Νέα

Πόσο συχνά κάνετε extraballs με callgirls/citytours?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
δεν εισαι τουρμποθωρ.....μια εξατμιση για θορυβο μονο εβαλες φαινεται...... :grin: :grin: :grin: :grin:

είμαι αλλά κάποτε στα αρχικά στάδια υποφέρω από turbolag... τυγχαίνουν και βλάβες και αναγκαστικά γίνεσαι ατμοσφαιρικός... :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
υπάρχει κανένα κόλπο φυσικό όμως ώστε να μπορείς να κάνεις extraball?
πουλανε οι μαυροι κατι σπορακια απο την νιγηρια...Βεβαια τι φυτο ειναι, παρενεργειες κλπ δεν ξερω παντως τα δοκιμασα 1-2 φορες και δεν ειναι ασχημα

esx

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
1
εγω μαγκες περνω τηλεφωνο για ενα call girl περσι για 2 ωρες και λεω στην τηλεφωνιτρια αν μπορω στο δυωρο να ριξω στην κοπελα 3 γαμισια και μου απανταει, "οχι 3 φορες, τι θελεις να μου τη χαλασεις". και της λεω, δεν εχει εγγυση, αν χαλασει δεν σας την αλλαζουν? κι αρχισε και μ΄εβριζε η καριολα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Όλα μα όλα είναι θέμα γκόμενας. Μου έχει τύχει πρόσφατα να πάρω μία για όλο το βράδυ και για διάφορους λόγους να χύσω  μόνο 1 φορά και στο καπάκι την άλλη μέρα με άλλη που φυσικά γούσταρα και γούσταρε πιο πολύ να το κάνω 4 φορές. Δεν ειμαι και πιτσιρίκος, αλλά προσέχω.

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
πουλανε οι μαυροι κατι σπορακια απο την νιγηρια...Βεβαια τι φυτο ειναι, παρενεργειες κλπ δεν ξερω παντως τα δοκιμασα 1-2 φορες και δεν ειναι ασχημα

πού τα βρήκες?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μου το ειχε βρει καποιος που νταραβεριζεται με μαυρους λογω δουλειας. 5ε το ενα, ειναι πολυ διαδεδομενα μεταξυ των νιγηριανων, πιστευω οτι αν ψαχτεις λιγο θα βρεις ακρη. Δεν το θεωρω προβλημα βεβαια το δικο σου, μακαρι οταν ημουνα πιτσιρικας να γαμουσα την γκομενα 1 ωρα ανελεητα. Συνηθως στο 5λεπτο...παρτα. Τινα το κανεις ετσι κιας μπορουσα να χυσω 10 φορες την ωρα (που λεει ο λογος)

Thanasis B

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Το συνηθες και αναλογα με την παρτενερ βεβαια ειναι 2 φορες σε μια ωρα παραπανω δεν εχω καταφερει ειμαι και 42.

Επισκέπτης
TurboThor γιατί δε λες ακριβώς την ηλικία σου;Κάτω από 25 που λες μπορεί να είσαι και...17  :2funny:

Επίσης μην πάρεις τα σποράκια διότι θα χτυπήσεις...πυράκια :2funny:

lastpontian

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
11
εγω γκαρντασια ειμαι 30 και περσι που ειχα παει με την ΒΕΡΟΝΙΚΑ  στη σαπφους 5 βαρδαρη θεσσνικη τα εριξα μια φορα και χωρις να τον βγαλω φικι φικι για 2ο, η καριολα ομως πανω στον 2ο τραβιχτικε και ετσι ο 2ος ερθε δευτερολεπτο μετα το τραβιγμα της.
 Ολα αυτα παροτι ειμαι απαγορευμενος μεσα σε αθηνα και βεσ/νικη καθωτι T D I INTERCOOLER COMMON RAIL.

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
TurboThor γιατί δε λες ακριβώς την ηλικία σου;Κάτω από 25 που λες μπορεί να είσαι και...17  :2funny:

Επίσης μην πάρεις τα σποράκια διότι θα χτυπήσεις...πυράκια :2funny:

προσπάθώ και γώ ο αμοιρος να θεραπεύσω το turbolag που έχουν λιγο πολύ όλα τα τουρμπο μηχανήματα  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom