boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Οπα ρε μεγάλε. Ferrari Modena 360 είσαι?0-100 3,6sec.τοσο με περνει να το χωσω.
Οπα ρε μεγάλε. Ferrari Modena 360 είσαι?0-100 3,6sec.τοσο με περνει να το χωσω.
εχω ενα ως ανηλικη...αλλα δε καταλαβαινω που κολλαει αυτο...Κράτα τα γερά μη σου φύγουν...
Κατά δήλωσή σου έχεις μια σχέση από τα 17 έως και σήμερα που είσαι 23...
Άρα μάλλον δεν έχεις περιστατικά χωρισμών, τουλάχιστον ως ενήλικη...
Σου εύχομαι βέβαια κάθε ευτυχία με όποιον και αν είσαι...
μηπως τα παραλες?μηπως οι αξιες κ τα αισθηματα εχουν παραμεριστει γ ενα καλο κρεβατι?μηπως φτασαμε να θεωρουμε το σεξ σημαντικοτερο ολων?
Α ρε κοριτσια ειστε για κλωτσιες μου φαινεται..
Πολυ σοβαρα το χετε παρει το γαμησι μου φαινεται
Θα γαμηθειτε και κατι εγινε
Τι να πιεις ενα καφε τι να κανεις ενα ωραιο γαμησι ,σιγα το πραγμα
Γι αυτο θα τα ακουτε μια ζωη
ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ !!!!
ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ !!!!
ντραμμερ μου σου μιλαω για εμενα!κρινοντας απο μενα κ απο τον περιγυρω μου!δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν τετοια γκομενακια τα οποια προσωπικα λυπαμαι...επειδη λετε μαλακιες οι περισσοτεροι,η ελξη μεταξυ 2 ανθρωπων ειναι υποθεση λιγων λεπτων που οσο προχωραει η ωρα αυξανεται η μειωνεται.
οσο για σχολια τυπου''να καταλαβει η αλλη τι τυπος ειναι'' λουκρητια μου η ιδια η ζωη επιβεβαιωνει πως απειρες κοπελες εχουν γαμηθει εν ριπη οφθαλμου με τον καθε τυχαρπαστο που γνωρισαν στο μπαρ απλα και μονο επειδη τους ηρθε...σαφως και υπαρχουν κοπελες που το καθυστερουν γιατι εχουν μια λογικη ανασφαλεια αλλα αν ο αλλος ειναι νορμαλ το καταλαβαινεις με μια συζητηση μισης ωρας οχι μετα απο 1 μηνα...εκτος πια κι αν πεσεις σε ψυχοπαθη κανιβαλο τι να πω...
απο τους σημαντικοτερους ναι!Ο σημαντικοτερος οχι...Οχι δεν τ απαραλεω.......
Το σεξ ειναι σημαντικος παραγοντας στο να ειναι μια σχεση γερη.....Οι αξιες ειναι κατι που η το χει η δεν το χει ο αλλος.....Τα αισθηματα ειναι κατι που εξελισσονται αλλαζουν διαμορφωνονται με τον καιρο........
Εγω προτιμω οταν εχω σχεση να τα χω ολα....Ετσι εμαθα καλως η κακως.....Αν εχω τις αξιες και τα αισθηματα αλλα στο σεξ δεν με ικανοποιει η δεν τον ικανοποιω, τοτε εχω απλα εναν καλο φιλο......
ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ !!!!
λατρεια οταν μιλας ετσι καβλωνωγιατί ρε παλικάρι να αλλάξουμε νοοτροπία;
Ο καθένας όπως θέλει δεν διαχειρίζεται τον εαυτό του. Δηλαδή αν δεν θέλει να τον αναλώνει σε γαμήσια ειναι κουτός και εσύ ο εξυπνος;
ΑΝ θέλει να αγαπήσει και να μοιραζεται το κορμί σου εσένα σε ενοχλεί; Κάνε δουλειά σου εσύ και άσε τον καθένα στην ζωή του και στις επιλογές του.
Ασε που το γαμησι βγαινει κ πιο φτηνο απο τον καφε πλεον....
Πότε πιστεύεις ότι σιγουρεύεσαι?ΠΟΤΕ.για τα αισθηματα του αλλου!
μα στην απλη ξεπετα δε προηγουνται ραντεβου...οποτε υπεθεσα οτι μιλαμε γ κατι αλλο...βρε λουκρητια εδω λεμε για σεξ κι εσυ λες για ....ρομαντζο.η μπες στο θεμα η αλλαξε θρεντ!
Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει άντρας που όταν πρωτοβλέπει μια γυναίκα και του αρέσει σκέφτεται στην αρχή "τι ωραία να μπορούσα να την πάρω αγκαλιά"!
Αν συμβαίνει αυτό κάτι λάθος συμβαίνει με τον τύπο!
τι αλλο ,σχεση?οι σχεσεις δε βασιζονται στο σεξ λουκρητια,αυτο οπως εχει δειξει η εμπειρια κραταει πολυ λιγο...αλλα πραγματα σε κανουν να εχεις σχεση με καποιον,εμπιστοσυνη,τιμη,πιστη...το σεξ ενωνει 2 ανθρωπους πολυ δυνατα αλλα για λιγο...κι ετσι πρεπει ισωςμα στην απλη ξεπετα δε προηγουνται ραντεβου...οποτε υπεθεσα οτι μιλαμε γ κατι αλλο...
Εισαι σε καλο δρομο εσυ γλυκεια μου
Να μην μιλας πολυ με τα κοριτσια εδω μεσα και σε χαλασουν
Που και που με την ερι μονο να σε μαθει τα μυστικα της πιπας
γιατί ρε παλικάρι να αλλάξουμε νοοτροπία;
Ο καθένας όπως θέλει δεν διαχειρίζεται τον εαυτό του. Δηλαδή αν δεν θέλει να τον αναλώνει σε γαμήσια ειναι κουτός και εσύ ο εξυπνος;
ΑΝ θέλει να αγαπήσει και να μοιραζεται το κορμί σου εσένα σε ενοχλεί; Κάνε δουλειά σου εσύ και άσε τον καθένα στην ζωή του και στις επιλογές του.