bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ωραιος ο τριτος ειναι απο τους ωραιους σχιστοματηδες...
Ποιοι ειναι οι 2 τελευταιοι; Πες μου οτι ο μαυρουκος δεν ειναι ο Γουειανς..!
ωραιος ο τριτος ειναι απο τους ωραιους σχιστοματηδες...
τον μαυρουλη δεν το ξερω ο τριτος ειναι ο αρτσι καο που παιζει και στο σιεςαι λας βεγκας...Ποιοι ειναι οι 2 τελευταιοι; Πες μου οτι ο μαυρουκος δεν ειναι ο Γουειανς..!
γιαυτο υπαρχουν κλωνοι
για να το κανουμε λιγο ποιο κοσμοπολιταν το θεμα, η ελληνικη νεολαια δεν γαμαει
οι αντρες δεν γαμανε γιατιεχουν ανασφαλεεια για την εμφανιση τους,για το εισοδημα τους γενικα για το στατους τους.Ασφαλως ομως και δεν καταδεχονται να πανε με φακλανες με τριχα.Πρεπει η γκομενα να ειναι αστερι,αυτος ομως δεν ειναι και το ξερει οποτε παει η συννεφο
οι γυναικες απο την αλλη περιμενουν το πριγκιπα πανω στο αλογο(θα φαω κραξιμο απο τις κοπελες του σαιτ παρολο που ξερουν οτι εχω δικιο).Ο αντρας στην γυναικα εκτος απο το να ειναι τελειος πρεπει να της δινει και ασφαλεια/σιγουρια.Τοσο φαντασια ουτε τα αδερφια γκριμμ
Εκτος απο την αυταπατη της γυναικας, αυτη του τελειου αντρα,υπαρχει και ο γαμημενος ανταγωνισμος μεταξυ τους.
Ο νεος γκομενος μου πρεπει να ειναι καλυτερος απο τον γκομενο της κολλητης μου
με λιγα λογια αφηστε της μαλακιες
γαματε γιατι η ζωη ειναι μικρη
Ποιοι ειναι οι 2 τελευταιοι; Πες μου οτι ο μαυρουκος δεν ειναι ο Γουειανς..!
τον μαυρουλη δεν το ξερω ο τριτος ειναι ο αρτσι καο που παιζει και στο σιεςαι λας βεγκας...
αληθεια;παιδια συγνωμη που θα σας το πω αλλα μερικοι και γανανε και γαμιουνται χαχαχαχαχαχαχχχα
ναι ετσι το λεει.
ειναι οντως χαλιααααααααααααααααα!!!!!!!!!
Φυσικά και είναι ο Γουέιανς, ο Μάρλον
Για τον Άρτσι με κάλυψε η σιλβα
(αστους ρε να λενε μια χαρα ειναι τα γουστα σου ουτε μπραντ ουτε τομ ουτε τζορτζ ομιτζι δλδ) ;)
ο μαυρουλης δεν ειναι ο Λινο του ΠΑΟΚ;τον μαυρουλη δεν το ξερω ο τριτος ειναι ο αρτσι καο που παιζει και στο σιεςαι λας βεγκας...
ο μαυρουλης δεν ειναι ο Λινο του ΠΑΟΚ;
Στη λουκ και στην μπάιτ πες το που με κράζουν >
μπουμπουκι και εγω σε κραζω. Τι ειναι αυτα τα χαλια; :o :o :o :o :o :o :o :o
πες μας που πατε για μπανιο να ρθουμε να σας παρουμε νερα!!!!
μπουμπουκι και εγω σε κραζω. Τι ειναι αυτα τα χαλια; :o :o :o :o :o :o :o :o
εμενα ο τριτος μου αρεσει!!!
αλλα δεν θα άφηνα τον μελλοντα συζυγο μου γι αυτον...
ουτε θα βαλω φωτο του μέλλοντος να μη μου τον ματιάσετε........
Ψώνισε από σβέρκο και αυτός...γυναίκα που ξημεροβραδιάζεται σε σαιτ με γαμησια....
καλα, εγω έχω κανει και τα 2!
και να ρωτησω αν θελουν κατι απο το μπαρ, και να ζητησω να μου φερουν κατι
αλλα σιγουρα δεν σημαινει ότι κάθε φορα θες σεξ και οτι θες με αυτους σεξ.
ημουν διακοπες σε μεγαλο νησι,ειμαι λοιπον στη παραλια και περιμενω την αδερφη μ να ερθει.
τλσπ ερχεται και μια παρεα γυρω στα 23-25 και καθονται οχι διπλα μου ουτε πολυ μακρυα μου.
τον ειδα που κοιτουσ εναν αλλα ντραπηκα ημουν και μονη μου.
αρχισανε παιζανε με μπαλες κλπ μου σκανε "ολως τυχαιως" τη μπαλα διπλα μου ερχεται να τη παρει ο ενας εγω ντραπηκα χαμογελασα μονο και την εδωσα,μετα τον ακουγα ελεγε στους αλλους ρε μαλακες ειναιι ελληνιδα(μπαιτ εσυ ξερεις γτ το λεω) απο που ειναι? να παω να της μιλησω? δεν ξερω και καλα αγγλικα.ιταλιδα? ασε ασε δεν παω. με τα πολλα και τα λιγα ξαναρχεται η μπαλα και του λεω οταν του τη δινω ελληνιδα ειιμαι αγορι μου! [ποσο ντραπηκε!!!!] μαλλον καταλαβε οτι τον ακουγα τοση ωρα
παω να καθαρισω φασολακια και ξαναρχομαι!!! :-*
Ψώνισε από σβέρκο και αυτός...γυναίκα που ξημεροβραδιάζεται σε σαιτ με γαμησια....