Νέα

Πόσο σου παίρνει να τον χώσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NightStalker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πότε πέφτει το πρώτο γαμησι ?

• Στο πρωτο ραντεβου

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Την πρωτη βδομαδα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τον πρωτο μηνα

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Δεν μ αφηνει να τον χωσω

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Ολο σε μυξοπαρθενες πεφτω

Ψήφοι: 1 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

Επισκέπτης
αναλογα με την εθνικοτητα... :grin: απο 1 ωρα εως 1 μηνα ειναι τα κυμαινομενα ορια imo

Επισκέπτης
μερικες ΠΟΤΕ....μερικες σε μια βδομαδα ,,,αλλες σε ενα μηνα...εμενα δε μου τυχε ΠΟΤΕ κοριτσι ελληνιδα σε μια ωρα να κανουμε κατι  :( :( :(...μονο αλλοδαπο στη βουλγαρια(οχι τανα) σε 2 σχεδον ωρες :P...γενικα 1 ωρα που εγραψα σχημα λογου θεωρησε το... :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μερικες ΠΟΤΕ....μερικες σε μια βδομαδα ,,,αλλες σε ενα μηνα...εμενα δε μου τυχε ΠΟΤΕ κοριτσι ελληνιδα σε μια ωρα να κανουμε κατι  :( :( :(...μονο αλλοδαπο στη βουλγαρια(οχι τανα) σε 2 σχεδον ωρες :P...γενικα 1 ωρα που εγραψα σχημα λογου θεωρησε το... :grin:

εγω παλι οτα γνωριζω καποια ελληνιδα την ρωταω αν βλεπει το sex and the city
αν το βλεπει το συνεχιζω το κονε
:2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ολα τα πουτανακια σεξ εν δε σιτι βλεπουν?και αυτη η μαλακια χαλασε τις ελληνιδες μπορω να πω.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον εμενα αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι πηγαινουν μαζι μου πανω κατω το πολυ σε μια βδομαδα κ οταν πας την κουβεντα προς τα εκει σου λενε μα ειναι η πρωτη φορα που το κανω τοσο γρηγορα.ισα μωρη καργια που ειναι η πρωτη φορα.....μηπως η πρωτη φορα που σου ξανασυμβαινει.....η η πρωτη φορα μεσα στον μηνα αυτο?μαλακιες δεν μπορω να ακουω.κ οχι τιποτα τις πηδαω κ μετα ξενερωνω γιατι φαινεται τι ειναι κ δεν τις ξαναμιλαω κ αυτες μετα μου κανουν κ μουτρα.βρε δε μαμιεστε να αγαπιεστε λεω εγω

Επισκέπτης
λοιπον εμενα αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι πηγαινουν μαζι μου πανω κατω το πολυ σε μια βδομαδα κ οταν πας την κουβεντα προς τα εκει σου λενε μα ειναι η πρωτη φορα που το κανω τοσο γρηγορα.ισα μωρη καργια που ειναι η πρωτη φορα.....μηπως η πρωτη φορα που σου ξανασυμβαινει.....η η πρωτη φορα μεσα στον μηνα αυτο?μαλακιες δεν μπορω να ακουω.κ οχι τιποτα τις πηδαω κ μετα ξενερωνω γιατι φαινεται τι ειναι κ δεν τις ξαναμιλαω κ αυτες μετα μου κανουν κ μουτρα.βρε δε μαμιεστε να αγαπιεστε λεω εγω
σωστοςςς ο παικτης...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σωστοςςς ο παικτης...
σωστος η λαθος αυτες ειναι παρτολες κ το παιζουν κ καλα παρθενες......αντε μην μου ανεβει η πιεση κ ειμαι κ νεο παιδι.σκεφτηκα κ την πρωην μου τωρα κ ταραχτηκα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

πεστα τυπε :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ωραιο θρεντακι...αλλα πειτε μας και τι σκεφτεστε γ εκεινη αναλογα με το διαστημα που εκανε να σας κατσει...

Επισκέπτης
ασε ρεεεε...ειναι σεμνα τα κοριτσια :2funny:. τα παρεξηγησες. :2funny: :2funny: :2funny:..απλα το παιζουν ηθικα στοιχεια...προσποιονται τις σεμνες...για να τις θεωρουμε ξεχωριστες και σημαντικες...για κακη τους τυχη...γνωριζουμε ολοι σχεδον οτι οι εξαιρεσεις ειναι ελαχιστες... :grin:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
και οταν τις περνουμε απο το κολο,παλι πρωτα φορα ειναι.αλλα μας τον εδωσαν γιατι με εμας αισθανονται διαφορετικα.αντε ρε πουτανες ολες ιδιες ειστε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και οταν τις περνουμε απο το κολο,παλι πρωτα φορα ειναι.αλλα μας τον εδωσαν γιατι με εμας αισθανονται διαφορετικα.αντε ρε πουτανες ολες ιδιες ειστε.

ετσι ρε μαγκα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον αδερφια σας χαιρετω.δουλευω κ παλι μετα απο καιρο κ δε λεει να αργησω.ciao

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αραγε τα πιστευετε αυτα που λετε η ειναι μονο γ εδω μεσα;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγώ τους κάθομαι στο πεντάλεπτο αλλα δεν θέλουν. Βάλτε και μια επιλογή να αυτοψηφιστώ.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Πραγματικά...λές και έχουν συννενοηθεί.... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom