pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Όπου έχω βρει βάλε γαμήσει.Αφου δεν εχεις βρει οπως λες, πώς ξερεις οτι ειναι μαζεμενες?
Δεν μας τα λες καλα...
Παρθένες έχω γνωρίσει κ γνωρίζω.
Όπου έχω βρει βάλε γαμήσει.Αφου δεν εχεις βρει οπως λες, πώς ξερεις οτι ειναι μαζεμενες?
Δεν μας τα λες καλα...
Όπου έχω βρει βάλε γαμήσει.
Παρθένες έχω γνωρίσει κ γνωρίζω.
Το ξέρω μεσιέ,γνωρίζω περίπτωση.επειδή είχα παρόμοια συζήτηση σήμερα με κάποιον, του είπα μην νομίζεις ότι επειδή μία είναι μουνάρα, ή έστω φαγώσιμη ότι είναι και παρτόλα, ή τουλάχιστον τον έχει πάρει κάποια στιγμή που γούσταρε.
υπάρχουν εκεί έξω παρθένες που δε σου πάει στο μυαλό.
Λαθος εκανε και το πληρωσε το επιπλακι σου. Εμενα δε μου το ειπε καποια που πραγματι ηταν παρθενα και την πηρα και μου το αποκαλυψε μετα απο χρονια σα φιλη. Πονηρη η καριολιτσα. Κι εγω δε καταλαβαινα τι μου γινοταν τοτε...Να επανέλθουμε στα στατιστικά:
(Γιατί βρίζεστε?)
Εγώ τρεις, και την τέταρτη την έδιωξα (ντύσου και φύγε).
Η πρώτη: Εγώ 18 αυτή 17.
Η δεύτερη: Εγώ 19 αυτή 17.
Η τρίτη: Εγώ 24 αυτή 21.
Η τέταρτη: Εγώ 29 αυτή 28. Βγήκαμε δυο φορές (καλό κορίτσι και νόστιμο αν και Δημ. Υπάλληλος), την τρίτη φορά της είπα "Τι λες? Πάμε σπίτι μου?" - Είπε "Ναι" αμέσως.
Λίγο πριν από τη φάση (και οι δυο γυμνοί στο κρεβάτι) μου έσκασε το παραμύθι: "Ξέρεις, φοβάμαι μήπως δεν τα καταφέρω, γιατί δεν το έχω ξανακάνει..."
"Τι εννοείς? Είσαι παρθένα?" ανέκραξα με πανικό.
"Ναι..."
"Ντύσου και φύγε".
Από τότε πρόσεχα μη μου ξανατύχει.
Πλαγιώς,την λέξη δεν την είπανε αλλά: ''μου λείπουνε σημαντικές εμπειρίες'' κ άλλα τέτοια...Δηλαδη πώς ξερεις οτι ειναι παρθενες?
Στο εχουν εξομολογηθει? Για πες.
Εσένα πότε σε γάμησε αράπης πρώτη φορά;;;ρε με τονπαπαζολη μιλας τι καθεσαι και λες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να πρωτοθυμηθω τωραΕσένα πότε σε γάμησε αράπης πρώτη φορά;;;![]()
Ξεκίνα με την μεγαλύτερη που έφαγεςτι να πρωτοθυμηθω τωρα![]()
![]()
ρε μλκ σηκωσε λιγο το ρασο σουΞεκίνα με την μεγαλύτερη που έφαγεςκ συνέχισε με φθίνουσα σειρά!!!
![]()
Έχω ξανα πει ότι δεν σερε μλκ σηκωσε λιγο το ρασο σου![]()
![]()
Ααα να χαθείς τσούλα!!!
Ααα να χαθείς τσούλα!!!![]()
Σου εκανε γλειφομουνι ?
Ααα παρθένος αυτός το ίδιο κ συ...ασε ασε, ηθελε κ σχεση μετα
ο πρωτος μου ερωτας![]()
..κ εκεινος εμενα![]()
Ααα παρθένος αυτός το ίδιο κ συ...
Κατάλαβα ότι κάποιο παλικάρι ξεπαρθένιασες κ τρόμαξα!!!![]()
Το παρθένος-παρθένα έρχεται ψιλο ομαλά πιστεύω(δεν το έχω ζήσει να ξέρω),όταν ο ένας από τους δύο δεν έχει κάνει σεξ είναι λίγο κάπως...τωρα, οχι δε θα ξαναπηγαινα με παρθενο.