Νέα

Πόσο συχνά κάνετε extraballs με callgirls/citytours?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
έχει κάποια σχέση πάντως... όταν νιώθεις ότι έχυσες και νιώθεις ότι στέγνωσες κάπως χάνεις και τη στύση σου ενώ όταν νιώθεις ότι δεν στέγνωσες έχεις ακόμα στύση. το πρόβλημσ μου εμένα όμως όπως βλέπω είναι χρονικό πώς να στριμώξω δύο εκσπερματώσεις σε μια ώρα και κάτι...

Μπορει παντως να ειναι ψυχολογικο. Αν ας πουμε ξεκινησεις με την προοπτικη να κανεις δυο εκσπερματωσεις σε ΔΥΟ ωρες και οχι σε μια, μπορει αυτο να σε απαλλαξει απο το αγχος, και να καταφερεις την δευτερη στα 45 λεπτα. Σκεψου το κι αυτο.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Μπορει παντως να ειναι ψυχολογικο. Αν ας πουμε ξεκινησεις με την προοπτικη να κανεις δυο εκσπερματωσεις σε ΔΥΟ ωρες και οχι σε μια, μπορει αυτο να σε απαλλαξει απο το αγχος, και να καταφερεις την δευτερη στα 45 λεπτα. Σκεψου το κι αυτο.

μην σκέφτεσαι πόσες φορές πρέπει να χύσεις...αν σε καυλώνει η γκόμενα τότε ξέχνα τα όλα, μην σκέφτεσαι την ώρα και απλά απόλαυσε το. Θα δείς ότι θα τη σκίσεις άνετα δυο φορούλες.

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
μην σκέφτεσαι πόσες φορές πρέπει να χύσεις...αν σε καυλώνει η γκόμενα τότε ξέχνα τα όλα, μην σκέφτεσαι την ώρα και απλά απόλαυσε το. Θα δείς ότι θα τη σκίσεις άνετα δυο φορούλες.

αν σου πω τι κάνω ακριβώς θα με κοροιδεύεις... φοράω ρολοϊ την ώρα του σεξ και προγραμματίζω ακριβώς πόση ώρα η κάθε στάση και πόση ώρα η άλλη στάση ανάλογα. Αντί να κοιτάνε οι βίζιτες ρολόι κοιτάζω εγώ. Ορισμένες με ρωτάνε κίολας... :2funny: πρόβλημα  πάντως με πρόωρη εκσπερμάτωση δεν έχω, μπορώ να κρατηθώ για μια ώρα και βάλε... απλως δεύτερο μπαλάκι δυσκολεύομαι.

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Φυσικό προϊόν: Semenax

Άμα το παραγγείλης όμως από το site, θα στο κρατήσουν στο τελωνείο και θα πρέπει να πληρώσεις έξοδα εκτελωνισμού, αφου πάρεις έγκριση απο ΕΟΦ... Δεν γνωρίζω αν υπάρχει στην Ελλάδα.

εσύ πώς το έφερες?

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287

τι εννοείς ακριβώς?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τι εννοείς ακριβώς?

Εννοω οτι το αγχος της επιδοσης ισως σε φρεναρει. Θεσε ως στοχο το extraball μεσα σε ενα διωρο και οχι μεσα στην ιδια ωρα, και τοτε ισως τα καταφερεις πιο ευκολα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πόσο συχνά κάνετε extraballs με callgirls/citytours? Πόσες εκσπερματώσεις βρίσκετε φυσιολογικό να κάνετε μέσα σε μια ώρα και 2 ώρες?
το νουμερο 3 φορες σε μια ωρα δεν υπαρχει φιλε...
σε 1 ωρα 2 φορες μαξιμουμ,με το χρονο να εξαντλειται...
σε 2 ωρες 3 φορες με την ανεση σου....
ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση να περνας καλα με την κοπελα.

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
το νουμερο 3 φορες σε μια ωρα δεν υπαρχει φιλε...
σε 1 ωρα 2 φορες μαξιμουμ,με το χρονο να εξαντλειται...
σε 2 ωρες 3 φορες με την ανεση σου....
ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση να περνας καλα με την κοπελα.

σε 1 ώρα 2 με πόσο χρόνο να μεσολαβεί μεταξύ των 2 εκσπερματώσεων? αν με πρωκτικό ή χωρίς?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σε 1 ώρα 2 με πόσο χρόνο να μεσολαβεί μεταξύ των 2 εκσπερματώσεων? αν με πρωκτικό ή χωρίς?
για να πας δευτερο γυρο πρεπει να σουν χουν μενει τουλαχιστον 15 λεπτα ..
κανε τα κουμαντα σου...
οπως καταλαβαινεις το χρονοδιαγραμμα του μιτινγκ εξαρταται και απο σενα και απο την κοπελα βεβαια,
καθως καποιες προσπαθουν να σου φανε χρονο με πολλους τροπους...
**αν θελω κουλουρι κλεινω δυωρο,καθως θελει και μια προεργασια τις περισσοτερες φορες..
σπανια παιρνω παντως απο πουτανα..

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
για να πας δευτερο γυρο πρεπει να σουν χουν μενει τουλαχιστον 15 λεπτα ..
κανε τα κουμαντα σου...
οπως καταλαβαινεις το χρονοδιαγραμμα του μιτινγκ εξαρταται και απο σενα και απο την κοπελα βεβαια,
καθως καποιες προσπαθουν να σου φανε χρονο με πολλους τροπους...
**αν θελω κουλουρι κλεινω δυωρο,καθως θελει και μια προεργασια τις περισσοτερες φορες..
σπανια παιρνω παντως απο πουτανα..

δεν ξέρω. β γύρο δεν καταφέρνω ποτέ μέσα στην ώρα. ούτε καν με 40 λεπτο να μένει δεν το έχω καταφέρει. 2ωρο δεν κλείνω ποτέ

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
:think: :think: :think: :think:
μου κανει εντυπωση ...
δοκιμασε μια φορα να πας σε πουτανα εχοντας να γαμησεις(ή να τραβηξειες μαλακια,γουατεβερ) 3-4 μερες...

Μου κάνει εντύπωση διότι όταν είμαι μόνος μπορώ και 2η...  :think:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
θα έπρεπε να ρωτήσω και με πόση ευκολία....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πολύ μαλακίες θέματα τον τελευταίο καιρό.Ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
εγω μαγκες περνω τηλεφωνο για ενα call girl περσι για 2 ωρες και λεω στην τηλεφωνιτρια αν μπορω στο δυωρο να ριξω στην κοπελα 3 γαμισια και μου απανταει, "οχι 3 φορες, τι θελεις να μου τη χαλασεις". και της λεω, δεν εχει εγγυση, αν χαλασει δεν σας την αλλαζουν? κι αρχισε και μ΄εβριζε η καριολα

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
εγω μαγκες περνω τηλεφωνο για ενα call girl περσι για 2 ωρες και λεω στην τηλεφωνιτρια αν μπορω στο δυωρο να ριξω στην κοπελα 3 γαμισια και μου απανταει, "οχι 3 φορες, τι θελεις να μου τη χαλασεις". και της λεω, δεν εχει εγγυση, αν χαλασει δεν σας την αλλαζουν? κι αρχισε και μ΄εβριζε η καριολα

δεν σηκώνουν αστεία....  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom