίπλα από παρέες με λυκειόπαιδα πιπινιάρα  :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατι εσυ πιστευεις δηλαδη ρε φιλε οτι εαν εχεις μια γκομενα 3-4 χρονια εαν της κατσει η φαση και δεν ειναι και κανα κοριτσακι δεν θα το κανει?αυτα φιλε δυστηχως η ευτηχως πλεον παιζουν και για τους 2.το θεμα ειναι να μην το μαθει κανενας,ουτε καν κολλητη-κολλητος ετσι ωστε να μην υπαρχει πιθανοτητα να χαλασει κατι καλο εαν υπαρχει.δηλαδη οποιος πιστευει οτι οι γυναικες ειναι χαζες οπως ηταν ζει σε αλλη εποχη.οπως εμεις γαμαμε τα ρωσακια μας ετσι και αυτες στην δουλεια τους καπου τελος παντων εαν θελουν ανανεωση την κανουν την βρωμια τους και ολα καλα.
Οχι ρε μην τις δινεις και αερα δημοσια...ενταξει να το φαμε το κερατο οχι και να το εξυμνησουμε...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πάντως, σοβαρά τώρα, είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά αυτό το παράδειγμα που έφερες.

Αν δεν είναι, θα πρέπει να σταματήσεις να κάθεσαι δίπλα από παρέες με λυκειόπαιδα πιπινιάρα  :dancing:

πςςςςςςτ, ούμπερ πιπινάκι είναι και η σιλβα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ινδιάνε άμα λέω ότι κάτι σου κάνει καλό στις πεδιάδες...  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
(επίσης, φροντιστήριοοοοοο;   :o :o ανήλικο ήταν ρε?  :2funny: :2funny: )

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το λεπόν...
Εργάζομαι σε καινούρια εταιρεία και για περίπου ένα μήνα επισκέπτομαι παρακείμενο Γκούντυς όπου παραγγέλνω φαγητό για το γραφείο. Εκεί δουλεύει μια νεαρή, όμορφη και πρόσχαρη κοπελίτσα που ομολογουμένως μου αρέσει. Η επικοινωνία μας πέραν των πολύ τυπικών έχει περιοριστεί και σε ένα αστειό που έκανα όταν την πρωτοείδα και το οποίο παραδόξως έπιασε και γέλασε αυθόρμητα.
Ένα βράδυ τέλοσπάντων στο ίδιο μοτίβο την πετυχαίνω με τα ρουχαλάκια της τα κανονικά (όχι της δουλειάς) μαζί με δύο φίλες της να διαβάζουν μάλλον για φροντιστήριο ή κάτι τέτοιο. Έχοντας παραλάβει το φαγητό μου ΄και ενώ δεν με έχει δει την πλησιάζω.
"Καλησπέρα! Πρέπει να είσαι η Ε... Με λένε Κακό Ινδιάνο. Δεν ήθελα να σε ενοχλήσω κατά την ώρα που εργάζεσαι, οπότε τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να σου πώ πως μου αρέσεις και να σου ζητήσω να βγούμε κάποια στιγμή έξω για καφέ ή φαγητό και να σέ γνωρίσω καλύτερα."
Η κοπέλα σάστισε και έχει κοκκινήσει, ενώ οι φίλες της έχουν σκάσει στο γέλιο. Ο Ινδιάνος απτόητος περιμένει μιαν απάντηση.
"Δεν γίνεται αυτό που μου ζητάς" απαντάει και χαμηλώνει το βλέμμα της υπό τα χαχανητά των υπολοίπων κορασίδων.
"Όπως νομίζεις. Δεν θα επιμείνω. Πάντως ειλικρινά άξιζες την προσπάθεια και μόνο..." ανταπαντάει ο Ινδιάνος ρίχνοντας ένα επικριτικό βλέμμα στις φιλενάδες της που τώρα το έχουν βουλώσει και κοιτούν με θαυμασμό την ψύχραιμη αντιμετώπιση της απόρριψης και συνειδητοποιώντας πόσο θα ήθελαν να βρισκόντουσαν στην θέση της Ε...
Έκτοτε δε σταμάτησα να πηγαίνω στο συγκεκριμένο κατάστημα. Τουναντίον. Θεωρώ τον εαυτό μου νικητή και αξιοπρεπή. Δεν με ενδιαφέρει τί γνώμη σχημάτισε για μένα η κοπέλα. Πάντως είναι πλέον πολύ πιο ανοιχτή μαζί μου και οι κουβέντες μας δεν περιορίζονται στην τυπική παραγγελία. Έχω διακρίνει στα μάτια της πως θα ήθελε να επαναλάβω την πρόταση μου, κάτι που φυσικά δεν έχω κάνει για προσωπικούς λόγους. Ίσως να κάνω και λάθος βέβαια. Το σίγουρο είναι πως δεν βγήκα χαμένος αφού ο φίλος μου που παρακολουθούσε τη φάση από μια άλλη μεριά άκουσε τις φίλες της να την ρωτάνε αν είναι τρελή. Ε! Όπως και να το κάνουμε δεν γίνονται τέτοια κάθε μέρα στη ζωή της εκάστοτε κοπέλας. Δεν έχασα κάτι ίσα-ίσα πιστεύω πως μόνο κερδισμένος βγήκα ασχέτως αποτελέσματος....

Έχεις πιάσει απόλυτα το νόημα  :thumbsup:

δε θα χρειαστεί ποτέ να  :jerking: λόγω έλλειψης

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
26
Πόντοι
0
Το λεπόν...

