Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
δεν σηκώνουν αστεία....
μα χαλαει η πουτανα μ΄ενα πουτσο παραπανω? και στην τελικη 200 ευρω θα πληρωνα, ας εδινε μερικα απο αυτα για να παει για σερβις την αλλη μερα
δεν σηκώνουν αστεία....
μα χαλαει η πουτανα μ΄ενα πουτσο παραπανω? και στην τελικη 200 ευρω θα πληρωνα, ας εδινε μερικα απο αυτα για να παει για σερβις την αλλη μερα
καλά τα καταφέρνεις... εσύ... εγώ το παλεύω άντε τώρα που απέκτησα και τρίτο αστεράκι..
εγω φιλε κανω υγειηνη διατροφη, δεν πινω, δεν καπνιζω και περπαταω καθημερινα. και ετσι ειμαι παντα ετοιμος να ριχτω στο στιβο της ηδονης. ειμαι ενας ακαματος καβαλαρης
εγω φιλε κανω υγειηνη διατροφη, δεν πινω, δεν καπνιζω και περπαταω καθημερινα. και ετσι ειμαι παντα ετοιμος να ριχτω στο στιβο της ηδονης. ειμαι ενας ακαματος καβαλαρης
ούτε εγω καπνίζω... το ποτό το χω κόψει κάπως. διατροφή και περπάτιμα μέτρια πράματα
( αμα ρωτησω τι ειναι extraballs θα με παρουν με τις πετρες ? )
συγνωμη να ρωτησω κατι? το καπνισμα πως επηαρρεαζει τη αποδοση γιατι καπνιζω πολυ
αν σου πω τι κάνω ακριβώς θα με κοροιδεύεις... φοράω ρολοϊ την ώρα του σεξ και προγραμματίζω ακριβώς πόση ώρα η κάθε στάση και πόση ώρα η άλλη στάση ανάλογα. Αντί να κοιτάνε οι βίζιτες ρολόι κοιτάζω εγώ. Ορισμένες με ρωτάνε κίολας... πρόβλημα πάντως με πρόωρη εκσπερμάτωση δεν έχω, μπορώ να κρατηθώ για μια ώρα και βάλε... απλως δεύτερο μπαλάκι δυσκολεύομαι.
ποσο χρονων εισαι?
Ε τοτε ρε γαμια γιατι ανησυχεις? Αφου 1 ωρα σου ειναι ορθια γαμας απο οταν ερθει το call girl μεχρι να φυγει.
Τις ιδιες μαλακιες λεγαμε και εμεις στο λυκειο
δεν εισαι τουρμποθωρ.....μια εξατμιση για θορυβο μονο εβαλες φαινεται......δεν ανησυχώ απλώς διερωτώμαι γιατί δεν μπορώ δεύτερη φορά...
επι της ουσιας....αν η γκομενα ειναι καυλωτικη πεφτει ανετα και δευτερος γυρος με καλη στυση....το πολυ πολυ να μην μπορεις να χυσεις και να βαρας μονο πραγμα που την γκομενα δεν την χαλαει καθολου θα λεγα....και χυνεις σαν τις πορνοταινιες στο τελος με χρηση του προγραμματος ξεβγαλμα στο χερι.....
Να φανταστω οτι η δευτερη φορα κρατησε τουλαχιστον 2 ωρες? [αφου η πρωτη φορα κραταει 1 ωρα ]κοίτα σήμερα τα κατάφερα και δεύτερη αλλά στην μια ώρα και 20 λεπτά αλλά η δεύτερη μετά από διακοπή 20 λεπτών... να ανησυχώ????
οχι ρε ...ολα κουλ....κοίτα σήμερα τα κατάφερα και δεύτερη αλλά στην μια ώρα και 20 λεπτά αλλά η δεύτερη μετά από διακοπή 20 λεπτών... να ανησυχώ????
οχι ρε ...ολα κουλ....