Ζεth
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 181
- Πόντοι
- 281
Συγνώμη ρε man παρσύρθηκα από τη φωτό σου!!!! Δεν θυμάμαι κι εγώ τι έχει πει ο καθένας παραπάνω...Sabbaoth... τι κουφο ηταν αυτο ρε man που ειπες...
Συγνώμη ρε man παρσύρθηκα από τη φωτό σου!!!! Δεν θυμάμαι κι εγώ τι έχει πει ο καθένας παραπάνω...Sabbaoth... τι κουφο ηταν αυτο ρε man που ειπες...
Ναι γιατί εσύ είσαι καλύτερος...εβαλες κι εσυ το μωρο με τα βυζομπαλα μπερδευτηκε ο ανθρωπος
αυτο εννοεις φανταζομαι ?Μικροτσουτσουνος...σε φαγανε τα βαρη...
Κατι τετοιο τυπε...αυτο εννοεις φανταζομαι ?
τι έγινε γέρο πάμε για δεύτερο γύρο;Κατι τετοιο τυπε...
ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ......ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ...τι έγινε γέρο πάμε για δεύτερο γύρο;
ειναι θεα ομωςΝαι γιατί εσύ είσαι καλύτερος...
ποια είναι η κάυλα;;;ειναι θεα ομως
Γέρο πρόσεξε καλά γιατί θα το φας το κεφάλι σου...ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ......ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ...
Γέρο πρόσεξε καλά γιατί θα το φας το κεφάλι σου...
σου αρεσουν οι αγελαδες βλεπω.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχα 1) Λεω τι φυλο ειμαι 2) Λεω οτι το μωρο στην φωτο το εχω ξεμ**νιασει 3) Πριν εγραψα για το ποσες ξαπαρθενιαψα και ειμαι και σωστο ο Sabbaoth!!!
Αχαχαχα ευτυχως που υπαρχουν παρεξηγησεις και για γελοια και οχι μονο για νευρα.
Αν είσαι σωστός τις χέρεσαι για όσο θέλεις. Αυτά τα γνωμικά αφορούν κάτι μαλάκες που θέλουν να δηκαιολογηθούν. Μη μασας...κ εγω 2 εχω ξεπαρθενιασει,ευχαριστως το ξαναεκανα, αν κ ισχυει το γνωμικο"αλλος τις φτιαχνει και αλλος τις χαιρεται"
Μια.
Ποτε ξανα.
συμφωνο και εγω μια και ποτε ξανα μεγα λαθος
μια ξεπαρθενιασα κ γω...το καλο της υποθεσης ηταν οτι την γαμουσα χωρις λαστιχο κ η αισθηση του σφιχτου/παρθενου μουνιου της ηταν υπεροχη...ενοιωθα το τουνελ της να αγκαλιαζει το τρυπανι μου με στοργη κ αγαπη... το κακο της υποθεσης ειναι οτι μου εβαψε το στρωμα του κρεβατιου (με αιμα) κ ποτε δεν μπορεσα να καθαρισω τον λεκε... το σεντονι το πεταξα αναγκαστικα...
γιατι φίλε??Εγώ θέλω να παντρευτώ παρθένα
Για να γαμάω σφιχτό μουνάκιγιατι φίλε??