Νέα

Πόσο συχνά κάνετε extraballs με callgirls/citytours?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
μα χαλαει η πουτανα μ΄ενα πουτσο παραπανω? και στην τελικη 200 ευρω θα πληρωνα, ας εδινε μερικα απο αυτα για να παει για σερβις την αλλη μερα

καλά τα καταφέρνεις... εσύ... εγώ το παλεύω  :2funny: :2funny: :2funny: άντε τώρα που απέκτησα και τρίτο αστεράκι..

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
καλά τα καταφέρνεις... εσύ... εγώ το παλεύω  :2funny: :2funny: :2funny: άντε τώρα που απέκτησα και τρίτο αστεράκι..

εγω φιλε κανω υγειηνη διατροφη, δεν πινω, δεν καπνιζω και περπαταω καθημερινα. και ετσι ειμαι παντα ετοιμος να ριχτω στο στιβο της ηδονης. ειμαι ενας ακαματος καβαλαρης

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
εγω φιλε κανω υγειηνη διατροφη, δεν πινω, δεν καπνιζω και περπαταω καθημερινα. και ετσι ειμαι παντα ετοιμος να ριχτω στο στιβο της ηδονης. ειμαι ενας ακαματος καβαλαρης

καλά κάνεις...

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

ούτε εγω καπνίζω... το ποτό το χω κόψει κάπως. διατροφή και περπάτιμα μέτρια πράματα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
( αμα ρωτησω τι ειναι extraballs θα με παρουν με τις πετρες ?  :think: :think: :think: )

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
συγνωμη να ρωτησω κατι? το καπνισμα πως επηαρρεαζει τη αποδοση γιατι καπνιζω πολυ

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
Πολυ μεγαλο ρολο παιζει η ψυχολογια για το ποσες φορες μπορεις να το κανεις σε μια ωρα, οταν ειχα αρχισει κι εγω αυτο χομπυ το ιδιο αναρωτιομουν,το θεμα ειναι οτι πρεπει να αποβαλλεις το αγχος αν εχεις και να αφεθεις μην σκεφτεσαι ποσες φορες γιατι θα πας με μια κοπελα θα το κανεις 1 φορα αλλη φορα θα πας με αλλη κοπελα και θα το κανεις 2 φορες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
συγνωμη να ρωτησω κατι? το καπνισμα πως επηαρρεαζει τη αποδοση γιατι καπνιζω πολυ

Το καπνισμα επηρεαζει την αποδοση στο βαθμο που επηρεαζει την καρδια και την κυκλοφορια του αιματος. Οπως ακριβως δυσκολευεσαι να ανεβεις μια σκαλα οταν καπνιζεις, ετσι δυσκολευεσαι και στο σεξ γιατι πρώτον λαχανιαζεις πιο ευκολα και δευτερον δημιουργουνται προβληματα αιματωσης και συνεπώς διατηρησης της στυσης. Το ιδιο επηρεαζουν ομως και η αρτηριακή πίεση αλλά και η χοληστερινη.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αν σου πω τι κάνω ακριβώς θα με κοροιδεύεις... φοράω ρολοϊ την ώρα του σεξ και προγραμματίζω ακριβώς πόση ώρα η κάθε στάση και πόση ώρα η άλλη στάση ανάλογα. Αντί να κοιτάνε οι βίζιτες ρολόι κοιτάζω εγώ. Ορισμένες με ρωτάνε κίολας... :2funny: πρόβλημα  πάντως με πρόωρη εκσπερμάτωση δεν έχω, μπορώ να κρατηθώ για μια ώρα και βάλε... απλως δεύτερο μπαλάκι δυσκολεύομαι.

Ε τοτε ρε γαμια γιατι ανησυχεις? Αφου 1 ωρα σου ειναι ορθια γαμας απο οταν ερθει το call girl μεχρι να φυγει.

Τις ιδιες μαλακιες λεγαμε και εμεις στο λυκειο  :jerking:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ε τοτε ρε γαμια γιατι ανησυχεις? Αφου 1 ωρα σου ειναι ορθια γαμας απο οταν ερθει το call girl μεχρι να φυγει.

Τις ιδιες μαλακιες λεγαμε και εμεις στο λυκειο   :jerking:

δεν ανησυχώ απλώς διερωτώμαι γιατί δεν μπορώ δεύτερη φορά...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επι της ουσιας....αν η γκομενα ειναι καυλωτικη πεφτει ανετα και δευτερος γυρος με καλη στυση....το πολυ πολυ να μην μπορεις να χυσεις και να βαρας μονο πραγμα που την γκομενα δεν την χαλαει καθολου θα λεγα....και χυνεις σαν τις πορνοταινιες στο τελος με χρηση του προγραμματος ξεβγαλμα στο χερι..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2on1:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
επι της ουσιας....αν η γκομενα ειναι καυλωτικη πεφτει ανετα και δευτερος γυρος με καλη στυση....το πολυ πολυ να μην μπορεις να χυσεις και να βαρας μονο πραγμα που την γκομενα δεν την χαλαει καθολου θα λεγα....και χυνεις σαν τις πορνοταινιες στο τελος με χρηση του προγραμματος ξεβγαλμα στο χερι..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2on1:

κοίτα σήμερα τα κατάφερα και δεύτερη αλλά στην μια ώρα και 20 λεπτά αλλά η δεύτερη μετά από διακοπή 20 λεπτών... να ανησυχώ???? :think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
κοίτα σήμερα τα κατάφερα και δεύτερη αλλά στην μια ώρα και 20 λεπτά αλλά η δεύτερη μετά από διακοπή 20 λεπτών... να ανησυχώ???? :think:
Να φανταστω οτι η δευτερη φορα κρατησε τουλαχιστον 2 ωρες? [αφου η πρωτη φορα κραταει 1 ωρα  :headbang:]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom