Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Ειδικότητα στη γεύση σπέρματος έχει η γνωστή τραβελοκαταπιόλα Νικι - nikg....
ποσο εισαι τυπε?Φρούτα παιδιά, τρώτε φρούτα!
Είχα μία γκόμενα παλιά με είχε τρελάνει στά φρούτα.
Και μακριά από κρέας άμα έχετε σκοπό νά τά κερασετε σε γκόμενα!
καλα οχι και ολες οι γυναικες μερικες ειναι σιχασιαρες σιγα μην εχουν φαει ολες σπερμα ειτε γυναικειο το δικο τους ειτε αντρικο.Βάζω αυτό το θέμα για τις γυναίκες, όλες έχετε δοκιμάσει σπέρμα, είμαι σίγουρος. Από μαρτυρίες έχω μάθει ότι η γεύση είναι πικρή, αλλά κάπου διάβασα ότι αλλάζει γεύση ανάλογα τις τροφές, τώρα αυτό αν ισχύει χλωμό το βλέπω.
Θέλω να ρωτήσω τις γυναίκες μόνο τη γεύση έχει το σπέρμα και αν έχουν βρει τρόπο να αλλάζει η γεύση του...
Highlight αυτόΝα πω σε αυτο το σημειο πως καποτε ειχα μια γκομενα που τα επαιρνε στο στομα και τα εφτυνε μετα σε ενα ποτηρι και εβαζε ενα κοντο και λεπτο πλαστικο καλαμακι σαν αυτο του καφε και τα επινε λεγοντας μου "πηρα τη δυναμη μου και σημερα, θα ερθω το απογευμα να παρω τις βιταμινες μου".
Όταν έχυσα μια φορά στο στόμα μιας γκόμενας, έβαλε τα κλάματα.
- "Τι έπαθες κορίτσι μου" της λέω.
- "Το σπέρμα σου έχει γεύση ζαμπόν" μου λέει.
- "Ε, τότε είναι νόστιμο" της λέω, "γιατί κλαις;"
- "Είμαι vegan" μου λέει.
Τι μου θυμίσατε είχα ,ια Ταιλανδέζα γκόμενα το 2009 που ήθελε να τα καταπίνει,είχε φετίχ με αυτό, μου έλεγε να τρώω γκλυκά γιατί ήταν πιο γλθκιά η γεύση,ήταν όνειρο να βλέπεισ=ς ενα 23χρονο κοριτσάκι να τα τρώει και νασουλέει θέλει κι άλλο ότι καλύτερο εχω ζήσειΝα πω σε αυτο το σημειο πως καποτε ειχα μια γκομενα που τα επαιρνε στο στομα και τα εφτυνε μετα σε ενα ποτηρι και εβαζε ενα κοντο και λεπτο πλαστικο καλαμακι σαν αυτο του καφε και τα επινε λεγοντας μου "πηρα τη δυναμη μου και σημερα, θα ερθω το απογευμα να παρω τις βιταμινες μου".
Το σκόρδο αλήθεια πρέπει να είναι έντονο ακόμη και εκεί...να αποφεύγεις τον μπακαλιάρο σκορδαλιά...
Το ότι πριν την γλείψεις την γαμαγε κάποιος που φορούσε καποτα με άρωμα μέντα δεν σου πέρασε από το μυαλό ρε φίλε?Ο ανανας λενε πως βοηθα να εχουν καλη γευση τα χυσια.Θυμαμαι 2 γκομενες που εγλειψα,της μιας μυριζε μεντα
τυπε εσυ εισαι ?Βάζω αυτό το θέμα για τις γυναίκες, όλες έχετε δοκιμάσει σπέρμα, είμαι σίγουρος. Από μαρτυρίες έχω μάθει ότι η γεύση είναι πικρή, αλλά κάπου διάβασα ότι αλλάζει γεύση ανάλογα τις τροφές, τώρα αυτό αν ισχύει χλωμό το βλέπω.
Θέλω να ρωτήσω τις γυναίκες μόνο τη γεύση έχει το σπέρμα και αν έχουν βρει τρόπο να αλλάζει η γεύση του...
Δεν παιζει αυτο το σεναριοΤο ότι πριν την γλείψεις την γαμαγε κάποιος που φορούσε καποτα με άρωμα μέντα δεν σου πέρασε από το μυαλό ρε φίλε?
Σε βλέπω πολύ κάθετο.Δεν παιζει αυτο το σεναριο
Καλοκαιρι εγινε,μαζι μου ηταν. συνεχειαΕιτε το αφρολουτρο ειτε καποιο κολπικο προιον υγιεινης ευθυνεται.Για το κρεμμυδακι κανενα σχολιο;;Σε βλέπω πολύ κάθετο.
Για εξήγησε.