Σκεφτομουν να απαντησω η οχι, γιατι ρε παιδια θα γελασετε, αλλα αν εχεις φατσα "καλου παιδιου" τοτε σε επιλεγουν να σε εμπιστευτουν πολλες κοπελες.
Και πανω που λεω δεν θα βρω να μου κατσει αλλη παρθενα,(γιατι δεν θελω κιολας) τσουπ σου σκαει απο το πουθενα. Μου εχει τυχει κοπελα να μην εχει παει με αλλον και να ειναι δυνατο μωρο ετων 21! Ιδεολογια βλεπεις...
Ακομα και περσυ πηγα σκιαθο και γνωρησα κοπελα το τελευταιο βραδυ, πηρα τηλ (σπουδαζε θεσνικη οπου μενω) βγαιναμε κανενα 1,5 μηνα, ωσπου οταν πηγε να γινει το σκηνικο μου λεει οτι ηταν πρωτη της φορα. Καλα δεν ρωτησα; Ε οχι δν ρωτησα γτ το ειχα για δεδομενο και το παιζω ροματνικος και υπερανω να κανω τετοιες ερωτησεις. Ασε που δεν με ενοιαζε γτ ημουν και με αλλες. Οποτε το αφησα το θεμα και οτι κατσει.
Αλλα τα πιο πολλα γινοντε οταν εισαι 2-3 λυκειου και τα κοριτσακια του γυμνασιου σε κοιτανε και λιωνουν... τι ωρεες εποχες...
Παντως οι ηλικιες εκει γυρω ειναι που πανε με καποιον για πρωτη φορα οι κοπελες, 15-18 αντε βαρια 19... Αλλα υπαρχουν κατι σπανιες εξαιρεσεις...
Τωρα παλι αυτες τις μερες εψηνα μια πολυ αδιαφορη εμφανισικα κοπελα (αλλα εχει βυζαρες ομως και για αυτο την εψηνα) και μου ξεφουρνησε οτι ειναι παρθενα.
Απλα ελεος!! Ειναι 22 και σπουδαζει καποιο μαστερ ψυχολογιας και δεν εχει παει με αντρα!! Μετα το πηγα το θεμα στο επαγγελμα της, γιατι τι σκατα ψυχολογος θα ειναι αν δεν εχει ιδεα για ενα τεραστιο κομματι της ανθρωπινης φυσης και της ψυχολογιας;;; Για αυτο λεω ο κοσμος εχει πτυχια χωρις γνωσεις... Αλλα υπαρχουν και τετοια κομματια, δηλαδη ξεχασμενες που κανενας δων μπηκε στον κοπο να γαμησει και ειδικα να ειναι και κομπλεξικες ΟΥΤΕ και προκειτε να μπει κανενας στον κοπο... οπως και εγω ξενερωσα και λεω ενα γεια πλεον.
Οι παρθενες εχουν και καλα και κακα!
Τα κακα ειναι οτι
1)ειναι απειρες (ελα, τι μοτ λες;), οποτε μην περιμενεις να περασεις καλα, ισως καταληξεις και στο μπανιο μονος να την παιζεις...
2)φοβουντε να δοκιμασουν το παραμικρο και τους φαινοντε ολα περιεργα, μια σταση και πολυ ειναι...
3)ειναι ΦΟΥΛ στα ταμπου και γεματες προκαταληψεις και αστικους μυθους γυρο απο ρο σεξ που ειναι αστειο μεχρι και εκνευριστηκο
Εχει ομως και καναδυο καλα
1)ειναι ενα πεντακαθαρο μουνι οποτε γαμας ακαποτα φουλ (αν εισαι κ εσυ καθαρος και σε κοβει ποτε να το βγαλεις εξω...)
2)οταν πας με μια παρθενα ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ! ο πρωτος που θα την παρει θα τον εχει γραμμενο στην μνημη της για παντα, ολοι οι αλλοι θα ξεχαστουν, αλλα ο πρωτος θα ειναι παντα μια γλυκια αναμνηση! Που αυτο στην πραξη σημαινει ενα πραγμα... αρπαχτες συνεχεια!!!
αν πουλας καλα το παραμυθι σου και εισαι γλυκος οπως την αρχη, θα την εχεις να την γαμας "φιλικα" για χρονια. Εχω ρηξει τρελο κερατο σε πολλους τυπαδες με γκομενες που ημουν ο πρωτος τους και μετα μια στο τοσο βρισκομασταν ενω ειχαν σχεση με αλλον.
Δεν ειμαι περιφανος τωρα που το σκεφτομαι αλλα πιο μικρος δεν ενοιωθα και πολλα ουτε σκεφτομουν σωστα.
Εν κατακλειδι, οχι τωρα δεν θα πηγαινα με παρθενα γιατι δεν θελω να κοροιδευω κοπελες και να παιζω με αισθηματα, γιατι η πρωτη φορα ειναι κατι ξεχωριστο για τις κοπελες, αλλα και επισης δεν θελω γιατι παλια ειχα υπομονη στο σεξ και ελεγα θα μαθει σιγα σιγα, τωρα θελω να ευχαριστιεμαι το σεξ και οχι να πριζοντε τα αρχιδια μου!
Σας επριξα, σας ζαλισα αλλα ειπα την εμπειρια μου σε αυτο το θεμα. Για να καταλαβαινουμε και περιπου ηλικιες, εγω τωρα ειμαι 29 και ο μαγικος αριθμος ειναι 16. Ναι ειναι πολλες και εγω το βλεπω και σκεφτομαι πως εγινε, αλλα απλα ετυχαν.