Νέα

Πόσο σου παίρνει να τον χώσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NightStalker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πότε πέφτει το πρώτο γαμησι ?

• Στο πρωτο ραντεβου

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Την πρωτη βδομαδα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τον πρωτο μηνα

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Δεν μ αφηνει να τον χωσω

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Ολο σε μυξοπαρθενες πεφτω

Ψήφοι: 1 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Κράτα τα γερά μη σου φύγουν...

Κατά δήλωσή σου έχεις μια σχέση από τα 17 έως και σήμερα που είσαι 23...
Άρα μάλλον δεν έχεις περιστατικά χωρισμών, τουλάχιστον ως ενήλικη...
Σου εύχομαι βέβαια κάθε ευτυχία με όποιον και αν είσαι...
εχω ενα ως ανηλικη...αλλα δε καταλαβαινω που κολλαει αυτο...
παντως ευχαριστω πολυ! :) :) :) :) :)

Επισκέπτης
επειδη λετε μαλακιες οι περισσοτεροι,η ελξη μεταξυ 2 ανθρωπων ειναι υποθεση λιγων λεπτων που οσο προχωραει η ωρα αυξανεται η μειωνεται.
οσο για σχολια τυπου''να καταλαβει η αλλη τι τυπος ειναι'' λουκρητια μου η ιδια η ζωη επιβεβαιωνει πως απειρες κοπελες εχουν γαμηθει εν ριπη οφθαλμου με τον καθε τυχαρπαστο που γνωρισαν στο μπαρ απλα και μονο επειδη τους ηρθε...σαφως και υπαρχουν κοπελες που το καθυστερουν γιατι εχουν μια λογικη ανασφαλεια αλλα αν ο αλλος ειναι νορμαλ το καταλαβαινεις με μια συζητηση μισης ωρας οχι μετα απο 1 μηνα...εκτος πια κι αν πεσεις σε ψυχοπαθη κανιβαλο τι να πω...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μηπως τα παραλες?μηπως οι αξιες κ τα αισθηματα εχουν παραμεριστει γ ενα καλο κρεβατι?μηπως φτασαμε να θεωρουμε το σεξ σημαντικοτερο ολων?

Οχι δεν τ απαραλεω.......

Το σεξ ειναι σημαντικος παραγοντας στο να ειναι μια σχεση γερη.....Οι αξιες ειναι κατι που η το χει η δεν το χει ο αλλος.....Τα αισθηματα ειναι κατι που εξελισσονται αλλαζουν διαμορφωνονται με τον καιρο........

Εγω προτιμω οταν εχω σχεση να τα χω ολα....Ετσι εμαθα καλως η κακως.....Αν εχω τις αξιες και τα αισθηματα αλλα στο σεξ δεν με ικανοποιει η δεν τον ικανοποιω, τοτε εχω απλα εναν καλο φιλο......

OP
OP
N

NightStalker

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Α ρε κοριτσια ειστε για κλωτσιες μου φαινεται..
Πολυ σοβαρα το χετε παρει το γαμησι μου φαινεται
Θα γαμηθειτε και κατι εγινε
Τι να πιεις ενα καφε τι να κανεις ενα  ωραιο γαμησι ,σιγα το πραγμα
Γι αυτο θα τα ακουτε μια ζωη
ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ !!!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Τι να πιεις ενα καφε τι να κανεις ενα  ωραιο γαμησι ,σιγα το πραγμα
ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ !!!!

και ο nightstalker επλασε τις ελεηνιδες.....

Επισκέπτης
ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ !!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
επειδη λετε μαλακιες οι περισσοτεροι,η ελξη μεταξυ 2 ανθρωπων ειναι υποθεση λιγων λεπτων που οσο προχωραει η ωρα αυξανεται η μειωνεται.
οσο για σχολια τυπου''να καταλαβει η αλλη τι τυπος ειναι'' λουκρητια μου η ιδια η ζωη επιβεβαιωνει πως απειρες κοπελες εχουν γαμηθει εν ριπη οφθαλμου με τον καθε τυχαρπαστο που γνωρισαν στο μπαρ απλα και μονο επειδη τους ηρθε...σαφως και υπαρχουν κοπελες που το καθυστερουν γιατι εχουν μια λογικη ανασφαλεια αλλα αν ο αλλος ειναι νορμαλ το καταλαβαινεις με μια συζητηση μισης ωρας οχι μετα απο 1 μηνα...εκτος πια κι αν πεσεις σε ψυχοπαθη κανιβαλο τι να πω...
ντραμμερ μου σου μιλαω για εμενα!κρινοντας απο μενα κ απο τον περιγυρω μου!δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν τετοια γκομενακια τα οποια προσωπικα λυπαμαι...
μαρεσει το ρομαντζο...το εχουμε χασει πια...το παιχνιδι το φλερτ...που πηγανε;θα μου πεις τωρα που τα λες ρε κοπελια;!δικιο εχεις...

Οχι δεν τ απαραλεω.......

Το σεξ ειναι σημαντικος παραγοντας στο να ειναι μια σχεση γερη.....Οι αξιες ειναι κατι που η το χει η δεν το χει ο αλλος.....Τα αισθηματα ειναι κατι που εξελισσονται αλλαζουν διαμορφωνονται με τον καιρο........

