athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.736
- Πόντοι
- 12.756
Έτσι και πέσει το μουνι της Μαντούς στην πουτσα του θα της ξεκολλήσει τις σάλπιγγες
Έτσι και πέσει το μουνι της Μαντούς στην πουτσα του θα της ξεκολλήσει τις σάλπιγγες
θελει προσοχη ομως μην παει για μαλλί και βγει κουρεμενοςΈτσι και πέσει το μουνι της Μαντούς στην πουτσα του θα της ξεκολλήσει τις σάλπιγγες
Παντού είμαι ρε ο μπαγάσαςΝα και μια άξια διατυπωμένη άποψη με ορθά επιχειρήματα κι ας μην συμφωνεί με τη δική μου...
Είναι όντως ψηλός,έχει όντως ένα ωραίο σώμα,κι έχει όντως μια κάποια ΄΄διασημότητα΄΄.
Κι εδώ,στους διάσημους όμως υπάρχει πυραμίδα διαστρωμάτωσης(όχι μόνο σε μας τους ''μαχητές'')
Ε και σ αυτή την πυραμίδα ο σπαλιάρας και κάθε άλλο ''θαυμα της φύσης'' βρίσκεται πολύ χαμηλά.
Όπως ανέφερα βλέπε κορυφή με Ελβις Πρισλευ,Πολ νιουμαν,Τζειμς ΝΤΙΝ κτλ
Βγήκαν αυτά τα μεγαθήρια να φωνάξουν το πόσες πουτανο γκρούπις γάμησαν σε μια νύχτα?
Και κάποια γατάκια λένε ότι σου μοιάζει ο Marcello LippiΠαντού είμαι ρε ο μπαγάσας
Ξέχασες τύπε τον ΜΕΓΑ γαμίκουλα undercovered stealth killer ... Warren Beatty
Νταξ και ο Marcello πρέπει να χει γαμήσει αρκετά (όχι ελλεηνίδες ) αλλά όχι και σαν εμένα περατζάδα το μισό και βάλε HollywoodΚαι κάποια γατάκια λένε ότι σου μοιάζει ο Marcello Lippi
Πάνω κάτω συμφωνούμε.λοιπόν σπαλιάρας,
τον συνάντησα 2 φορές τα τελευταία δυο χρόνια (πραγματικό).
μιλήσαμε και τις δυο φορές (ήθελε αυτόγραφο )
μια στην παραλία (περυσι) και μια στον φλοίσβο φέτος.
με θυμόταν.
α. εντυπωσιακότατος ως παρουσία. ψηλός και με εξαιρετικό κορμί
β. πρόσωπο ούτε όμορφο ούτε άσχημο, αλλά από αυτά που σίγουρα "φτιάχνουν" πολλές γυναίκες. ας το πούμε πολύ αρρενωπό
γ. από τα λίγα που είπαμε δε μου φάνηκε βλήμα όπως πολλοί τον περιγράφετε. νορμάλ καθημερινός τύπος. ούτε είδα κάποιο τουπέ (φυσικά μίλαγε με μένα... )
δ. στον φλοίσβο τον πλησίασαν τουλάχιστον "αρκετές" κοπελίτσες για αυτόγραφο. κοπελίτσες όμως μέχρι 17-18
ε. θεωρώ πως σιγουρα έχει γαμήσει πάρα πολύ. το πόσο μόνο αυτός το ξέρει
Ξεχάσαμε τον αισθησιακό ερωτικό ΝτουρίμΚι ο στιβ μακουιν πρεπει να γαμαγε απιστευτες ποσοτητες…
Ο Ψάλτης είχε γαμησει του κόσμου τα μουνια και ήταν και πολύ προικισμένοςΔεν ξέρετε εσείς γατάκια.
Μεγάλοι γαμιάδες ήταν μόνο τύποι όπως ο Στάθης Ψάλτης,ο Ντάνι Ντε Βίτο και ο Έρνεστ Μποργκνάιν.
Για τον Στάθη το δέχομαι.Ο Ψάλτης είχε γαμησει του κόσμου τα μουνια και ήταν και πολύ προικισμένος
Το τραγούδι του Σοκόλ ΝτρέουΞεχάσαμε τον αισθησιακό ερωτικό Ντουρίμ
Μόνο για αυτόν ξέρω και για αυτό το έγραψα..η Φίνου ήταν καριολα μεγάληΓια τον Στάθη το δέχομαι.
Την Φίνου όταν ήταν στα ακμαία της την είχε φλομώσει στο κέρατο (δυστυχώς)
Δεν έχω ιδέα για το ποιόν της Καιτούλας.Μόνο για αυτόν ξέρω και για αυτό το έγραψα..η Φίνου ήταν καριολα μεγάλη
ΞεκωλιΔεν έχω ιδέα για το ποιόν της Καιτούλας.
βελαξε κ αυτη απο την γαϊδουροπουτσα του Συγχωρεμενου.Ξεκωλι