Νέα

Η γεύση του σπέρματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα !blis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γεύση του σπέρματος είναι...

• Γλυκιά

• Πικρή

• Ξινή

• Δεν έχει γεύση

• Γλυκόπικρη

• Γλυκόξινη

• Φρουτενια

• Άλλη γεύση

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ειδικότητα στη γεύση σπέρματος έχει η γνωστή τραβελοκαταπιόλα Νικι - nikg.... :confused: :confused: :confused: :alivedick::alivedick::alivedick:

Νικι γκαστρωθηκε....png

Kikko

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Αυγ 2018
Κριτικές
27
Like
1.885
Πόντοι
1.071
Φρούτα παιδιά, τρώτε φρούτα!
Είχα μία γκόμενα παλιά με είχε τρελάνει στά φρούτα.
Και μακριά από κρέας άμα έχετε σκοπό νά τά κερασετε σε γκόμενα!

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Βάζω αυτό το θέμα για τις γυναίκες, όλες έχετε δοκιμάσει σπέρμα, είμαι σίγουρος. Από μαρτυρίες έχω μάθει ότι η γεύση είναι πικρή, αλλά κάπου διάβασα ότι αλλάζει γεύση ανάλογα τις τροφές, τώρα αυτό αν ισχύει χλωμό το βλέπω.
Θέλω να ρωτήσω τις γυναίκες μόνο τη γεύση έχει το σπέρμα και αν έχουν βρει τρόπο να αλλάζει η γεύση του...
καλα οχι και ολες οι γυναικες μερικες ειναι σιχασιαρες σιγα μην εχουν φαει ολες σπερμα ειτε γυναικειο το δικο τους ειτε αντρικο.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Ο ποδολαγνος :pipa1: ή οι πελατες των αλλοδαπων τρανς :alivedick:θα μπορουσαν να απαντησουν:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Να πω σε αυτο το σημειο πως καποτε ειχα μια γκομενα που τα επαιρνε στο στομα και τα εφτυνε μετα σε ενα ποτηρι και εβαζε ενα κοντο και λεπτο πλαστικο καλαμακι σαν αυτο του καφε και τα επινε λεγοντας μου "πηρα τη δυναμη μου και σημερα, θα ερθω το απογευμα να παρω τις βιταμινες μου".

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.626
Πόντοι
17.436
Να πω σε αυτο το σημειο πως καποτε ειχα μια γκομενα που τα επαιρνε στο στομα και τα εφτυνε μετα σε ενα ποτηρι και εβαζε ενα κοντο και λεπτο πλαστικο καλαμακι σαν αυτο του καφε και τα επινε λεγοντας μου "πηρα τη δυναμη μου και σημερα, θα ερθω το απογευμα να παρω τις βιταμινες μου".
Highlight αυτό
Αξέχαστη θα σου μείνει...

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
2.023
Πόντοι
2.471
Όταν έχυσα μια φορά στο στόμα μιας γκόμενας, έβαλε τα κλάματα.
- "Τι έπαθες κορίτσι μου" της λέω.
- "Το σπέρμα σου έχει γεύση ζαμπόν" μου λέει.
- "Ε, τότε είναι νόστιμο" της λέω, "γιατί κλαις;"
- "Είμαι vegan" μου λέει.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.654
Πόντοι
456
Όταν έχυσα μια φορά στο στόμα μιας γκόμενας, έβαλε τα κλάματα.
- "Τι έπαθες κορίτσι μου" της λέω.
- "Το σπέρμα σου έχει γεύση ζαμπόν" μου λέει.
- "Ε, τότε είναι νόστιμο" της λέω, "γιατί κλαις;"
- "Είμαι vegan" μου λέει.
Τι μου θυμίσατε είχα ,ια Ταιλανδέζα γκόμενα το 2009 που ήθελε να τα καταπίνει,είχε φετίχ με αυτό, μου έλεγε να τρώω γκλυκά γιατί ήταν πιο γλθκιά η γεύση,ήταν όνειρο να βλέπεισ=ς ενα 23χρονο κοριτσάκι να τα τρώει και νασουλέει θέλει κι άλλο ότι καλύτερο εχω ζήσει

jfshjsshiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
2.323
Πόντοι
446
Στείλτε μια πίτσα (ή 2) να δοκιμάσω...

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21
2-3 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΑΧΗ
ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ Η ΧΥΜΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ. ΕΓΓΥΗΣΗ!!!

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21
Ο ανανας λενε πως βοηθα να εχουν καλη γευση τα χυσια.Θυμαμαι 2 γκομενες που εγλειψα,της μιας μυριζε μεντα
Το ότι πριν την γλείψεις την γαμαγε κάποιος που φορούσε καποτα με άρωμα μέντα δεν σου πέρασε από το μυαλό ρε φίλε?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Βάζω αυτό το θέμα για τις γυναίκες, όλες έχετε δοκιμάσει σπέρμα, είμαι σίγουρος. Από μαρτυρίες έχω μάθει ότι η γεύση είναι πικρή, αλλά κάπου διάβασα ότι αλλάζει γεύση ανάλογα τις τροφές, τώρα αυτό αν ισχύει χλωμό το βλέπω.
Θέλω να ρωτήσω τις γυναίκες μόνο τη γεύση έχει το σπέρμα και αν έχουν βρει τρόπο να αλλάζει η γεύση του...
τυπε εσυ εισαι ? :confused: :confused: :confused: :think:
f182021a3a1fdcaeb4583a30d9c362fb.22.jpg

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Σε βλέπω πολύ κάθετο.
Για εξήγησε.
Καλοκαιρι εγινε,μαζι μου ηταν. συνεχειαΕιτε το αφρολουτρο ειτε καποιο κολπικο προιον υγιεινης ευθυνεται.Για το κρεμμυδακι κανενα σχολιο;;:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom