You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσες ελεεινίδες έχετε γαμήσει
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 210059
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 285
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Το οτι πιστευει καποιος οτι:
ολο αυτο γινοταν στο μπαρ και ελεγε "με.συγχωρεις για λιγο παω τουαλετα". .Επιστρεφοντας σου λεει οτι γαμησε μολις η βλεπεις να βγαινει με την τυπισσα ολο φιλια και αγκαλιες"
λεει πολλα για το τι ξερει και τι εχει δει τη νυχτα.
Ας αφησω αυτους που εχουν δουλεψει χρονια στα clubs νυχτα η για τις γυναικες οπως η Μαντω που τα εχουν ζησει να μας πουν.
Ο τυπος ηταν μοντελο, 2.05 με ασυλληπτες γωνιες και σαγονια, σχεδον θαυμα της φυσης, εσκαγε VIP με παρεα 15 γυναικων και 3 αντρων. Ηξερε ολο το μαγαζι, επαιζε ματιες με θαμωνισες του μαγαζιου, τις επερνε απο το χερι της ανεβαζε vip χορευαν για λιγα λεπτα και πηγαιναν υπογειο τουαλετα που του ειχε παραχωρησει το μαγαζι (Ηξερε ολο το μαγαζι μεχρι και τις καθαριστριες).
Και ο αλλος νομιζει οτι πηγαινε με σφινακι, στυφογυρισμα σκαμπο και επιαναν και κουβεντουλα.
Και θελει και να πειστει κιολας.
ολο αυτο γινοταν στο μπαρ και ελεγε "με.συγχωρεις για λιγο παω τουαλετα". .Επιστρεφοντας σου λεει οτι γαμησε μολις η βλεπεις να βγαινει με την τυπισσα ολο φιλια και αγκαλιες"
Ας αφησω αυτους που εχουν δουλεψει χρονια στα clubs νυχτα η για τις γυναικες οπως η Μαντω που τα εχουν ζησει να μας πουν.
Ο τυπος ηταν μοντελο, 2.05 με ασυλληπτες γωνιες και σαγονια, σχεδον θαυμα της φυσης, εσκαγε VIP με παρεα 15 γυναικων και 3 αντρων. Ηξερε ολο το μαγαζι, επαιζε ματιες με θαμωνισες του μαγαζιου, τις επερνε απο το χερι της ανεβαζε vip χορευαν για λιγα λεπτα και πηγαιναν υπογειο τουαλετα που του ειχε παραχωρησει το μαγαζι (Ηξερε ολο το μαγαζι μεχρι και τις καθαριστριες).
Και ο αλλος νομιζει οτι πηγαινε με σφινακι, στυφογυρισμα σκαμπο και επιαναν και κουβεντουλα.
Τελευταία τροποποίηση:
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Το καλο πραγμα αργει να γινει το μονο που φοβάμαι μην φυγει με κανέναν εξωγήινοΩωωωωω παπάρια ... θα ξανάχει λοκντάου ... το χασες το κορμί πατριώτη
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.307
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε μου ο Παρθένης είναι ο φίλος σου ?Το οτι πιστευει καποιος οτι:
Ο τυπος ηταν μοντελο, 2.05 με ασυλληπτες γωνιες και σαγονια, σχεδον θαυμα της φυσης, εσκαγε VIP με παρεα 15 γυναικων και 3 αντρων. Ηξερε ολο το μαγαζι, επαιζε ματιες με θαμωνισες του μαγαζιου, τις επερνε απο το χερι της ανεβαζε vip χορευαν για λιγα λεπτα και πηγαιναν υπογειο τουαλετα που του ειχε παραχωρησει το μαγαζι.
Και ο αλλος νομιζει οτι πηγαινε με σφινακι στυφογυρισμα σκαμπο και επιαναν και κουβεντουλα.
τι "πήγαιναν υπόγειο τουαλέτα που του χε παραχωρήσει το μαγαζί" ? Για πριβέ γωνιά έχω ξανακούσει, πριβέ τουαλέτα πρώτη φορά
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.307
- Πόντοι
- 3.556
Βάλε λυτούς και δεμένους να μάθεις αν κάνει σέρβις πουθενά το διαστημόπλοιο !Το καλο πραγμα αργει να γινει το μονο που φοβάμαι μην φυγει με κανέναν εξωγήινο
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.740
- Πόντοι
- 12.756
Πιστεύω Σεσκουλας θα μπει στο μουνακι Μαντούς... Στηρίζουμε αξιέπαινο ΣέσκουλαΒάλε λυτούς και δεμένους να μάθεις αν κάνει σέρβις πουθενά το διαστημόπλοιο !
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.307
- Πόντοι
- 3.556
Στηρίζω την προσπάθεια ... αν μπει θα χειροκροτήσωΠιστεύω Σεσκουλας θα μπει στο μουνακι Μαντούς... Στηρίζουμε αξιέπαινο Σέσκουλα
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Μπα θα παω να κλειστω σε μοναστήρι μετα την Μαντω το χάοςΠιστεύω Σεσκουλας θα μπει στο μουνακι Μαντούς... Στηρίζουμε αξιέπαινο Σέσκουλα
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Και ομως τυπε μου, ειχε το μαγαζι εναν υπογειο χωρο στις τουαλετες του οποιου ειχαν δωσει το ελευθερο να πηγαινει τις κοπελες.
Ηταν κοινο μυστικο. Του ανοιγαν τη πορτα οι σερβιτορες και του εκλειναν το ματι.
Το τι γινονται τα βραδια απο τετοιους τυπους ειναι ασυλληπτο. Ουτε εγω θα το πιστευα αν μου το λεγανε ετσι απλα.
Ας μας πει και ο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ που ειπε οτι ειχε αντιστοιχες γνωριμιες
Ηταν κοινο μυστικο. Του ανοιγαν τη πορτα οι σερβιτορες και του εκλειναν το ματι.
Το τι γινονται τα βραδια απο τετοιους τυπους ειναι ασυλληπτο. Ουτε εγω θα το πιστευα αν μου το λεγανε ετσι απλα.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.307
- Πόντοι
- 3.556
Ο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ έχει πει δεν έχει πάρει πολλές ελλεηνίδες ... διαφορετικά θα μπορούσε άνετα να ναι ο φίλος σουΚαι ομως τυπε μου, ειχε το μαγαζι εναν υπογειο χωρο στις τουαλετες του οποιου ειχαν δωσει το ελευθερο να πηγαινει τις κοπελες.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Σαγονια...μαλιστα.Το οτι πιστευει καποιος οτι:
Ο Σαγονιας στη γνωστη ταινια του james bond ηταν περιπου 2,05 αλλα τις γκομενες τις γαμαγε ο 1,85 πνευματωδης ετυμολογος και πολυταλαντος 007.
Βλεπω οτι το χεις να υπερβαλεις με τους αριθμους παντως φιλε μου(1000 γκομενες 2,05 υψος 4 σ ενα βραδυ κτλ)
Να σου πω και γω μια αληθεια εντελως ειλικρινα σε οτι ιερο σου ορκιζομαι
Εχω παει με τις διπλασιες απο σενα.
Αληθεια λεω.
Αρα δικαιουμαι να εχω αποψη.
Και θα σου πω και κατι αλλο που θα καταλαβεις οταν φτασεις τον αριθμο μου:Καλο θα ειναι να μη βγαζεις στη φορα τα προσωπικα των φιλων σου.
Γιατι για σενα που εχεις παει με 70 νομιζεις οτι προσαπτεις τιμη και δοξα στο φιλο σου.
Οταν ξεπερασεις τις 100 θα αρχισεις να νοιωθεις πως τις επιτυχιες τις κραταμε για τον εαυτο μας η για καποιον καλο μας φιλο.
Και οτι δεν ειναι τιμη αλλα διασυρμος να το λες παντου.
Εγω το ενοιωσα παντως απο ενα σημειο και μετα οταν καποιο φιλοι μου με ελεγαν "γυπαετο" κτλ
Καταλαβα ποσο λαθος ειχα κανει να τα μοιραζομαι.
Πλεον τα κραταω για τον εαυτο μου μονο.
Παντως θα θεωρησω οτι απλα διαβαζες πολυ Κωστοπουλο και δεν εχεις χασει τευχος του ΚΛΙΚ.Γιατι οτι περιγραφεις ειναι η προσωρινη φαινομενικη πραγματικοτητα της ζωης ενος διασημου μπασκετμπολιστα.
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.307
- Πόντοι
- 3.556
Μπροστά είσαι ρε μαλάκα για της έχεις βάλει κάμερα ?τυποι τωρα η Μαντω κανει και εσεις λέτε μπαρούφες
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
οχι αλλα είπαμε ειναι sex machine ολο το 24 ωροΜπροστά είσαι ρε μαλάκα για της έχεις βάλει κάμερα ?
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Εσυ δεν ειπες πριν καληνυχτα?
Τι επανερχεσαι να μιλησεις με εναν μυθομανη και πασχιζεις να του δειξεις ποσο τον εχεις?
Γινεσαι δηλαδη και εσυ σαν αυτον που κοροιδευεις?
Εγω δεν ειπα τπτ για μενα οτι γαμαω (70 ελληνιδες-οχι πουτανες- δεν ειναι ουτε κατα διανοια πολλες)ουτε ο φιλος μου μιλαει για τον εαυτο του και κανεις δε ξερει τπτ.
Μιλησα εγω, γι αυτον σε ενα φορουμ. Το πως γινομαι εγω γαμιας ενω γαμαει αλλος, μοναχα ενας σαθρος εγκεφαλος μπορει να συλλαβει.
Το οτι δεν ασχοληθηκε κανεις με αυτο το απλο statement αλλα εσυ απο το πουθενα και χωρις να ξερεις τον αλλον τον βγαζεις παραμυθα, κρατα το για τον εαυτο σου.
Το οτι δε το κρατησες και θελεις και να σου κανει και breakdown βηβα βημα το πως χυνει λεει πολλα πραγματα για εσενα.
Basic human psychology.
Δε σε νοιαζει, αλλα σε νοιαζει τελικα.
Τι επανερχεσαι να μιλησεις με εναν μυθομανη και πασχιζεις να του δειξεις ποσο τον εχεις?
Γινεσαι δηλαδη και εσυ σαν αυτον που κοροιδευεις?
Εγω δεν ειπα τπτ για μενα οτι γαμαω (70 ελληνιδες-οχι πουτανες- δεν ειναι ουτε κατα διανοια πολλες)ουτε ο φιλος μου μιλαει για τον εαυτο του και κανεις δε ξερει τπτ.
Μιλησα εγω, γι αυτον σε ενα φορουμ. Το πως γινομαι εγω γαμιας ενω γαμαει αλλος, μοναχα ενας σαθρος εγκεφαλος μπορει να συλλαβει.
Το οτι δεν ασχοληθηκε κανεις με αυτο το απλο statement αλλα εσυ απο το πουθενα και χωρις να ξερεις τον αλλον τον βγαζεις παραμυθα, κρατα το για τον εαυτο σου.
Το οτι δε το κρατησες και θελεις και να σου κανει και breakdown βηβα βημα το πως χυνει λεει πολλα πραγματα για εσενα.
Basic human psychology.
Δε σε νοιαζει, αλλα σε νοιαζει τελικα.
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.383
- Πόντοι
- 25.186
τον ειχα δει στο πλοιο για σκιαθο..Ο Σφαλιαρας ειναι για πολλες σφαλιαρες! Κακασχημος γλειωδης ουγκανος… ολα τα στραβα εχει και πανε οι πσλιοκαργιολες και του δινουν το μουνι στο πιατο…
ειναι ψηλος,εντυπωσιακος κι εχει αερα αλλα μυτη κ φατσα ειναι αλογου
κορμι ομως ασυλληπτο
πιστευω οτι οντως εχει παει με εκατονταδες γιατι αν εισαι μοντελο κι εχει προσβασεις σε κυνηγανε οι γκομενες οχι για σενα αλλα για να πατησουν πανω σου κ να εχουν προβολη, για λεφτα, καριερα κτλ
Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.383
- Πόντοι
- 25.186
η φατσα του φιλε ειναι μετριοτατη..Για κατι αφυσικο για εσενα πως να γινουν πιστευτα.
Μπορει να πιστευεις επισης οτι δεν υπαρχουν εκατομμυριουχοι.
Ειναι ολο ενα σκαμ, αφου δεν εχεις δει κανεναν. Δεν επιασες και κανεναν να σου τα δειξει να τα μετρησεις ευρω ευρω ουτε μπηκες σε κανενα σπιτι των 2εκατομυρριων αρα δεν υπαρχει.
Σου ειπα εχεις δικιο, δε γινονται αυτα τα πραγματα.
Ο Σπαλιαρας ισως να ειναι και παρθενος, αφου ειναι γλοιωδης,κατασχημος και μυθομανης.
τον εχω δει απο κοντα σε πλοιο για σκιαθο.
αλλα εχει αερα μοντελου κ σωμα απιστευτο..
Αντιστοιχα αν ειχα απεναντι μου ενα μουνι με μετριοτατη φατσα αλλα απιστευτο σωμα κ αερα ψωνομοντελου, θα το καρφωνα οπωσδηποτε..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 144
- Εμφανίσεις