Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Για ποιες celebrity λετε ρε!; Oκ και μενα μ αρεσει το Entourage αλλα δεν με επηρεαζει τοσο!  :2funny:

URL]]

Επισκέπτης
τελικά ρε συ Κλώνα από τις ιστορίες σου θα μάθουμε περισσότερο με ποιο τρόπο την πέφτεις εσύ παρά με ποιο τρόπο στη πέφτουν  :2funny: :2funny:

απ τη σταση μου νομιζω ότι δεν εδειξα να διαφοροποιω τα φυλα.
ειτε γυναικα ειτε άντρας πρεπει να συμπεριφερεται ευγενικα και φιλικα, και με χαμογελο

με εκτιμηση,
Κλωνος

episkeptiss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχουν ομως και αυτοι που γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε(ελληνιδες) οπως λεει και ο τιτλος μετα απο δικη τους επιλογη.σε αυτοι την κατηγορια ανηκω και εγω εδω και 1 1/2 χρονο περιπου.δεν εχω κανενα απολυτος κομπλεξ με τις ελληνιδες το ξεκαθαριζω.ισα ισα που ειμαι πολυ κοινωνικος και εμφανισιμος και κανω ευκολα γνωριμιες.κατα την διαρκεια της συζητησης μιλαω για γενικα θεματα και ποτε δεν φλερταρω ,ακομα και στο τελος της βραδιας οταν προκειτε να χωρισουνε οι δρομοι μας ποτε δεν ζηταω, ουτε δινω το τλ μου παρολο που βλεπω οτι υπαρχει ανταποκριση και απο τις δυο πλευρες.η πλακα ειναι οτι της βλεπεις οτι δεν ξερουν πως να αντιδρασουν,κομπλαρουν σου λεει καλα αυτος τοσο υπερανω ειναι και δεν κανει κινηση?απο τοτε που γυρισα απο το εξωτερικο οπου σπουδαζα για 3 χρονια δεν υπαρχει μετρο συγκρισης ωοοτροπιας οσο αναφορα τις ξενες με τις δικες μας.το 90% των δικων μας δεν ξερουν να σταθουν σε μια συζητηση γενικου ενδιαφεροντος.συγνωμη που θα το πω αλλα οι περισσοτερες ειναι αμορφωτες.και ρωταω τις γυναικες που γραφουν εδω μεσα : εκτος απο sex τι αλλο μπορειτε να προσφερετε σε εναν αντρα?

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
κλωνε ο αντρας σου εαν γραφει εδω μεσα το εχεις σκεφτει ποτε?να γαμει ρωσιδες σε στουντιο και ξενοδοχεια με καποιο νικ ας πουμε που δεν παει το μυαλο σου?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ψώνισε από σβέρκο και αυτός...γυναίκα που ξημεροβραδιάζεται σε σαιτ με γαμησια....
Εσυ προφανως θελεις μια άμαθη, συντηρητικη και μυξοπαρθενα για γυναίκα- γκομενα που εκ φύσεως θα εχει μαθει να σου παιρνει πιπες επειδη το ειδε στον υπνο της μια μερα με φεγγαρι, και να σου δινει κώλο, όπως τα μπουρδέλα που συχνάζεις και να κάνει ακροβατικα γαμησια, διοτι θα της εχει ερθει η επιφωτηση του αγιου πνευματος  :2funny: :2funny: :2funny:
παραλληλα ως συντηρητικη και απο τζακι που θα συχνάζει στου φιλοπαππου για τηλιο και χυμο ανανα θα εχει και μια αριστη σχεση με μαγειρικη και θα σου φερεται λες και βρηκε τον θεο, επειδη ακριβως εισαι γλυκομίλητος και πηδας ιεροδουλες. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
υπαρχουν ομως και αυτοι που γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε(ελληνιδες) οπως λεει και ο τιτλος μετα απο δικη τους επιλογη.σε αυτοι την κατηγορια ανηκω και εγω εδω και 1 1/2 χρονο περιπου.δεν εχω κανενα απολυτος κομπλεξ με τις ελληνιδες το ξεκαθαριζω.ισα ισα που ειμαι πολυ κοινωνικος και εμφανισιμος και κανω ευκολα γνωριμιες.κατα την διαρκεια της συζητησης μιλαω για γενικα θεματα και ποτε δεν φλερταρω ,ακομα και στο τελος της βραδιας οταν προκειτε να χωρισουνε οι δρομοι μας ποτε δεν ζηταω, ουτε δινω το τλ μου παρολο που βλεπω οτι υπαρχει ανταποκριση και απο τις δυο πλευρες.η πλακα ειναι οτι της βλεπεις οτι δεν ξερουν πως να αντιδρασουν,κομπλαρουν σου λεει καλα αυτος τοσο υπερανω ειναι και δεν κανει κινηση?απο τοτε που γυρισα απο το εξωτερικο οπου σπουδαζα για 3 χρονια δεν υπαρχει μετρο συγκρισης ωοοτροπιας οσο αναφορα τις ξενες με τις δικες μας.το 90% των δικων μας δεν ξερουν να σταθουν σε μια συζητηση γενικου ενδιαφεροντος.συγνωμη που θα το πω αλλα οι περισσοτερες ειναι αμορφωτες.και ρωταω τις γυναικες που γραφουν εδω μεσα : εκτος απο sex τι αλλο μπορειτε να προσφερετε σε εναν αντρα?
που το δες και το σεξ παλικαρι μου;