Εγω προτιμω οταν εχω σχεση να τα χω ολα....Ετσι εμαθα καλως η κακως.....Αν εχω τις αξιες και τα αισθηματα αλλα στο σεξ δεν με ικανοποιει η δεν τον ικανοποιω, τοτε εχω απλα εναν καλο φιλο......
απο τους σημαντικοτερους ναι!Ο σημαντικοτερος οχι...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ασε που το γαμησι βγαινει κ πιο φτηνο απο τον καφε πλεον....    :2funny: :grin: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ !!!!

γιατί ρε παλικάρι να αλλάξουμε νοοτροπία;
Ο καθένας όπως θέλει δεν διαχειρίζεται τον εαυτό του. Δηλαδή αν δεν θέλει να τον αναλώνει σε γαμήσια ειναι κουτός και εσύ ο εξυπνος;
ΑΝ θέλει να αγαπήσει και να μοιραζεται το κορμί σου εσένα σε ενοχλεί; Κάνε δουλειά σου εσύ και άσε τον καθένα στην ζωή του και στις επιλογές του.

Επισκέπτης
βρε λουκρητια εδω λεμε για σεξ κι εσυ λες για ....ρομαντζο.η μπες στο θεμα η αλλαξε θρεντ!

Επισκέπτης
Ο καθένας όπως θέλει δεν διαχειρίζεται τον εαυτό του. Δηλαδή αν δεν θέλει να τον αναλώνει σε γαμήσια ειναι κουτός και εσύ ο εξυπνος;
ΑΝ θέλει να αγαπήσει και να μοιραζεται το κορμί σου εσένα σε ενοχλεί; Κάνε δουλειά σου εσύ και άσε τον καθένα στην ζωή του και στις επιλογές του.
λατρεια οταν μιλας ετσι καβλωνω

OP
OP
N

NightStalker

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ασε που το γαμησι βγαινει κ πιο φτηνο απο τον καφε πλεον....    :2funny: :grin: :2funny:

Εισαι σε καλο δρομο εσυ γλυκεια μου :thumbsup:
Να μην μιλας πολυ με τα κοριτσια εδω μεσα και σε χαλασουν   :crazy:
Που και που με την ερι μονο να σε μαθει τα μυστικα της πιπας  :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
βρε λουκρητια εδω λεμε για σεξ κι εσυ λες για ....ρομαντζο.η μπες στο θεμα η αλλαξε θρεντ!
μα στην απλη ξεπετα δε προηγουνται ραντεβου...οποτε υπεθεσα οτι μιλαμε γ κατι αλλο...

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει άντρας που όταν πρωτοβλέπει μια γυναίκα και του αρέσει σκέφτεται στην αρχή "τι ωραία να μπορούσα να την πάρω αγκαλιά"! :jerking:
Αν συμβαίνει αυτό κάτι λάθος συμβαίνει με τον τύπο!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πέστα μεγάλε!

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Δεν έκατσα ποτέ με κάποια που ήθελε 1 εβδομάδα ή ένα μήνα να χαλαρώσει. Να νιώσει αναλαφρη και να ενδώσει...κακό σημάδι, οι απολαύσεις είναι για να τις χαιρόμαστε, είμαι 10 χρόνια με την ίδια κι ακόμα ανακαλύπτω. Άνθρωποι άνδρες ή γυναίκες που έχουν στερεότυπα τέτοιου ειδους είναι για κλάματα, για οδυρμό, για φάπες.

Επισκέπτης
μα στην απλη ξεπετα δε προηγουνται ραντεβου...οποτε υπεθεσα οτι μιλαμε γ κατι αλλο...
τι αλλο ,σχεση?οι σχεσεις δε βασιζονται στο σεξ λουκρητια,αυτο οπως εχει δειξει η εμπειρια κραταει πολυ λιγο...αλλα πραγματα σε κανουν να εχεις σχεση με καποιον,εμπιστοσυνη,τιμη,πιστη...το σεξ ενωνει 2 ανθρωπους πολυ δυνατα αλλα για λιγο...κι ετσι πρεπει ισως

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εισαι σε καλο δρομο εσυ γλυκεια μου :thumbsup:
Να μην μιλας πολυ με τα κοριτσια εδω μεσα και σε χαλασουν   :crazy:
Που και που με την ερι μονο να σε μαθει τα μυστικα της πιπας  :grin:

Χαχαχαχαχαχχαα......

Εγω ειμαι δεινοσαυρος εδω σε σχεση με τα κοριτσια.....Οποτε μην φοβασαι.....   :P

Οσο για την εριναλ....Εχουμε αλλαξει τομους με μυστικα για πιπες.....χαχααχαχαχα....

OP
OP
N

NightStalker

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Γιατι κοριτσι μου μικρο και αμυαλο οταν παρεις χαμπαρι οτι για να κερδισεις εναν αντρα πρεπει να του γαμιεσαι σαν πουτανα μην περιμενεις και πολλα ...  ;)
Τοσο καιρο εισαι εδω μεσα ακομα να το καταλαβεις
Που το χεις το μυαλο σου   :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom