SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.641
- Πόντοι
- 2.536
Γιατί όμως το έκανε; Σε θεωρούσε απλά μία τρύπα;Τότε όχι τόσο σύντομα όσο θα έπρεπε. Τώρα δε θα το ανεχόμουν για δεύτερη φορά.
Γιατί όμως το έκανε; Σε θεωρούσε απλά μία τρύπα;Τότε όχι τόσο σύντομα όσο θα έπρεπε. Τώρα δε θα το ανεχόμουν για δεύτερη φορά.
Γιατί δεν ήταν έμπειρος να καταλάβει ,αναίσθητος για να νοιαστεί. Εγώ ντρεπόμουν να το συζητήσω, μετά στο μπάνιο συνέχιζα τη δουλειά του.Γιατί όμως το έκανε; Σε θεωρούσε απλά μία τρύπα;
Καλά αυτή η νοοτροπία ήταν μέχρι το 1970. Μέσα στο μιλένιουμ και υπάρχουν ακόμα τέτοια μυαλά;Γιατί δεν ήταν έμπειρος να καταλάβει ,αναίσθητος για να νοιαστεί. Εγώ ντρεπόμουν να το συζητήσω, μετά στο μπάνιο συνέχιζα τη δουλειά του.
Είμαστε και εμείς εδώ αν θες που έχουμε και εμπειρία και νοιαζόμαστε αν θα περάσει καλά η παρτενέρ μας... Στο χέρι σου είναιΓιατί δεν ήταν έμπειρος να καταλάβει ,αναίσθητος για να νοιαστεί. Εγώ ντρεπόμουν να το συζητήσω, μετά στο μπάνιο συνέχιζα τη δουλειά του.
μην Πλυθεις, σε τρεις μερεςΕίσαι σωστός !! Εμένα με καβλωνουν οι γκόμενες που μυρίζουν οι μασχάλες πολύ ιδρωτίλα όμως μια μυρωδιά που σου καίει την μύτη όμως !!! Μου έχει τύχει με κοπέλες που είναι συνεχος μόσχο πλυμένες και δεν με έλκουν καθόλου !!!! Να γλύφεις βυζι και να μυρίζει ιδρωτίλα να σου καίει την μύτη καβλα !!!
To φαντάστηκα...μπράβο !Τότε όχι τόσο σύντομα όσο θα έπρεπε. Τώρα δε θα το ανεχόμουν για δεύτερη φορά.
Μαντώ πότε θα συναντηθούμε να σε ρίξω κάνα πουτσοΓιατί δεν ήταν έμπειρος να καταλάβει ,αναίσθητος για να νοιαστεί. Εγώ ντρεπόμουν να το συζητήσω, μετά στο μπάνιο συνέχιζα τη δουλειά του.
Τύπε έχεις τον τρόπο σου με τις γυναίκες, να τα λέμε κι αυτά.Μαντώ πότε θα συναντηθούμε να σε ρίξω κάνα πουτσο
Μάλλον για οίκο σε κόβω...Μαντώ πότε θα συναντηθούμε να σε ρίξω κάνα πουτσο
Τέλος του νηΜάλλον για οίκο σε κόβω...
Λίγο να ανοίξει τα πόδια μην χαλάσω 30 σε οικοΤύπε έχεις τον τρόπο σου με τις γυναίκες, να τα λέμε κι αυτά.
Μπορεί να σου στοιχίσει παραπάνω η ΜαντώΤέλος του νη
Λίγο να ανοίξει τα πόδια μην χαλάσω 30 σε οικο
Το σεξ τελειώνει όταν τελειώσει το αρσενικό τώρα αν τελείωσε η όχι η γυναίκα ποιος νοιάζεται;
Τότε όχι τόσο σύντομα όσο θα έπρεπε. Τώρα δε θα το ανεχόμουν για δεύτερη φορά.
Τι δεν κατάλαβες;Μαντώ πότε θα συναντηθούμε να σε ρίξω κάνα πουτσο
Τι εννοείς θα μου πει να πάω σπίτι της και μετά θα φυγω στο τσαμπαΜπορεί να σου στοιχίσει παραπάνω η Μαντώ
Παίζει να σε πληρώσει κι από πάνω τύπε, που θα ξαναβρεί τέτοιο κελεπούριΤι εννοείς θα μου πει να πάω σπίτι της και μετά θα φυγω στο τσαμπα
Είναι ρομαντικός τι να κάνειςΤύπε έχεις τον τρόπο σου με τις γυναίκες, να τα λέμε κι αυτά.
Μπορεί να μου μαγειρέψειΠαίζει να σε πληρώσει κι από πάνω τύπε, που θα ξαναβρεί τέτοιο κελεπούρι
Αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα δοκίμαζα καν ο,τιδήποτε και να μου έδινε πάντως (όχι μόνο η Mantw αλλά και οποιαδήποτε γυναίκα)...ούτε νερόΜπορεί να μου μαγειρέψει
Απλά αδιάφορος. Και έμπειρος να μην ήταν, θα ήταν λογικό να σε ρωτήσει αν περνας καλά.Γιατί δεν ήταν έμπειρος να καταλάβει ,αναίσθητος για να νοιαστεί. Εγώ ντρεπόμουν να το συζητήσω, μετά στο μπάνιο συνέχιζα τη δουλειά του.
Μια παλιά ελληνική ταινία, η ακαταμάχητη γοητεία των αρσενικών, αναφερόταν σε αυτό το φαινόμενο...η ηθοποιός συνέχιζε στο μπάνιο με την χτένα...Γιατί δεν ήταν έμπειρος να καταλάβει ,αναίσθητος για να νοιαστεί. Εγώ ντρεπόμουν να το συζητήσω, μετά στο μπάνιο συνέχιζα τη δουλειά του.
Ρομαντικός!Τύπε έχεις τον τρόπο σου με τις γυναίκες, να τα λέμε κι αυτά.