Επισκέπτης

δεν βλεπεις αλλα θρεντ με θεματα πολιτικη και θρησκεια και μουσικη?
δεν σου φαινεται οτι κατι εχουμε να πουμε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απ τη σταση μου νομιζω ότι δεν εδειξα να διαφοροποιω τα φυλα.
ειτε γυναικα ειτε άντρας πρεπει να συμπεριφερεται ευγενικα και φιλικα, και με χαμογελο

με εκτιμηση,
Κλωνος

εμένα γιατί με ψιλοχαλάει αυτό? το'χω συζητήσει συχνά και με φίλες μου...αν δεν έχει το στομάχι να έρθει να σου μιλήσει ο άλλος τι να τον κάνεις? προφανώς δεν έχασες και κάνα κελεπούρι.

Εξάλλου είναι πολύ εύκολο να δώσεις το πράσινο φως στον άλλον για να κάνει τη πρώτη κίνηση, αρκεί να μην είναι γκασμάς και να αντιλαμβάνεται. 3 δευτερόλεπτα παραπάνω στάση του βλέμματος πάνω του, χαμόγελο κτλ νομίζω ότι αρκεί.  

Επισκέπτης
κλωνε ο αντρας σου εαν γραφει εδω μεσα το εχεις σκεφτει ποτε?να γαμει ρωσιδες σε στουντιο και ξενοδοχεια με καποιο νικ ας πουμε που δεν παει το μυαλο σου?

αν η γκομενα σου έπαιρνε χρηματα για σεξ
αν....
αντε μωρε δεν θα πω κατι πιο προστυχο που ισως σε θιξει...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

γιαυτό και είσαι επισκέπτης, δε σε βλέπω για μόνιμη κατοικία εσένα  :grin:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
δεν ηθελα να σε θιξω αλλα εισαι σε αντρικο σιτε κοπελια.Το εγραψα αυτο για να καταλαβεις οτι εδω μεσα ακουγονται και γραφονται διαφορα που ειναι απο την μια πλευρα την αντρικη κυριως.Ετσι λοιπον ειναι λογικο να εχετε μεγαλες διαφορες στην νοοτροπια προσεγγισης ειδικα του σεξ.Παντως ειδες που θιχτηκες ενω εγω ας πουμε οταν αγαπαω μια κοπελα και παω και με καμια πουτανα δεν το κανω για να την απατησω αλλα για ανανεωση.ΔΙΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΕ.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ασε φιλαρακι τους ακουω και στη θαλασσα(αντροπαρεες χωρις γυναικες) τι λενε.

1.πωπω ρε μουναρος η πετρουλα ειδες τι εξωφυλλο εκανε?
2.ρε μαλακες σκεφτομαι να πουλησω το πεζο να παρω χοντα ναι γαμαει μιλαμε χ αλογα και δερματινα καθισματα
3.ασε ρε με τον ζαβλαμα τον μπαγεβιτς ασχετος προπονητης τελειως.
4.ωχου παλι με παιρνει τηλ η ταδε θελει να βγουμε με ζαλισε τον ερωτα η μαλακω(καθως της γραφει μνμ ναι πιτσουνακι μου θα σε παρω οταν γυρισω αγαπιτσα μου κουκλινι μου)...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν ηθελα να σε θιξω αλλα εισαι σε αντρικο σιτε κοπελια.Το εγραψα αυτο για να καταλαβεις οτι εδω μεσα ακουγονται και γραφονται διαφορα που ειναι απο την μια πλευρα την αντρικη κυριως.Ετσι λοιπον ειναι λογικο να εχετε μεγαλες διαφορες στην νοοτροπια προσεγγισης ειδικα του σεξ.Παντως ειδες που θιχτηκες ενω εγω ας πουμε οταν αγαπαω μια κοπελα και παω και με καμια πουτανα δεν το κανω για να την απατησω αλλα για ανανεωση.ΔΙΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΕ.
μονο μην αρχισουν να ανανεωονται κι οι γκομενες φιλε...αγαπη μου δεν σε απατησα ενα ρεκτιφιε με περασαν μονο...να ανανεωθω... :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

