Νέα

H χαμηλότερη/υψηλότερη βαθμολογία που θα βάζατε σε γκόμενα που έχετε πηδήξει

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια είναι η χαμηλότερη βαθμολογία που θα βάζατε σε γκόμενα που έχετε πηδήξει. (1 - 5)

• 1. Τι πήγα και έκανα;

• 2. Μαύρο χάλι

• 3. Μπάζο

• 4. Μπαζάκι

• 5. Μέτρια προς κακή

• 6. Μέτρια προς καλή

• 7. Αστέρι

• 8. Τούμπανο

• 9. Μουνάρα

• 10. Επίγεια Θεά

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.803
Πόντοι
3.506
Έχω πηδήξει άγνωστες απο Facebook, instagram, LinkedIn
LinkedIn πώς και το επιχείρησες, συναγωνιστή; Προσωπικώς, δεν θα μου άρεσε η ιδέα να γνωρίζει ακριβώς τα της επαγγελματικής μου δραστηριότητας μία ιντερνετογνωριμία που δεν ξέρω εν των προτέρων το πώς θα εξελιχθεί.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
LinkedIn πώς και το επιχείρησες, συναγωνιστή; Προσωπικώς, δεν θα μου άρεσε η ιδέα να γνωρίζει ακριβώς τα της επαγγελματικής μου δραστηριότητας μία ιντερνετογνωριμία που δεν ξέρω εν των προτέρων το πώς θα εξελιχθεί.

Είχε πλάκα αυτή η ιστορία.

Έψαχνα μια μεταφράστρια για να προσλάβω part time στη δουλειά μου. Βρήκα μερικές καλές και φυσικά πέρασα από συνέντευξη τις πέντε πιο όμορφες.

Το αστείο ήταν ότι ενώ η συγκεκριμένη ήταν η πιο σεμνή και κλειστή από όλες, της έδωσα τη δουλειά επειδή έβγαζε σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Έπεσα σε όλα έξω!

Στη δουλειά ήταν υπερβολικά αργή για τις απαιτήσεις (μετάφραση manual έργου).
Όταν μας γνώρισε λίγο παραπάνω αποδείχθηκε ότι είχε χιούμορ nerd.

Ήταν nerd (pop culture, video games, 0 social media κ 0 social γενικά).

1,75 με σώμα μοντέλου, μικρά βυζιά και μεγάλα εκφραστικά ματια.

Καλό 8 στα 10

Παρέμενε σεμνή στο ντύσιμο και αποδείχτηκε και μεγάλη μπεκρο.

Στην κοπή της πίτα μέθυσε και ανέβηκε και χόρεψε πάνω στα γραφεία.

Δεν ήθελε πολύ να την χοπεύσω παρότι δεν το είχα και σκοπό.

Την πήγα 2 φορές σπίτι μετά το γραφείο χωρίς να κάνω κίνηση.

Από ότι μου είπε αργότερα κατάλαβε ότι δεν την γουστάρω.

Αυτό την έκανε να το σκέφτεται για εμένα.

Της την έπεσαν άλλοι 2-3 λίγο άγαρμπα και δεν γούσταρε.

Βγήκαμε μια φορά με παρέα μετά το γραφείο και γίναμε κουρούμπελα.

Ε δεν ήθελε και πολύ μετά.

Στο δρόμο για το σπίτι μου τον είχε πάρει στο στόμα και με τελείωσε οδηγώντας.

Όλο το βράδυ σπίτι της έγινε η μάχη του Ελ Αλ Αμέιν.

Περάσαμε όλο το ΣΚ μαζί και κάναμε σχέση.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
456
Υψηλότερη, ένα τουμπανάκι, πάνω κάτω 22 χρονών (ήμουν στα 19 εγώ), όταν δούλευα σε μπάρ, γύρω στο 1992. Με παρέα, ήθελε να πουλήσει μούρη στις φιλενάδες της, πέσανε κανένα-δυο σφηνάκια, έγινε κουνουπίδι, έπεσε ανελέητο χαμούρεμα και χούφτωμα, μέσα στο μαγαζί, την τράβηξα με τρόπο στις τουαλέτες. Δεν έχω παράπονο, καλά πέρασα, αλλά, το μόνο θετικό οτι ήταν τουμπανάκι, και άδειασαν τα χοντρά. Σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία, δράμα δραμάτων.
Χαμηλότερη, πριν περίπου τρία (και κάτι) χρόνια, στη δουλειά πάλι, με μια συνάδελφο. Υπερβολικά κοκαλιάρα, στα ιατρικά όρια του ανορεκτικού, γύρω στα 50φεύγα, πεσμένο βυζί, άκωλη. Αλλά, αυτά, δεν είναι καν το κομμάτι που κατατάσσεται στη χαμηλότερη βαθμολογία. Μιλάμε για ψυχαναγκαστική ψυχοπαθή περίπτωση.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Βαθμολογία 4 η χειρότερη που πήγα.
Είχε μια παράξενη κατασκευή το μουνι της, και τα μουνόχειλα. Χανόταν το μουνι μέσα στα μουνόχειλα. Προσπαθούσα για γλυφομούνι και έβρισκα τοίχο. Έτος 2000, ήμουν στρατό Αθηνα, αυτή δούλευε στα Carrefour γωνία Κηφισιάς και Αλεξάνδρας, αν δεν κάνω λάθος. Καλό κορίτσι, αλλά για γαμησι δύσκολα