ΟΠΕΡ ΕΔΗ ΔΕΙΞΑΙ!
Σύντροφε Ινδιάνε ΟΥΓΚ!
:woldman:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
εχεις δικιο οπως το θετεις αλλα μιας και μιλανε εδω και γκομενες που και καλα ειναι απελευθερωμενες το θετω ετσι για να παρω απαντηση.παντως το κερατο στην εποχη μας δεν εχει την σημασια που ειχε στο παρελθον.εχει περασει πλεον σε αλλη διασταση.τελος παντων την κανω...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κλωνε ο αντρας σου εαν γραφει εδω μεσα το εχεις σκεφτει ποτε?να γαμει ρωσιδες σε στουντιο και ξενοδοχεια με καποιο νικ ας πουμε που δεν παει το μυαλο σου?

κ να μη γραφει εδω μεσα παλι μπορει να το κανει αυτο...

οπως κ η γυναικα βεβαια

ή εμπιστευεσαι ή οχι
γιατι αμα θελει να το κανει θα το κανει κ δε θα το μαθεις...

εγω εμπιστευομαι.. ελεγχομενα.. ειναι να μη μου δωσεις την αφορμη :tooth:

ο φιλος μου γραφει εδω μεσα κ ξερω κ το νικνεημ.. θα μπορουσε με τη λογικη σου ομως να γραφει κ με αλλο κ να εγω να μην ειχα παρει ειδηση (αν κ ουδεν κρυπτον τελικως).. ε τι να κανουμε? να ζουμε με αμφιβολιες?

(αυτη τη στιγμη σου μιλαει το μυαλο μου κ μονο.. δεν ειμαι τοσο υπερανω υπο ΚΣ  :2funny: κ μολις πεσει στην αντιληψη μου κατι περιεργο που θελει εξηγηση :2funny: :2funny:)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

πςςςςςςτ, ούμπερ πιπινάκι είναι και η σιλβα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

ενταξει εβαλα και μια δοση υπερβολης για να δει ο φιλος μας που νομιζει πως ολοι στις παρεες συζητατε για τα ελγινεια....

Επισκέπτης
Το λεπόν...

Αψογος!

αλλα κόμπλαρε το πιπινακι..... σιγουρα θα μετανιώνει την ωρα και τη στιγμη που ειπε όχι...

παντως αν θες τη γνωμη μου ποτε να μην την πεφτεις σε κοπελα μπροστα στις φιλες της
οι φιλες θα ζηλεψουν και θα σε κακολογήσουν (η ψαλιδα στα μαλλια κλπ)

Επισκέπτης
κ να μη γραφει εδω μεσα παλι μπορει να το κανει αυτο...

οπως κ η γυναικα βεβαια

ή εμπιστευεσαι ή οχι
γιατι αμα θελει να το κανει θα το κανει κ δε θα το μαθεις...

εγω εμπιστευομαι.. ελεγχομενα.. ειναι να μη μου δωσεις την αφορμη :tooth:

ο φιλος μου γραφει εδω μεσα κ ξερω κ το νικνεημ.. θα μπορουσε με τη λογικη σου ομως να γραφει κ με αλλο κ να εγω να μην ειχα παρει ειδηση (αν κ ουδεν κρυπτον τελικως).. ε τι να κανουμε? να ζουμε με αμφιβολιες?

(αυτη τη στιγμη σου μιλαει το μυαλο μου κ μονο.. δεν ειμαι τοσο υπερανω υπο ΚΣ  :2funny: κ μολις πεσει στην αντιληψη μου κατι περιεργο που θελει εξηγηση :2funny: :2funny:)

ΚΣ????????????
αχ τι μου θυμησες....................

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γιατι εσυ πιστευεις δηλαδη ρε φιλε οτι εαν εχεις μια γκομενα 3-4 χρονια εαν της κατσει η φαση και δεν ειναι και κανα κοριτσακι δεν θα το κανει?αυτα φιλε δυστηχως η ευτηχως πλεον παιζουν και για τους 2.το θεμα ειναι να μην το μαθει κανενας,ουτε καν κολλητη-κολλητος ετσι ωστε να μην υπαρχει πιθανοτητα να χαλασει κατι καλο εαν υπαρχει.δηλαδη οποιος πιστευει οτι οι γυναικες ειναι χαζες οπως ηταν ζει σε αλλη εποχη.οπως εμεις γαμαμε τα ρωσακια μας ετσι και αυτες στην δουλεια τους καπου τελος παντων εαν θελουν ανανεωση την κανουν την βρωμια τους και ολα καλα.

οχι ρε παλικαρι αν εχεις μια γκομενα και στα 3-4 χρονια της κατσει και σε κερατωσει ειναι παπαρω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αψογος!

αλλα κόμπλαρε το πιπινακι..... σιγουρα θα μετανιώνει την ωρα και τη στιγμη που ειπε όχι...

παντως αν θες τη γνωμη μου ποτε να μην την πεφτεις σε κοπελα μπροστα στις φιλες της

διαφωνώ. Ίσα ίσα που του δίνει έξτρα πόντους στα μάτια της, καθότι τη ξεχώρισε ανάμεσα στη παρέα της χωρίς να ξέρει ποια από όλες θα ήταν αδέσμευτη κτλ. Δηλωμένο αυτό  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εσύ έχεις βαλθεί να γίνεις ο πιο καλός τζάμπα δικηγόρος των πολέμιων της ελλεινίδας εδώ μέσα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αψογος!

ε ναι ρε φιλε καλα σου λεει μπροστα στις φιλες της της την επεσες...και η αρνηση μηπως ηταν γιαυτον τον λογο;για ξαναπροσπαθησε ιδιαιτερως....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom