Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ασε,είναι μεγάλο μειονέκτημα να μη χορεύεις καλά.Εγώ απλά δεν πιάνω το ρυθμό.Θυμάμαι στην Πολωνία ήμουν με κάτι μουνάρες,μου λένε έλα να χορέψουμε,στις γυναίκες αρέσει να χορεύεις,είχε εκεί κάτι χορευτικά τραγούδια κλασσικά ντίσκο τα έκανα σκατά.Σύντομα τους κόλλαγαν άλλοι.
Κάτι ραπ κάτι ηλεκτρονικά είναι καλά και πιάνω το ρυθμό αλλά αυτά που χορεύουν οι μουνάρες μου φαίνονται βαρετά.

Και αντίθετα θυμάμαι ένα μαύρο στη Βιέννη άρχισε να χορεύει ο πούστης στη μέση του κλαμπ φανταστικά,σταμάτησαν όλοι και χάζευαν.Και μετά από λίγο του κόλλησε μια αυστριακιά καριόλα,άρχισε να τον αγκαλιάζει και να χορεύει μαζί του ενώ αυτός όταν ξεκίνησε,χόρευε μόνος του.

Πολλές φορές γκόμενες που τις χούφτωνα στο τραπέζι,έφυγαν με άλλους που γνώρισαν στην πίστα.Γιατί όταν ανεβάζεις τη θερμοκρασία της γκόμενας με το χούφτωμα γίνεται εύκολος στόχος,αντιδρά και στους άλλους πολύ θετικά.Για αυτό πολλές φορές είναι καλύτερο να μην την ανεβάζεις τόσο πολύ γιατί εξυπηρετείς τον άλλο που θα έρθει αργότερα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ήτανε πολύ αρχές δεκαετίας 90..υπήρχε ένα ζόρικο μαγαζί..το Booze στην Κολοκοτρώνη..έβαλε κάποια στιγμή Cult - She sells sanctuary και αρχίσαμε να χοροπηδάμε και να πέφτουμε ο ένας πονώ στον άλλο..τα γνωστά..κάποια στιγμή κάποιος στον οποιο έπεσα πάνω παρεξηγήθηκε και έβγαλε μαχαίρι

Τέτοιους χορούς γουστάρω - και αν ήξερα και ηπειρωτικα

Επισκέπτης
το Booze στην Κολοκοτρώνη..

Κλασικό στέκι ροκάδων αγάμητων.
Οι γυναίκες (σε αριθμό) εκεί θύμιζαν ... στρατόπεδο ...
Όποιος από τους θαμώνες έβρισκε γκόμενα δεν ξαναπάταγε .
Κλασσικό στέκι φοιτητών του ΕΜΠ που μυρίζουν σταβλίλα και η στενότερη επαφή με γυναίκα ήταν μέσω των σελίδων του playboy .......

Επισκέπτης
Κλασικό στέκι ροκάδων αγάμητων.
Οι γυναίκες (σε αριθμό) εκεί θύμιζαν ... στρατόπεδο ...
Όποιος από τους θαμώνες έβρισκε γκόμενα δεν ξαναπάταγε .
Κλασσικό στέκι φοιτητών του ΕΜΠ που μυρίζουν σταβλίλα και η στενότερη επαφή με γυναίκα ήταν μέσω των σελίδων του playboy .......
παλι εδω τριγυρνας ρε σκατοπουστα???

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
..το Booze στην Κολοκοτρώνη...

Ακομα υπαρχει , αλλα εχει μετατραπει σε τελειως lesbian friendly μαγαζι.

Ιδιως ο πανω οροφος ειναι καθαρα για τις λεσβιες. Και οταν λεμε λεσβιες δεν εννοουμε τις μουναρες απο τις τσοντες , αλλα κατι αγριοφατσες με κοντο μαλλι, τριχες παντου ,φουλ γυμνασμενες , ετοιμες για φασαρια.

Ο κατω χωρος ειναι για alternative ή απλα για αυτους που περιγραφει ο lakis33!  :2funny: :2funny:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
το θρεντ μου φαινεται πρεπει να μετονομαστει σε " ποσοι γαμησανε απο τοτε που γυρισανε"

Επισκέπτης
Ο κατω χωρος ειναι για alternative ή απλα για αυτους που περιγραφει ο lakis33!  :2funny: :2funny:

Το συγκεκριμένο μαγαζί πρέπει να είχε τις λιγότερες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου.
Λιγότερες κι από το ντεκαντάνς στου Στρέφη (εκεί έχει ένα 20%-30% γυναίκες αλλά είναι μπάζα του θανάτου).

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ακομα υπαρχει , αλλα εχει μετατραπει σε τελειως lesbian friendly μαγαζι.

Ιδιως ο πανω οροφος ειναι καθαρα για τις λεσβιες. Και οταν λεμε λεσβιες δεν εννοουμε τις μουναρες απο τις τσοντες , αλλα κατι αγριοφατσες με κοντο μαλλι, τριχες παντου ,φουλ γυμνασμενες , ετοιμες για φασαρια.

Οτι πρέπει για την amjik.....!!! :S

Ακούς κούκλα?

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Φετος να βαλουμε προσωπικους στοχους για γαμησια στις καλοκαιρινες διακοπες
Να φτιαξουμε στο excel ποσες γυναικες γαμησαμε,ποσες μαλακιες τραβηξαμε κτλ
Στο τελος αμα πιασουμε στοχο να δωσουμε στον εαυτο μας bonus
Αν και βλεπω μονο η στηλη του ποσες μαλακιες τραβηξαμε να ειναι γεματη :)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αν και βλεπω μονο η στηλη του ποσες μαλακιες τραβηξαμε να ειναι γεματη :)

Τα δύο φύλλα είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Αλληλοεπιδρούν το ένα με το άλλο. Για την κατάσταση της μερικής αγαμίας που έχει διαμορφωθεί, φταίμε εμείς σαν αρσενικά, φταίνε οι γυναίκες που το υπολογίστικο μυαλουδάκι τους μετράει τα πάντα πριν φιλοτιμηθούν να αφεθούν στη θύελλα που ξεσηκώνει η γενετήσια ορμή, και τέλος φταίει ο ατομισμός, η εξασφάλιση του εγώ μας, και η παραμέληση του/της διπλανού/ής μας σαν ολοκληρωμένη οντότητα.

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Τα δύο φύλλα είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Αλληλοεπιδρούν το ένα με το άλλο. Για την κατάσταση της μερικής αγαμίας που έχει διαμορφωθεί, φταίμε εμείς σαν αρσενικά, φταίνε οι γυναίκες που το υπολογίστικο μυαλουδάκι τους μετράει τα πάντα πριν φιλοτιμηθούν να αφεθούν στη θύελλα που ξεσηκώνει η γενετήσια ορμή, και τέλος φταίει ο ατομισμός, η εξασφάλιση του εγώ μας, και η παραμέληση του/της διπλανού/ής μας σαν ολοκληρωμένη οντότητα.

Θεμα για εκθεση : Η μερικη αγαμια στις μερες μας

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Θεμα για εκθεση : Η μερικη αγαμια στις μερες μας

Αυτό έπρεπε να βάλουν στις Πανελλήνιες, όχι το θέμα για τον Τούρκο....

Εκεί να δεις τι θα γράφανε τα μπουμπούκια μας......!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αυτό έπρεπε να βάλουν στις Πανελλήνιες, όχι το θέμα για τον Τούρκο....

Εκεί να δεις τι θα γράφανε τα μπουμπούκια μας......!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Τι να γραψουν αν λαβεις υποψιν οτι το 95% ειναι αγαμητα σε εκεινη  την ηλικια.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγώ περιμένω από σεπτέμβρη την αναβίωση του θρεντ, πέρσι έσκισε, περιμένω τα καλύτερα  :rockon: :rockon:

και έμεινε και το κλασικό ΜΥΚΟΝΟΣ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ  :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom