Νέα

Πόσες γυναίκες έχετε ξεπαρθενιάσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 467
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσες γυναίκες έχετε ξεπαρθενιάσει;

• Μια

Ψήφοι: 145 26,9%
  • Δυο

Ψήφοι: 70 13,0%
  • Τρεις

Ψήφοι: 26 4,8%
  • Τεσσερις

Ψήφοι: 15 2,8%
  • Πεντε

Ψήφοι: 17 3,2%
  • Δεν θυμαμαι

Ψήφοι: 16 3,0%
  • Καμια

Ψήφοι: 250 46,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    539

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Είμαι ωραίος γκόμενος δεν μπορώ να πω, με τα γυμναστήριά μου 1,85 μελαχρινός μαύρο μάτι τσακίρικο που σπάει κόκαλα. Τι να κάνουμε κάποιους ο Θεός τους έπλασε κι άλλους τους  .......ε

Θες να τα φτιάξουμε;

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
απο μπρος η απο πισω
οτάν μιλάμε για ξεπαρθένιασμα συνήθως αναφερόμαστε στο φυσιολογικό. Τώρα το παρα φύσην έχει κι αυτό τη γοητεία του αλλά από τη στιγμή πο υ το τρυφερό γυναικείο σώμα έχει ήδη δεχθεί το ανδρικό μόριο απ την οδό του αιδοίου τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για ξεπαρθένιασμα. Εκτός και αν πράγματι η πρώτη φορά ήταν ξεκώλιασμα χωρίς να έχει προηγηθεί ξεμούνιασμα. Κάτι που είναι αρκετά σπάνιο στις μέρες μας.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Είμαι ωραίος γκόμενος δεν μπορώ να πω, με τα γυμναστήριά μου 1,85 μελαχρινός μαύρο μάτι τσακίρικο που σπάει κόκαλα. Τι να κάνουμε κάποιους ο Θεός τους έπλασε κι άλλους τους  .......ε

Έχεις καμια συγγένεια με τον τύπο στο βίντεο;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
οτάν μιλάμε για ξεπαρθένιασμα συνήθως αναφερόμαστε στο φυσιολογικό. Τώρα το παρα φύσην έχει κι αυτό τη γοητεία του αλλά από τη στιγμή πο υ το τρυφερό γυναικείο σώμα έχει ήδη δεχθεί το ανδρικό μόριο απ την οδό του αιδοίου τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για ξεπαρθένιασμα. Εκτός και αν πράγματι η πρώτη φορά ήταν ξεκώλιασμα χωρίς να έχει προηγηθεί ξεμούνιασμα. Κάτι που είναι αρκετά σπάνιο στις μέρες μας.
με μπερδεψες τωρα

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
βασικά θέμα γούστου είναι η φάση.
προσωπικά το βαριέμαι το θέμα.αν είναι να κάθομαι να πουλάω παραμύθη και συναίσθημα για κάνα δυο μήνες (το λιγότερο) προκειμένου να γαμήσω δεν γαμιέται....καλά όλα αυτά αλλά πέρα από το τριπάκι και την καύλα της αποπλάνησης (+18 πάντα) δεν έχει να προσφέρει κάτι κάποια παρθένα ούτε συναισθηματικά ούτε σωματικά....προς τι η φασαρία λοιπόν?(εκτός και αν είναι φετίχ)
δεν κατηγορώ τα κοριτσάκια που είναι παρθένες, αλλά δεν έχουν να προσφέρουν κάτι σε κάποιον που ξέρει τι του γίνετε....απόλυτο.δλδ τι να μου πει ένα παιδάκι για το πόσο έχει φιλοσοφίσει την ζωή και το θάνατο η θα κάτσει να μου μάθει κόλπα και καινούργεια πράγματα.πέρα από το να σπάσει τ αρχίδια με την ηθική των γονιών της και των φίλων της δεν παίζει κάτι άλλο...
-100000 για μένα οι παρθένες.
(ξαναλέω εκτός και αν παίζει το φετίχ το δασκάλου και της μαθήτριας :2funny:,αλλά σπασαρχίδικο φετίχ)
μετά παίζουν και ένα σωρό ψώνια που δεν ξέρουν να μιλήσουν και βρήσκουν τα πιτσιρίκια που παίρνουν σοβαρά τις μαλακίες που τους λένε....αλλά αυτή είναι άλλη φυλή!! :jerking:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ε όχι και μικροτσούτσουνος! Για βαλε 16 εκατοστα αγγούρι στον κώλο σου να δεις πως είναι...
Τυπε περιεγραψετο μου εσυ..που ξερεις κριμα ειναι τωρα στα γεραματα να το γυρησω στο υγραεριο... :2funny:

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
βασικά θέμα γούστου είναι η φάση.
προσωπικά το βαριέμαι το θέμα.αν είναι να κάθομαι να πουλάω παραμύθη και συναίσθημα για κάνα δυο μήνες (το λιγότερο) προκειμένου να γαμήσω δεν γαμιέται....καλά όλα αυτά αλλά πέρα από το τριπάκι και την καύλα της αποπλάνησης (+18 πάντα) δεν έχει να προσφέρει κάτι κάποια παρθένα ούτε συναισθηματικά ούτε σωματικά....προς τι η φασαρία λοιπόν?(εκτός και αν είναι φετίχ)
δεν κατηγορώ τα κοριτσάκια που είναι παρθένες, αλλά δεν έχουν να προσφέρουν κάτι σε κάποιον που ξέρει τι του γίνετε....απόλυτο.δλδ τι να μου πει ένα παιδάκι για το πόσο έχει φιλοσοφίσει την ζωή και το θάνατο η θα κάτσει να μου μάθει κόλπα και καινούργεια πράγματα.πέρα από το να σπάσει τ αρχίδια με την ηθική των γονιών της και των φίλων της δεν παίζει κάτι άλλο...
-100000 για μένα οι παρθένες.
(ξαναλέω εκτός και αν παίζει το φετίχ το δασκάλου και της μαθήτριας :2funny:,αλλά σπασαρχίδικο φετίχ)
μετά παίζουν και ένα σωρό ψώνια που δεν ξέρουν να μιλήσουν και βρήσκουν τα πιτσιρίκια που παίρνουν σοβαρά τις μαλακίες που τους λένε....αλλά αυτή είναι άλλη φυλή!! :jerking:
Δλδ όταν είσουνα μικρός δεν γαμούσες;

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Τυπε περιεγραψετο μου εσυ..που ξερεις κριμα ειναι τωρα στα γεραματα να το γυρησω στο υγραεριο... :2funny:
Δίκιο έχεις μείνε στην αμολυβδη γιατί μπορεί και να πάρεις κανένα κηλινδροπίστονο στη μασχάλη και να τρέχεις να σώσεις τη μαραμένη πιπεριά και το γαμημένο λεμόνι...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δίκιο έχεις μείνε στην αμολυβδη γιατί μπορεί και να πάρεις κανένα κηλινδροπίστονο στη μασχάλη και να τρέχεις να σώσεις τη μαραμένη πιπεριά και το γαμημένο λεμόνι...
Τυπε ετσι ειναι οπως τα λες...θελει προσοχη το εργαλιο πλεον...εχει βαρεσει πιστονιες αμετρητες..
Αλα δοξα τον αλαχ το εργαλειο ειναι μερσεντες..ντουρο οπως μπετοβεργα... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom