You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο σου παίρνει να τον χώσεις;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NightStalker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 179
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
σε προκαλω φιλτατε....Φτιάχνεις και...στάρι στα...εννιάμερα???
Πλάκα κάνω....
Μη με προκαλείς....
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Εσένα ερι μου...σου αρέσει το πισωκολλητό???
Ας μιλήκομεν σοβαρά. Στο πρώτο ραντευού πας για αναγνωριστική. Στο δεύτερο για να επιβεβαιώσεις οτι είδες στην πρώτη. Στο τρίτο πασσάρεις το παραμύθι σου. Αν πάει να σου το πασσάρει αυτός, πιττα του γκοου.
Αν δεις οτι σε παίρνει πλασσάρεσαι στην περιοχή και κρατάς άμυνες. Αν ειναι καραγκίοζης θα φύγει και ησυχάζεις. Αν δεν είναι δοκιμάζεις αντοχές. Μαζί του πας ΜΟΝΟ αν είναι θεός.... αν δεν είναι τότε μετά τον γάμο...
Ας μιλήκομεν σοβαρά. Στο πρώτο ραντευού πας για αναγνωριστική. Στο δεύτερο για να επιβεβαιώσεις οτι είδες στην πρώτη. Στο τρίτο πασσάρεις το παραμύθι σου. Αν πάει να σου το πασσάρει αυτός, πιττα του γκοου.
Αν δεις οτι σε παίρνει πλασσάρεσαι στην περιοχή και κρατάς άμυνες. Αν ειναι καραγκίοζης θα φύγει και ησυχάζεις. Αν δεν είναι δοκιμάζεις αντοχές. Μαζί του πας ΜΟΝΟ αν είναι θεός.... αν δεν είναι τότε μετά τον γάμο...
χαχα εεεετσι! και σε λενε ελενη λουκα??????
σε προκαλω φιλτατε....
Πρόσεξε τί λές...περίεργη ώρα και παίζει και ο βάζελος...
Επισκέπτης
Γεια σου ρε Αλέφαντε!Ας μιλήκομεν σοβαρά. Στο πρώτο ραντευού πας για αναγνωριστική. Στο δεύτερο για να επιβεβαιώσεις οτι είδες στην πρώτη. Στο τρίτο πασσάρεις το παραμύθι σου. Αν πάει να σου το πασσάρει αυτός, πιττα του γκοου.
Αν δεις οτι σε παίρνει [size=20pt]πλασσάρεσαι στην περιοχή και κρατάς άμυνες[/size]. Αν ειναι καραγκίοζης θα φύγει και ησυχάζεις. Αν δεν είναι δοκιμάζεις αντοχές. Μαζί του πας ΜΟΝΟ αν είναι θεός.... αν δεν είναι τότε μετά τον γάμο...
Επισκέπτης
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
βασικα εγω ελεγα γ το σεξ γενικα αλλα οκ..!Φτιάχνεις και...στάρι στα...εννιάμερα???
Πλάκα κάνω....
παντως παιδια αυτα ειναι θεωριες κ μαλακιες...δεν εχει πρεπει σε αυτα κ αυτα που λετε εσεις κ αυτα που λεμε εμεις ειναι μπλα μπλα!!!
οποτε γουσταρεις το κανεις!!!αλλα θεωρω πολυ γελοιο κ ασοβαρο εναν ανδρα που δεν ξερει να περιμενει...η λιγουρης ειναι η απλα μαλακας οποτε δεν εχει νοημα καν να ασχοληθω!!
φυσικα αναφερομαι σε καποιον που δε σκεφτομαστε μονο την ξεπετα...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
χαχα εεεετσι! και σε λενε ελενη λουκα??????
Σε βλέπω αρνητική. Εχει το κοσμοπόλιταν να προτείνει κάτι πιο πρακτικό;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Γεια σου ρε Αλέφαντε!
Μέγας δάσκαλος... ;)
να προσεξω? δεν υποστηριζω καμμια ομαδα αρα θα μιλαω οποτε θελω...
και τωρα ναι σε προκαλω φιλτατε.... ;)
Επισκέπτης
Κατάλαβα, ανεξερεύνητη περιοχή για εσένα!βασικα εγω ελεγα γ το σεξ γενικα αλλα οκ..!
παντως παιδια αυτα ειναι θεωριες κ μαλακιες...δεν εχει πρεπει σε αυτα κ αυτα που λετε εσεις κ αυτα που λεμε εμεις ειναι μπλα μπλα!!!
οποτε γουσταρεις το κανεις!!!αλλα θεωρω πολυ γελοιο κ ασοβαρο εναν ανδρα που δεν ξερει να περιμενει...η λιγουρης ειναι η απλα μαλακας οποτε δεν εχει νοημα καν να ασχοληθω!!
φυσικα αναφερομαι σε καποιον που δε σκεφτομαστε μονο την ξεπετα...
Σε βλέπω αρνητική. Εχει το κοσμοπόλιταν να προτείνει κάτι πιο πρακτικό;
δεν ξερω τι να σου πω,ρωτα καποια που μπαινει συχνα εκει!!!
εγω σε υποστηριξα κι εσυ με παιρνεις απτα μουτρα!!!! :'( :'( :-
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ε τουλαχιστον δε το παιζω ουτε αλανιαρα ουτε μυξοπαρθενα...λεω οτι με εναν εχω σχεση..και εκανα πολυ καιρο να ειμαι μαζι του...απλα πιστευω οτι δε εχει πρεπει σε αυτα...Κατάλαβα, ανεξερεύνητη περιοχή για εσένα!
αλλα σε αυτο που ειπα γ τον αντρα ειμαι ανενδοτη!!! ;) ;) ;) ;) ;)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν ξερω τι να σου πω,ρωτα καποια που μπαινει συχνα εκει!!!
εγω σε υποστηριξα κι εσυ με παιρνεις απτα μουτρα!!!! :'( :'( :-
Σκέψου τώρα σιλβάκι μιλάνε οι μπουρδελιάριδες για το πόσο κάνουν να τον χώσουν. (αν κάνουν τόσο πολύ για να τον χώσουν σε μια ιερόδουλη που πληρώνεται ....αρααααααα....χαχαχαχχχααχαχχαχ)
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
[size=10pt]γάμο[/size] ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑMπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ..... μπλα μπλα μπλα μπλα μετά τον γάμο...
Επισκέπτης
Και τι ακριβώς είναι αυτό που πρέπει να περιμένουμε κυρίες μου εμείς τα αγοράκια για να μη μας πείτε λιγούρια?
ΟΚ να περιμένουμε. Αλλά τι?????????????
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Και τι ακριβώς είναι αυτό που πρέπει να περιμένουμε κυρίες μου εμείς τα αγοράκια για να μη μας πείτε λιγούρια?
την αληθινη αγαπη
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
προφανως δεν ζηταμε να περιμενετε κατι συγκεκριμενο...Και τι ακριβώς είναι αυτό που πρέπει να περιμένουμε κυρίες μου εμείς τα αγοράκια για να μη μας πείτε λιγούρια?
απλα οχι και στο τριτο ραντεβου να θελετε να μπει το νερο στο αυλακι...
καπως ετσι δες το. ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 67