Βαθμολογία 9 η καλύτερη. Ήταν η σχέση μου στο πανεπιστήμιο. Ξανθιά αδύνατη όμορφη και με ωραίο κωλο. Τότε και εγώ ήμουν στα καλά μου. Τρέλα μαμησια, ώρες ολόκληρες.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Υψηλότερη, ένα τουμπανάκι, πάνω κάτω 22 χρονών (ήμουν στα 19 εγώ), όταν δούλευα σε μπάρ, γύρω στο 1992. Με παρέα, ήθελε να πουλήσει μούρη στις φιλενάδες της, πέσανε κανένα-δυο σφηνάκια, έγινε κουνουπίδι, έπεσε ανελέητο χαμούρεμα και χούφτωμα, μέσα στο μαγαζί, την τράβηξα με τρόπο στις τουαλέτες. Δεν έχω παράπονο, καλά πέρασα, αλλά, το μόνο θετικό οτι ήταν τουμπανάκι, και άδειασαν τα χοντρά. Σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία, δράμα δραμάτων.
Χαμηλότερη, πριν περίπου τρία (και κάτι) χρόνια, στη δουλειά πάλι, με μια συνάδελφο. Υπερβολικά κοκαλιάρα, στα ιατρικά όρια του ανορεκτικού, γύρω στα 50φεύγα, πεσμένο βυζί, άκωλη. Αλλά, αυτά, δεν είναι καν το κομμάτι που κατατάσσεται στη χαμηλότερη βαθμολογία. Μιλάμε για ψυχαναγκαστική ψυχοπαθή περίπτωση.

Γιατί μπήκες στη χαμηλότερη;

Τι φάση;

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
456
Γιατί μπήκες στη χαμηλότερη;

Τι φάση;
Η δικαιολογία θα ήταν οτι "είχα γίνει λιγάκι ντίρλα στην κοπή της πίτας, ξεμοναχιαστήκαμε, έγινε", η πραγματικότητα όμως είναι, οτι την είχα πάρει χαμπάρι οτι προσπαθούσε να συλλέξει στρατιά απο αγαπούληδες, για να έχει πλάτες να της κάνουν τη δουλειά της, και αποφάσισα να το χωθώ. Ήξερα οτι, αν δεν βρεί τη στρατιά αγαπούληδων οι μέρες της ήταν μετρημένες στο μαγαζί. (Σημείωση, δουλεύω σε franchise του ΑΒ, η δουλειά που ήθελε να αποφύγει ήταν βασικά οτιδήποτε κουραστικό).
Το "ωραίο" στην ιστορία μου, είναι οτι, μόλις έγινε ότι έγινε (εντάξει, δεν ήταν κούτσουρο, αν ήταν να ανεβάσω κριτική θα έγραφα "δεν τα έκλαψα τα λεφτά") αυτή ξεκίνησε να έχει σα δεδομένο οτι θα τρέξω να την απαλλάξω απο το κομμάτι "κουβάλημα" στις παραλαβές, και όσο αυτό δεν γινόταν, τόσο έβγαζε στην επιφάνεια την υστερία της. Τόσο σε προσωπικό, όσο και σε γενικότερο επίπεδο, τσακώθηκε με όλο τον κόσμο πριν παραιτηθεί.
Ήμουν καθίκι στην προκειμένη περίπτωση; Πιθανότατα. Αισθάνομαι τύψεις; Με τίποτα! Όταν βάζεις το μουνί σου στο τραπέζι, σαν ανταλλακτήριο για να σου κάνει κάποιος τη δική σου δουλειά, πρέπει να περιμένεις οτι, αργά η γρήγορα, θα βρεθεί κάποιος να σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Η δικαιολογία θα ήταν οτι "είχα γίνει λιγάκι ντίρλα στην κοπή της πίτας, ξεμοναχιαστήκαμε, έγινε", η πραγματικότητα όμως είναι, οτι την είχα πάρει χαμπάρι οτι προσπαθούσε να συλλέξει στρατιά απο αγαπούληδες, για να έχει πλάτες να της κάνουν τη δουλειά της, και αποφάσισα να το χωθώ. Ήξερα οτι, αν δεν βρεί τη στρατιά αγαπούληδων οι μέρες της ήταν μετρημένες στο μαγαζί. (Σημείωση, δουλεύω σε franchise του ΑΒ, η δουλειά που ήθελε να αποφύγει ήταν βασικά οτιδήποτε κουραστικό).
Το "ωραίο" στην ιστορία μου, είναι οτι, μόλις έγινε ότι έγινε (εντάξει, δεν ήταν κούτσουρο, αν ήταν να ανεβάσω κριτική θα έγραφα "δεν τα έκλαψα τα λεφτά") αυτή ξεκίνησε να έχει σα δεδομένο οτι θα τρέξω να την απαλλάξω απο το κομμάτι "κουβάλημα" στις παραλαβές, και όσο αυτό δεν γινόταν, τόσο έβγαζε στην επιφάνεια την υστερία της. Τόσο σε προσωπικό, όσο και σε γενικότερο επίπεδο, τσακώθηκε με όλο τον κόσμο πριν παραιτηθεί.
Ήμουν καθίκι στην προκειμένη περίπτωση; Πιθανότατα. Αισθάνομαι τύψεις; Με τίποτα! Όταν βάζεις το μουνί σου στο τραπέζι, σαν ανταλλακτήριο για να σου κάνει κάποιος τη δική σου δουλειά, πρέπει να περιμένεις οτι, αργά η γρήγορα, θα βρεθεί κάποιος να σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Καλά το πήγες.

Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά ψυχικό της έκανες της τρελής.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
456
Καλά το πήγες.

Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά ψυχικό της έκανες της τρελής.
Hλικιακά είμαι κοντά με την τρελή. Ίσως και ελαφρώς μεγαλύτερος, αλλά, κρατιέμαι για την ηλικία μου, ο (σχεδόν) γέρος

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
1706309403522.png

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Ε ΠΙ ΣΚΕΠΤΗ ΓΑΜΙΕ ΣΑΙ
Ε ΠΙ ΣΚΕΠΤΗ ΓΑΜΙΕ ΣΑΙ
Ε ΠΙ ΣΚΕΠΤΗ ΓΑΜΙΕ ΣΑΙ
Ε ΠΙ ΣΚΕΠΤΗ ΓΑΜΙΕ ΣΑΙ
Ε ΠΙ ΣΚΕΠΤΗ ΓΑΜΙΕ ΣΑΙ

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.311
Πόντοι
2.021
Ωραίο νήμα.
Έχω γυρίσει από Αμερική 2004. Βρίσκω παλιά γνωστή μου πιτσιρίκα. Ήταν σαν κλεψύδρα το κορμί , χωρίς να είναι καν αθλήτρια. Μουναρα , ΟΙ βυζάρες χειλάρες , μεγάλη καβλα, αλλά δεν εχυνε παρά μόνον εάν έσφιγκε με δύναμη τους προσαγωγούς.
Την είχα ψοφήσει στον πουτσο. Δεν χρειαζόταν να κάνει το παραμικρό, απλά και μόνο που την έβλεπα μου πυροδοτούσε την libido . Μουνι κωλος τα πάντα όλα.

Υπήρξε ταυτόχρονα με αυτήν άλλη μια μιλφάρα που με είχε γονατίσει.
Άντεξα μόνο τέσσερις μήνες. Κράτησα την μικρή λίγο περισσότερο. 9 στην μικρή overall. 8 στην μιλφάρα

Πάντως έχει ξανά αναφερθεί σε άλλες συζητήσεις ότι οι γυναίκες υπολοίπονται σε φαντασία στο κρεβάτι.

Εμένα προσωπικά με έχει κουράσει αυτό γι αυτό περνάω από 2-3 στανταράκια για να καλύψω τα "κενά" της κάθε ΗΛΙΘΙΑΣ

(υπάρχουν αρκετές ιστορίες πάντως με διάφορες από αρκετά κράτη)

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Στα 30 μου,πηγαινοντας θαλασσα για μπανιο ολομοναχος στο χυμα και οχι οργανωμενα,καποια στιγμη ενω πηγαινα στο ιδιο μερος,ερχεται μια κοπελα φοιτητρια ΤΕΦΑΑ,αγγελος επι γης,με χαραγμενο φετοβιο κορμι και απλωνεται σχεδον διπλα μου βγαζοντας το σουτιεν της.Τα βυζια περισσοτερο με σπυρακια μοιαζαν,ομως εγω ειμαι κωλακιας και λιγο με ενοιαζε.

Την πλησιασα της μιλησα,αποκριθηκε,την φορτωσα στην μηχανη μου και την κερασα ψαρακι.

Ξανακανονισαμε να παμε για μπανακι τα δυο μας,στο χυμα οχι σε οργανωμενο.

Εκει χωθηκα αλλα μ εκλασε.Μετα απο λιγο και ενω ημασταν στην θαλασσα με πλησιασε και μου ζητησε να της κανω μια αγκαλια να την ζεστανω διοτι κρυωνε.

Η κοπελα στην παραλια ηταν παντοτε τοπλες και με κορδονι μίκρο μπικινι κατω για να παρει οσο περισσοτερο χρωμα μπορουσε.

Αφου δεν με αφησε να την φιλησω ενω ηταν γυμνοστηθη μεσα στην αγκαλια μου,ξαπλωσαμε στην πετσετα.

Ειμασταν ολομοναχοι επισημαινω.
Εκει βγαζει το μικροσκοπικο κορδονακι της για να μου δειξει με πασα λεπτομερεια την ανατομια του αιδιου της,για την οποια δεχοταν συγχαρητηρια απ τον γυναικολογο της διοτι ειχε την ιδανικη γωνια για διυσδειση πεους αλλα και για την εξαγωγη βρεφους εαν τεκνοποιουσε.

Της ενημερωσα πως δεν ειμαι γκευ και πως με ολη αυτη την αναστατωση θα πρεπε τουλαχιστον να την γλυψω αν οχι να δοκιμασω την γωνια διεισδυσης.

Πολυ ανετη και ολογυμνη ρολαρε προς το μερος μου,αποτρεποντας με να συνεβαινε κατι τετοιο μιας που εμενε στην αποφαση της να μην κανει κατι παραπερα μαζι μου.

Δεν ειπα,δεν εκανα τιποτα,δεν προχωρησαμε σε φαγακι,την αποχαιρετισα και της ειπα χεν υπαρχει περιπτωση να ξαναβρεθω μαζι της και να μου "επιδεικνυεται".

Μου προτεινε να βγαιναμε το ιδιο βραδυ ωστε να ντυνοτανε "μουναρα" και ισως τσιμπουσε καποια αλλη απο "ζηλια".

Η κοπελα ηταν οτι πιο κοντα σε 10αρι κυκλοφορησα ποτε μου,εγω και ολοι οι γνωστοι φιλοι μου.

Δεν γαμησα αλλα για αρκετο διαστημα μετα ηταν σαν την γαμησα καθως ματωνα το πουλι μου παιζοντας το για παρτι της

Πρέπει να ανεβάσεις φωτό τύπε.

Για ένα τέτοιο απίστευτο μουνι πρέπει να ματώσουν και άλλες ψωλές

tonis2121212121

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0
Το χαμηλότερο δεν το θυμάμαι, αλλά το καλύτερο το θυμάμαι κ το παρά θυμάμαι!!! Ήταν μια πρώην μου που ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί κ είχαμε την τέλεια χημεία στο σεξ!! Χωρίσαμε κάποια στιγμή, αυτή παντρεύτηκε κ μετά από δύο χρόνια περίπου ξαναβρεθηκαμε κ κάναμε σεξ σαν να μην πέρασε μια μέρα!! Βρισκόμασταν αρκετά συχνά για τα τρία επόμενα χρόνια (εκείνη παρέμεινε παντρεμένη) μέχρι που κάποια στιγμή χαθήκαμε τελείως. Βαθμολογία στο σεξ...; 10 με τρεις τόνους, 5 θαυμαστικά κ δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο!! Έχουν περάσει αρκετά χρόνια κ αρκετές γυναίκες, τρανς, κρος κτλ αλλά καμία δεν έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Κ σε εμφάνιση ένα 7 νομίζω ότι είναι ότι πρέπει. Μετρίου αναστήματος, κανονικό σώμα, καλο βυζί κ κωλο. Πρόσωπο κ βλέμμα που σου έβγαζε κάτι ανώμαλο, πρόστυχο!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom