Εχμ, μιλάς σαν να είσαι 20 χρονών...
Εκτός κι αν εσύ πηγαίνεις μόνο με γκόμενες επιπέδου Σκλεναρίκοβας και πάνω (άσχετα με το πόσο όμορφος είσαι), οπότε πάσο
δε τα λεω απο προσωπικη φαση.
ειναι γνωρισμα των καιρων.
λεφτα και εμφανιση(φλωρια δηλαδη)
Εχμ, μιλάς σαν να είσαι 20 χρονών...
Εκτός κι αν εσύ πηγαίνεις μόνο με γκόμενες επιπέδου Σκλεναρίκοβας και πάνω (άσχετα με το πόσο όμορφος είσαι), οπότε πάσο
οκ 1 ο μπραντ πιτ χιλιαδες οι γκόμενες....
δεν τις προλαβαίνει όλες....
σήμερα είναι η καζούρα του Βάζελου...σε θέλω χαλαρό...
λεφτα και εμφανιση(φλωρια δηλαδη)
Δε θέλουν όλες τον Μπραντ Πιτ, *μερικές* έχουν πιο φάνκι γούστα
σωστά...και ο Τζόρτζ καλός είναι!
Δεν είναι φάνκι
Τεσπα, γούστα υπάρχουν πολλά, γιατί ασχολείστε με τα γούστα στα οποία δεν ανταποκρίνεστε; (από ό,τι λέτε τέλος πάντων)
Αδερφέ καταλαβαίνω απόλυτα τί λές. Η απόρριψη δυστυχώς είναι μέρος του παιχνιδιού. Τί να κάνουμε δεν μπορούμε να αρέσουμε όλοι σε όλους. Το ζητούμενο είναι πως τη διαχειρίζεσαι. Με το καφριλίκι δεν έχεις και πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Με την ευγένεια σίγουρα περισσότερες. Η διαφορά είναι πως με το καφριλίκι ΣΙΓΟΥΡΑ θα σε περάσουν για ΜΑΛΑΚΑ, ενώ με την ευγένεια ή το χιούμορ διατηρείς την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ. Αν η άλλη ξυνίζει τί να κάνουμε άστην να πιστεύει πως είσαι πέφτουλας... Ποιος από τους δύο σας έχει περισσότερες πιθανότητες για σεξ? Νομίζω δε διαφωνούμε. Καλύτερα να μη μετανιώνουμε για κάτι που κάναμε παρά να μετανιώνουμε για κάτι που δεν κάναμε. Αν θές να σου πω και μια δική μου ιστορία για να καταλάβεις τί ακριβώς εννοώ...δε το λεω ετσι.
εγω εννοω οτι πας να μιλησεις και εκει που λες "καλημερα" σε κοιταει απο πανω μεχρι κατω και ξινιζει τα μουτρα. Λες και αυτη ειναι καλυτερη.
εχω δει τετοιες περιπτωσεις και εχω ακουσει και διαβασει πολλες τετοιες εδω μεσα γι'αυτο το αναφερω.
δε λεω οτι το καφριλικι εχει επιτυχια στο πεσιμο αλλα και η ευγενεια δε κερδιζει καποιες φορες.
το συμπερασμα μου ειναι οτι η σημερινη κοινωνια κοιταει την εμφανιση πολυ περισσοτερο.
(δε μιλαω για μπαζα μιλαω για νορμαλ εμφανιση και των δυο φυλων)
και κακα τα ψεμματα αν δεν εισαι σαν τον μπραντ πιτ ας τα να πανε.
Αδερφέ καταλαβαίνω απόλυτα τί λές. Η απόρριψη δυστυχώς είναι μέρος του παιχνιδιού. Τί να κάνουμε δεν μπορούμε να αρέσουμε όλοι σε όλους. Το ζητούμενο είναι πως τη διαχειρίζεσαι. Με το καφριλίκι δεν έχεις και πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Με την ευγένεια σίγουρα περισσότερες. Η διαφορά είναι πως με το καφριλίκι ΣΙΓΟΥΡΑ θα σε περάσουν για ΜΑΛΑΚΑ, ενώ με την ευγένεια ή το χιούμορ διατηρείς την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ. Αν η άλλη ξυνίζει τί να κάνουμε άστην να πιστεύει πως είσαι πέφτουλας... Ποιος από τους δύο σας έχει περισσότερες πιθανότητες για σεξ? Νομίζω δε διαφωνούμε. Καλύτερα να μη μετανιώνουμε για κάτι που κάναμε παρά να μετανιώνουμε για κάτι που δεν κάναμε. Αν θές να σου πω και μια δική μου ιστορία για να καταλάβεις τί ακριβώς εννοώ...
για πε κανά φάνκι...
Όλοι εξίσου υπεργκόμενοι ΓΙΑ ΜΕΝΑ
(και είμαι μετρημένη γιατί θα με περιλάβουν πάλι η Λουκ και η Μπάιτ και δε με ξεπλένει ούτε ο Νείλος )
Αδερφέ καταλαβαίνω απόλυτα τί λές. Η απόρριψη δυστυχώς είναι μέρος του παιχνιδιού. Τί να κάνουμε δεν μπορούμε να αρέσουμε όλοι σε όλους. Το ζητούμενο είναι πως τη διαχειρίζεσαι. Με το καφριλίκι δεν έχεις και πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Με την ευγένεια σίγουρα περισσότερες. Η διαφορά είναι πως με το καφριλίκι ΣΙΓΟΥΡΑ θα σε περάσουν για ΜΑΛΑΚΑ, ενώ με την ευγένεια ή το χιούμορ διατηρείς την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ. Αν η άλλη ξυνίζει τί να κάνουμε άστην να πιστεύει πως είσαι πέφτουλας... Ποιος από τους δύο σας έχει περισσότερες πιθανότητες για σεξ? Νομίζω δε διαφωνούμε. Καλύτερα να μη μετανιώνουμε για κάτι που κάναμε παρά να μετανιώνουμε για κάτι που δεν κάναμε. Αν θές να σου πω και μια δική μου ιστορία για να καταλάβεις τί ακριβώς εννοώ...
χάλιααααααααααααααααααααααααααααααααααα
γιαυτο υπαρχουν κλωνοιοκ 1 ο μπραντ πιτ χιλιαδες οι γκόμενες....
δεν τις προλαβαίνει όλες....
γιαυτο υπαρχουν κλωνοι
για να το κανουμε λιγο ποιο κοσμοπολιταν το θεμα, η ελληνικη νεολαια δεν γαμαει
οι αντρες δεν γαμανε γιατιεχουν ανασφαλεεια για την εμφανιση τους,για το εισοδημα τους γενικα για το στατους τους.Ασφαλως ομως και δεν καταδεχονται να πανε με φακλανες με τριχα.Πρεπει η γκομενα να ειναι αστερι,αυτος ομως δεν ειναι και το ξερει οποτε παει η συννεφο
οι γυναικες απο την αλλη περιμενουν το πριγκιπα πανω στο αλογο(θα φαω κραξιμο απο τις κοπελες του σαιτ παρολο που ξερουν οτι εχω δικιο).Ο αντρας στην γυναικα εκτος απο το να ειναι τελειος πρεπει να της δινει και ασφαλεια/σιγουρια.Τοσο φαντασια ουτε τα αδερφια γκριμμ
Εκτος απο την αυταπατη της γυναικας, αυτη του τελειου αντρα,υπαρχει και ο γαμημενος ανταγωνισμος μεταξυ τους.
Ο νεος γκομενος μου πρεπει να ειναι καλυτερος απο τον γκομενο της κολλητης μου
με λιγα λογια αφηστε της μαλακιες
γαματε γιατι η ζωη ειναι μικρη
Ειρωνικά το λες; Εμένα με κοροϊδεύουν που μου αρέσουν αυτοί...