Επισκέπτης
Μέσα ρε αδερφέ.Αν είναι να έρθει κι αυτή.την αληθινη αγαπη
Στην ώρα της όμως.....................Αργότερα!!!!!!!!
Μέσα ρε αδερφέ.Αν είναι να έρθει κι αυτή.την αληθινη αγαπη
ωραιο θρεντακι...αλλα πειτε μας και τι σκεφτεστε γ εκεινη αναλογα με το διαστημα που εκανε να σας κατσει...
ασε ρεεεε...ειναι σεμνα τα κοριτσια . τα παρεξηγησες. ..απλα το παιζουν ηθικα στοιχεια...προσποιονται τις σεμνες...για να τις θεωρουμε ξεχωριστες και σημαντικες...για κακη τους τυχη...γνωριζουμε ολοι σχεδον οτι οι εξαιρεσεις ειναι ελαχιστες...
Μας ζητάτε να περιμένουμε κάτι αλλά όχι κάτι συγκεκριμένοπροφανως δεν ζηταμε να περιμενετε κατι συγκεκριμενο...
απλα οχι και στο τριτο ραντεβου να θελετε να μπει το νερο στο αυλακι...
καπως ετσι δες το. ;)
Μας ζητάτε να περιμένουμε κάτι αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο
Να ξεκινήσει δλδ το νταραβέρι με τάχα μου και ψευτοσεβασμό.
Και ποιος μίλησε για 3ο ραντεβού? Πολύ πάει κοπελιά.Μόνο ο ελαττωματικός θα περιμένει τόσο.
διαφορετικες αποψεις και γνωμες. :-Μας ζητάτε να περιμένουμε κάτι αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο
Να ξεκινήσει δλδ το νταραβέρι με τάχα μου και ψευτοσεβασμό.
Και ποιος μίλησε για 3ο ραντεβού? Πολύ πάει κοπελιά.Μόνο ο ελαττωματικός θα περιμένει τόσο.
ευτυχως δε σκεφτονται ολοι ετσι...ευτυχως....Το τι σκεφτόμαστε για μια γκόμενα γίνεται μέσα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα που θα την δούμε. Καμία σχέση με το πότε θα μας κάτσει (ή αν τελικά μας κάτσει).
Νομίζεις!ευτυχως δε σκεφτονται ολοι ετσι...ευτυχως....
οχι ειμαι σιγουρη...Νομίζεις!
Κρύβε λόγιαααα, θα μας πάρουν χαμπάριΝομίζεις!
Αυτό ακριβώς σου λέω κούκλα μου.Αυτό που υποτίθεται ότι είναι η πιο ωραία στιγμή ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα στη σκέψη σου είναιδιαφορετικες αποψεις και γνωμες. :-
στο τριτο ρανεβου αν την πηδηξεις τη λες και παρτολα.αλλα ωχ μωρε αδερφε τη δουλεια σου να κανεις και who cares......
Μην βάλεις το χέρι σου στην φωτιάοχι ειμαι σιγουρη...
Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει άντρας που όταν πρωτοβλέπει μια γυναίκα και του αρέσει σκέφτεται στην αρχή "τι ωραία να μπορούσα να την πάρω αγκαλιά"!οχι ειμαι σιγουρη...
επετρεψε μου να το βαζω...Μην βάλεις το χέρι σου στην φωτιά
νομιζω οτι καταλαβαινεις πολυ καλα τι λεω...αν οχι πες μου να το κανω φραγκοδιφραγκα... ;)Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει άντρας που όταν πρωτοβλέπει μια γυναίκα και του αρέσει σκέφτεται στην αρχή "τι ωραία να μπορούσα να την πάρω αγκαλιά"!
Αν συμβαίνει αυτό κάτι λάθος συμβαίνει με τον τύπο!
Αυτό ακριβώς σου λέω κούκλα μου.Αυτό που υποτίθεται ότι είναι η πιο ωραία στιγμή ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα στη σκέψη σου είναι
α) Για τον άντρα μια δουλειά που πρέπει να κάνει
β) Για τη γυναίκα μια παραχώρηση που πρέπει να κάνει αφού "κόψει" πρώτα κίνηση.
Έχεις δίκιο.Μερικοί χρειάζονται μόνο 5".Γιατί είναι ακόμα πιο ξεκάθαροι!ευτυχως δε σκεφτονται ολοι ετσι...ευτυχως....
Τόσο νέα , και τόσο κουλήεπετρεψε μου να το βαζω...
Έχεις δίκιο.Μερικοί χρειάζονται μόνο 5".Γιατί είναι ακόμα πιο ξεκάθαροι!
Τόσο νέα , και τόσο κουλή