2.ρε μαλακες σκεφτομαι να πουλησω το πεζο να παρω χοντα ναι γαμαει μιλαμε χ αλογα και δερματινα καθισματα
4.ωχου παλι με παιρνει τηλ η ταδε θελει να βγουμε με ζαλισε τον ερωτα η μαλακω(καθως της γραφει μνμ ναι πιτσουνακι μου θα σε παρω οταν γυρισω αγαπιτσα μου κουκλινι μου)...
:new_shocked: :new_shocked:

διαβάζεις και το μνμ που γράφει???

δεν είσαι εσύ για να κάθεται άνθρωπος δίπλα σου στη παραλία  :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχχαχαχαχααααα αααα ρε σιλβα  :grin:

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
26
Πόντοι
0
Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;
------------------------------------
Η απάντηση είναι: Δυστυχώς όλο και περισσότεροι... τελικά...
Ας κλέψω λίγο χρόνο λοιπόν απ το διάλλειμα για τσιγάρο και ας μοιραστώ τις σκέψεις μου με το φιλοθεάμον κοινόν...
Αντρες συναγωνιστές και μπουρδελιάριδες ή μη, πότε θα μάθουμε να μην μασάμε από όσα οι γυναίκες εκδηλώνουν (και καλα κάνουν...). Παράδειγμα: λέει κάποια ότι της αρέσει ο Μπραντ Πιτ, μια άλλη ότι βρέχει το βρακάκι της με τον Τζώρτζ και μια τρίτη ότι γουστάρει ρεμάλια σαν τον Τόμμυ Λη να την χτυπάει στα πλακάκια σαν την Πάμελα...
ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ!
Όλα είναι φούμαρα... Ενας είναι ο τύπος άντρα που διαχρονικά μπορεί να ρίξει την οποιαδήποτε γυναίκα!
Και το εννοώ όταν λέω την οποιαδήποτε...
Κι αυτός είναι ο άντρας που κουβαλάει αυτοπεποίθηση αλλά που ξέρει και πως να βγάλει την ιπποδύναμη στη ρόδα... αν γίνομαι αντιληπτος...
Σταματήστε λοιπόν τις μιζέριες και τα δήθεν και φανείτε αντάξιοι των γεννετήσιων προσόντων σας.
Αλλιώς το μόνο που κάνετε είναι να αφήνετε μεγαλύτερο πεδίο δράσης σε εκείνους που έχουν συνειδητοποιήσει την αξία της σιωπής και της ουσίας....
Τα υπόλοιπα τα θεωρω (προσωπικώς) ως προϊόντα για φτηνη κατανάλωση.
Και ως γνωστόν σε καμμία γυναίκα δεν αρέσει τέτοιου είδους φτήνια...
ΟΛΕ!
Πάω για τσιγάρο....  :tickedoff:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
γιατι εσυ πιστευεις δηλαδη ρε φιλε οτι εαν εχεις μια γκομενα 3-4 χρονια εαν της κατσει η φαση και δεν ειναι και κανα κοριτσακι δεν θα το κανει?αυτα φιλε δυστηχως η ευτηχως πλεον παιζουν και για τους 2.το θεμα ειναι να μην το μαθει κανενας,ουτε καν κολλητη-κολλητος ετσι ωστε να μην υπαρχει πιθανοτητα να χαλασει κατι καλο εαν υπαρχει.δηλαδη οποιος πιστευει οτι οι γυναικες ειναι χαζες οπως ηταν ζει σε αλλη εποχη.οπως εμεις γαμαμε τα ρωσακια μας ετσι και αυτες στην δουλεια τους καπου τελος παντων εαν θελουν ανανεωση την κανουν την βρωμια τους και ολα καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom