Νέα

Πόσο σου παίρνει να τον χώσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NightStalker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πότε πέφτει το πρώτο γαμησι ?

• Στο πρωτο ραντεβου

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Την πρωτη βδομαδα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τον πρωτο μηνα

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Δεν μ αφηνει να τον χωσω

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Ολο σε μυξοπαρθενες πεφτω

Ψήφοι: 1 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

Επισκέπτης
τι ν σου πω δε ξερω...σου ειπα μακαρι να φτασω κ να διαπιστωσω μονη...αλλα εννοειται οτι δεν σε κραταει μονο το σεξ...απλα οταν δε προσπαθεις να ξεβαρεθεις το σεξ με τον δικο σου και το ψαχνεις αλλου τοτε... :helpplea:
αυτο ατο τελος δε το πιασα,να προσπαθεις να ξεβαρεθεις...τι???δε καταλαβα

Επισκέπτης
Αν θεωρείς τους ανθρώπους χάσιμο χρόνου τότε να περιμένεις να σε θεωρούν και αυτοί..
Έτσι ακριβώς είναι το σύστημα(ωχ είπα σύστημα και θα μου την πέσει ο ταράτσας).
Από ένα σημείο κι έπειτα όλοι είμαστε χάσιμο χρόνου για τους υπόλοιπους.
Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά μέχρι κάποα στιγμή κι εγώ τις έβλεπα διαφορετικά τις ανθρώπινες σχέσεις (όχι μόνο τις σεξουαλικές-ερωτικές όπως θες να τις πεις).
Μάντεψε όμως ......................δεν είναι έτσι.

Επισκέπτης
Έτσι ακριβώς είναι το σύστημα(ωχ είπα σύστημα και θα μου την πέσει ο ταράτσας).
Από ένα σημείο κι έπειτα όλοι είμαστε χάσιμο χρόνου για τους υπόλοιπους.
Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά μέχρι κάποα στιγμή κι εγώ τις έβλεπα διαφορετικά τις ανθρώπινες σχέσεις (όχι μόνο τις σεξουαλικές-ερωτικές όπως θες να τις πεις).
Μάντεψε όμως ......................δεν είναι έτσι.
Και εδώ το σύστημα? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ύπάρχουν και αυτοί που χρειάζονται μόνο μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου. Γι'αυτό είπα "στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα".
Ξέρεις αμέσως. Κι αυτό είναι super. Αλλά για να το καταλάβεις πρέπει πρώτα να διώξεις από πάνω σου ενοχικά συμπλέγματα της μαμάς της γιαγιάς και πάει λέγοντας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βρες μου ενα ρε κουτο που θελει το αντιθετο ...   ;)
Α ρε ερι με εκπλησεις

Ξέρεις τι σημαινει κερδίζω; Γιατί το να θελει ενας άνδρας το γαμησι ειναι το λογικο και το συνηθες. Το να κερδίσεις ενα άνθρωπο για μένα σημαίνει κάτι διαφορετικό. Θα συννενοηθούμε;

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Με τις περισσότερες Ελλεεινίδες διαρκεί από μία εβδομάδα με δέκα μέρες για να τις ρίξω στο κρεβάτι. Πολύ σπάνια, δύο φορές συγκεκριμένα, έγινε με το...καλημέρα. Την ίδια μέρα, αλλά ήταν σε διακοπές ήταν απλά για να γίνει η φάση.με τη μία γνωριστήκαμε στο πλοίο και με το ευτυχώς είχα καμπίνα, γιατί πήγαινα Ρόδο και έγινε εκεί ό,τι έγινε και συνεχίστηκε μετά στο νησί. Την άλλη Ελλεεινίδα την γνώρισα στην Χίο. Μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο. Με τη φίλη της αυτή, με έναν φίλο μου εγώ. Μια χαρά μας κάθισε τότε. 25άρηδες εμείς, 35άρες οι ...κυρίες.  :dancing: :dancing: :dancing:  

Μου έχει τύχει όμως να περιμένω και ένα τρίμηνο  :headbang: :headbang: :headbang:  Είχα φάει κόλλημα με τη συγκεκριμένη ο  :jerking: Νόμιζα πως ήταν η ...γυναίκα της ζωής μου :idiot: Αλλά μικρός ήμουν τότε (22) και με δικαιολογώ  ;)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Στην περιπτωση μου ισχυει ο παγκοσμιος νομος του 3ου ραντεβου.
Στο 4ο σε εχω ηδη γαμησει!

Στην περίπτωσή μου ισχύει ο παγκόσμιος νόμος του 5ου ραντεβού. Αν ως το 5ο ραντεβού δεν την γαμήσω, τότε τη παρατάω ως ελαττωματική..... :uglystupid: 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αφου εχεις κανει ελεγχο εγκεφαλο πρωτα.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Προσωπικα δεν εχω και καποιο κανονα σε αυτο αλλα πιστευω οτι ο μεχρι στιγμης μεσος οροσ με βγαζει στο 2ο-3ο ραντεβου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Πολύ δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα κατάφερνα πάντα να φτάσω στο ποθούμενο αποτέλεσμα. Βέβαια, δεν κατηγορώ το άλλο φύλο..... Απλά, κάποιοι έχουν αυτό το κάτι, και κάποιοι όχι.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.978
Πόντοι
6.925
Από 1 μέρα έως 4 μήνες (πολύ παλαιά ήτο ανήλικη και παρθένος)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom