Νέα

Πόσες γυναίκες έχετε ξεπαρθενιάσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 467
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πόσες γυναίκες έχετε ξεπαρθενιάσει;

• Μια

Ψήφοι: 145 26,9%
  • Δυο

Ψήφοι: 70 13,0%
  • Τρεις

Ψήφοι: 26 4,8%
  • Τεσσερις

Ψήφοι: 15 2,8%
  • Πεντε

Ψήφοι: 17 3,2%
  • Δεν θυμαμαι

Ψήφοι: 16 3,0%
  • Καμια

Ψήφοι: 250 46,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    539

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ο Bastard τα ειπε πολυ σωστα, αλλα πολλες φορες απλα τυχαίνει, εμενα παραπανω απο τις μισες παρθενες που πηγα μου ειπαν ψεματα και καλα οτι δεν ηταν για να μην με ξενερωσουν!
Και ο sinnerman εχει δικιο ομως, καλα ρε μαντραχαλοι τοσο ασχημοφατσες ησασταν μικροι???  :dancing: :dancing:
Αλλα για μεγαλες ηλικιες ομως ηταν τελειως διαφορετικα τα χρονια.... εγω παλι πιτσιρικας ειμαι οδευντας προς 30, ο αριθμος μου ειναι διψηφιος (αλλα δεν λεω ποσο γιατι μονο κραξιμο θα φαω, ειστε και οριμοι εδω μεσα... και καλα...)και πιστευω ειναι ο μονος αριθμος που αξιζει να συγκρατει κανεις γιατι ειναι μια πολυ τρυφερη εμπειρια.... ΑχΑΧΧΑχΑΧχΑΧΑΧ, για εκεινες γιατι για σενα ειναι απλα αλλο ενα σετ βυζακια και επισης αν πηρες την παρθενια απο καποια κοπελα κ μετα μεινετε φιλοι θα την πηδας μια ζωη, εχω 3-4 καβατζες ετσι εδω και χρονια  ;) ;)

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
Δλδ όταν είσουνα μικρός δεν γαμούσες;

τι εννοείς να γαμούσα???παρθένες???
μου έχει τύχει μια φορά να ξεπαρθενιάσω αλλά με τα μυαλά που κουβαλάω σήμερα :grin: δεν παίζει να έκανα αυτά που έκανα τότε για να φτάσω μέχρι εκεί....έληψη υπομονής και έληψη επιθυμίας να έρθω σε επαφή με τον έφηβο εαυτό μου.δεν μου λέει κάτι...
και δεν το κατακρίνω απλά δεν με εξιτάρει και το βρίσκω βαρετό...γούστα είναι αυτά.

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ωπ sorry τον Saabbaoth εννοουσα οχι τον sinner

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
τι εννοείς να γαμούσα???παρθένες???
μου έχει τύχει μια φορά να ξεπαρθενιάσω αλλά με τα μυαλά που κουβαλάω σήμερα :grin: δεν παίζει να έκανα αυτά που έκανα τότε για να φτάσω μέχρι εκεί....έληψη υπομονής και έληψη επιθυμίας να έρθω σε επαφή με τον έφηβο εαυτό μου.δεν μου λέει κάτι...
και δεν το κατακρίνω απλά δεν με εξιτάρει και το βρίσκω βαρετό...γούστα είναι αυτά.
Καλά εντάξη κατάλαβα μην συνεχίζεις...

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Ο Bastard τα ειπε πολυ σωστα, αλλα πολλες φορες απλα τυχαίνει, εμενα παραπανω απο τις μισες παρθενες που πηγα μου ειπαν ψεματα και καλα οτι δεν ηταν για να μην με ξενερωσουν!
Και ο sinnerman εχει δικιο ομως, καλα ρε μαντραχαλοι τοσο ασχημοφατσες ησασταν μικροι???  :dancing: :dancing:
Αλλα για μεγαλες ηλικιες ομως ηταν τελειως διαφορετικα τα χρονια.... εγω παλι πιτσιρικας ειμαι οδευντας προς 30, ο αριθμος μου ειναι διψηφιος (αλλα δεν λεω ποσο γιατι μονο κραξιμο θα φαω, ειστε και οριμοι εδω μεσα... και καλα...)και πιστευω ειναι ο μονος αριθμος που αξιζει να συγκρατει κανεις γιατι ειναι μια πολυ τρυφερη εμπειρια.... ΑχΑΧΧΑχΑΧχΑΧΑΧ, για εκεινες γιατι για σενα ειναι απλα αλλο ενα σετ βυζακια και επισης αν πηρες την παρθενια απο καποια κοπελα κ μετα μεινετε φιλοι θα την πηδας μια ζωη, εχω 3-4 καβατζες ετσι εδω και χρονια  ;) ;)
Σωστός!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Είμαι ωραίος γκόμενος δεν μπορώ να πω, με τα γυμναστήριά μου 1,85 μελαχρινός μαύρο μάτι τσακίρικο που σπάει κόκαλα. Τι να κάνουμε κάποιους ο Θεός τους έπλασε κι άλλους τους  .......ε

:-* :-* :-*

xinofotis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
sabaoth μηπως την εχεις ψωνησει?????????????????????????????????

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Guys υποτιθετε οτι γραφουμε για το ΘΕΜΑ που εχει πανω, δεν ειναι το hatebook! Αν ειναι να ανοιξουμε μια αλλη στηλη στο forum που να βριζει ο ενας τν αλλο!!  :idiot: :idiot: :idiot:

OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Guys υποτιθετε οτι γραφουμε για το ΘΕΜΑ που εχει πανω, δεν ειναι το hatebook! Αν ειναι να ανοιξουμε μια αλλη στηλη στο forum που να βριζει ο ενας τν αλλο!!  :idiot: :idiot: :idiot:
Πολύ καλά τα λες κοπέλα μου!

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Sabbaoth... τι κουφο ηταν αυτο ρε man που ειπες...  :headbang: :headbang: :headbang:

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχα 1) Λεω τι φυλο ειμαι 2) Λεω οτι το μωρο στην φωτο το εχω ξεμ**νιασει 3) Πριν εγραψα για το ποσες ξαπαρθενιαψα και ειμαι και σωστο ο Sabbaoth!!!
Αχαχαχα ευτυχως που  υπαρχουν παρεξηγησεις και για γελοια και οχι μονο για νευρα.  :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom