Επισκέπτης
αναλογα με την εθνικοτητα... απο 1 ωρα εως 1 μηνα ειναι τα κυμαινομενα ορια imo
αναλογα με την εθνικοτητα... απο 1 ωρα εως 1 μηνα ειναι τα κυμαινομενα ορια imo
μερικες ΠΟΤΕ....μερικες σε μια βδομαδα ,,,αλλες σε ενα μηνα...εμενα δε μου τυχε ΠΟΤΕ κοριτσι ελληνιδα σε μια ωρα να κανουμε κατι ...μονο αλλοδαπο στη βουλγαρια(οχι τανα) σε 2 σχεδον ωρες ...γενικα 1 ωρα που εγραψα σχημα λογου θεωρησε το...
σωστοςςς ο παικτης...λοιπον εμενα αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι πηγαινουν μαζι μου πανω κατω το πολυ σε μια βδομαδα κ οταν πας την κουβεντα προς τα εκει σου λενε μα ειναι η πρωτη φορα που το κανω τοσο γρηγορα.ισα μωρη καργια που ειναι η πρωτη φορα.....μηπως η πρωτη φορα που σου ξανασυμβαινει.....η η πρωτη φορα μεσα στον μηνα αυτο?μαλακιες δεν μπορω να ακουω.κ οχι τιποτα τις πηδαω κ μετα ξενερωνω γιατι φαινεται τι ειναι κ δεν τις ξαναμιλαω κ αυτες μετα μου κανουν κ μουτρα.βρε δε μαμιεστε να αγαπιεστε λεω εγω
σωστος η λαθος αυτες ειναι παρτολες κ το παιζουν κ καλα παρθενες......αντε μην μου ανεβει η πιεση κ ειμαι κ νεο παιδι.σκεφτηκα κ την πρωην μου τωρα κ ταραχτηκασωστοςςς ο παικτης...
λοιπον εμενα αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι πηγαινουν μαζι μου πανω κατω το πολυ σε μια βδομαδα κ οταν πας την κουβεντα προς τα εκει σου λενε μα ειναι η πρωτη φορα που το κανω τοσο γρηγορα.ισα μωρη καργια που ειναι η πρωτη φορα.....μηπως η πρωτη φορα που σου ξανασυμβαινει.....η η πρωτη φορα μεσα στον μηνα αυτο?μαλακιες δεν μπορω να ακουω.κ οχι τιποτα τις πηδαω κ μετα ξενερωνω γιατι φαινεται τι ειναι κ δεν τις ξαναμιλαω κ αυτες μετα μου κανουν κ μουτρα.βρε δε μαμιεστε να αγαπιεστε λεω εγω
και οταν τις περνουμε απο το κολο,παλι πρωτα φορα ειναι.αλλα μας τον εδωσαν γιατι με εμας αισθανονται διαφορετικα.αντε ρε πουτανες ολες ιδιες ειστε.
:-* :-* :-* :-*Εγώ τους κάθομαι στο πεντάλεπτο αλλα δεν θέλουν. Βάλτε και μια επιλογή να αυτοψηφιστώ.
και οταν τις περνουμε απο το κολο,παλι πρωτα φορα ειναι.αλλα μας τον εδωσαν γιατι με εμας αισθανονται διαφορετικα.αντε ρε πουτανες ολες ιδιες ειστε.
ετσι τις μαθαινουν απο το σπιτι τους ρε...και ετσι τις λενε οι φιλες τουςΠραγματικά...λές και έχουν συννενοηθεί....
η εκδοχη καποιες να λενε αληθεια σας περασε ποτε απο το μυαλο?Πραγματικά...λές και έχουν συννενοηθεί....