Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.245
Δεν αμφιβάλλω, για να το λένε,κάτι ξέρουν !το δικο μου ειναι πετιμεζι ετσι μου λενε τα κοριτσα
Δεν αμφιβάλλω, για να το λένε,κάτι ξέρουν !το δικο μου ειναι πετιμεζι ετσι μου λενε τα κοριτσα
εσυ τον αρκουδο σου ανα χειρας και αντιοΔεν αμφιβάλλω, για να το λένε,κάτι ξέρουν !
Έχω και γουρουνάκι ,μην το ξεχνάς ?εσυ τον αρκουδο σου ανα χειρας και αντιο
ξεχασα το αττικο παρκο που εχεις ανοιξει μεσα στην ποληΈχω και γουρουνάκι ,μην το ξεχνάς ?
Ετσι εξηγούνται όλα...για αυτό μιλάνε όλοι για την fanta τελικα το πορτοκάλι είναι θαυματουργόΠελοπόννησος μια εποχή ταξίδι δουλειας, μικρος εγώ αρχοντομ..να η κυρία. Το βράδυ που θα έρθεις σπίτι να έχεις πιει ένα λίτρο χυμό πορτοκαλι με τις ίνες. Γιατί; τις λεω, γιατί μου λέει θα σε αδειάσω μάνα μου για μια εβδομάδα!!!! Παίχτες, το φάρμακο είναι ο χυμός πορτοκαλι όλα αυτά τα χρόνια και δεν αλλάζω συνταγή. Εχω δοκιμάσει και ανανά αλλά παντα με χυμό πορτοκαλι.
20€ το κιλό τα βλέπω να φτάνουν τα πορτοκάλια...Βουρ στα μανάβικα..Ετσι εξηγούνται όλα...για αυτό μιλάνε όλοι για την fanta τελικα το πορτοκάλι είναι θαυματουργό
Δεν ξέρω ποιος κάνει εκπτώσεις σε θέματα υγιεινής αλλά όποιος σέβεται τον εαυτό του θεωρώ πως δε θα το δεχότανΕάν δεν φροντίζει, θα την γαμούσες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εάν δεν φροντίζει, θα την γαμούσες?
Νομίζω αυτό είναι αυτονόητοΔεν ξέρω ποιος κάνει εκπτώσεις σε θέματα υγιεινής αλλά όποιος σέβεται τον εαυτό του θεωρώ πως δε θα το δεχόταν
Πες ότι κάτι σε χαλάει την ώρα που ξεκινάς. Τι κάνεις?
Φίλε μου η γκόμενα ήταν Πολωνέζα αλλα ο άντρας της ηταν Έλληνας. Δεν θυμαμαι όνομα. Ήταν ναυτικόςΝα σε ρωτήσω, μήπως θυμάσαι το όνομα του κέρατα να είναι Πέτρος;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δύο τα ονόματα που μπορεί να έχει ο κερατάς, Πέτρος και Ρούντολφ... Ονόματα ταρανδων!!!
Ποιος ασχολείται με την γκόμενα αφού τελείωσεΡωτάτε λες και δεν ξέρετε.
Δεν έχετε γλύψει γκόμενα αφού τελειώσατε μέσα της ?
Μου το ζητάνε για να τελειώσουν κι αυτές.
ΥΓ
Προσωπικά
Χύνω το κατάλληλο ποτό στ' αυτί πχ βότκα-λεμόνι και έτσι ξέρω τι πίνουνε.
Τι εννοεις με το "Χύνω το κατάλληλο ποτό στ' αυτί πχ βότκα-λεμόνι και έτσι ξέρω τι πίνουνε";;Ρωτάτε λες και δεν ξέρετε.
Δεν έχετε γλύψει γκόμενα αφού τελειώσατε μέσα της ?
Μου το ζητάνε για να τελειώσουν κι αυτές.
ΥΓ
Προσωπικά
Χύνω το κατάλληλο ποτό στ' αυτί πχ βότκα-λεμόνι και έτσι ξέρω τι πίνουνε.
Στο κλανιδι την ίδια εσανς βγάζουν....Όταν τρώγατε φασόλια, μπορούσε να μαντέψει αν ήταν γίγαντες πλακί ή μικρόσπερμα σούπα;
Κάποτε είχα έναν γκόμενο που όταν τελείωνε,τελείωνε και το σεξ. Μια φορά που τελείωσα εγώ πρώτη, σηκώθηκα και πήγα στο ντουζ. Τσακωθήκαμε άσχημα τότε.Ποιος ασχολείται με την γκόμενα αφού τελείωσε
Το σεξ τελειώνει όταν τελειώσει το αρσενικό τώρα αν τελείωσε η όχι η γυναίκα ποιος νοιάζεται πόσο χρονών είσαι από περιέργεια;Πως έχει μια γυναίκα λογαριασμό σε τέτοιο σαιτΚάποτε είχα έναν γκόμενο που όταν τελείωνε,τελείωνε και το σεξ. Μια φορά που τελείωσα εγώ πρώτη, σηκώθηκα και πήγα στο ντουζ. Τσακωθήκαμε άσχημα τότε.
Αν είχε προκαταρκτικα και παιχνίδια και Τελειωνε μετά από μισή ώρα εντάξει αλλά αν τελείωνε στο 5λεπτο καλά του έκανες!!!Κάποτε είχα έναν γκόμενο που όταν τελείωνε,τελείωνε και το σεξ. Μια φορά που τελείωσα εγώ πρώτη, σηκώθηκα και πήγα στο ντουζ. Τσακωθήκαμε άσχημα τότε.
Καλά τον έκανες τον ηλίθιο...ελπίζω να τον σχολάσες σύντομα μετά από αυτό το σκηνικό τον κάφρο.Κάποτε είχα έναν γκόμενο που όταν τελείωνε,τελείωνε και το σεξ. Μια φορά που τελείωσα εγώ πρώτη, σηκώθηκα και πήγα στο ντουζ. Τσακωθήκαμε άσχημα τότε.
Τότε όχι τόσο σύντομα όσο θα έπρεπε. Τώρα δε θα το ανεχόμουν για δεύτερη φορά.Καλά τον έκανες τον ηλίθιο...ελπίζω να τον σχολάσες σύντομα μετά από αυτό το σκηνικό τον κάφρο.