Νέα

Πόσες ελεεινίδες έχετε γαμήσει

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες ελεεινίδες έχετε γαμήσει

• Καμία

Ψήφοι: 19 9,8%
  • 1-5

Ψήφοι: 48 24,9%
  • 6-10

Ψήφοι: 33 17,1%
  • 11-20

Ψήφοι: 30 15,5%
  • 21-50

Ψήφοι: 33 17,1%
  • 51-100

Ψήφοι: 17 8,8%
  • Ειμαι σπαλιάρας

Ψήφοι: 13 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    193
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 210059

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.383
Πόντοι
25.186
Εχετε κατανοησει τους αριθμους που αραδιαζετε μερικοι εδω μεσα ??
Για να γαμησεις 4.000 γκομενες πρεπει να γαμας καθε μερα απο 1 διαφορετικη για 11 χρονια....
Καταλαβαινετε τι λετε ?
Αυτα ειναι εξωπραγματικα νουμερα τα οποια δεν υπαρχουν..
Παντα υπαρχει το στοιχειο της υπερβολης κ το καταλαβαινω εν μερει, αλλα το ψιλογαμησαμε..

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.736
Πόντοι
12.756
Εχετε κατανοησει τους αριθμους που αραδιαζετε μερικοι εδω μεσα ??
Για να γαμησεις 4.000 γκομενες πρεπει να γαμας καθε μερα απο 1 διαφορετικη για 11 χρονια....
Καταλαβαινετε τι λετε ?
Αυτα ειναι εξωπραγματικα νουμερα τα οποια δεν υπαρχουν..
Παντα υπαρχει το στοιχειο της υπερβολης κ το καταλαβαινω εν μερει, αλλα το ψιλογαμησαμε..
Λυπάμαι αλλά δεν έχεις ιδέα για τον μέσο γαμιά του μπου ντοτ κομ...ο χειρότερος εδώ μέσα έχει ξεπατωσει τουλάχιστον εκατό μουνοτρυπες

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Λυπάμαι αλλά δεν έχεις ιδέα για τον μέσο γαμιά του μπου ντοτ κομ...ο χειρότερος εδώ μέσα έχει ξεπατωσει τουλάχιστον εκατό μουνοτρυπες
1628207956857.png

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Εσυ δεν ειπες πριν καληνυχτα?

Τι επανερχεσαι να μιλησεις με εναν μυθομανη και πασχιζεις να του δειξεις ποσο τον εχεις?
Γινεσαι δηλαδη και εσυ σαν αυτον που κοροιδευεις?

Εγω δεν ειπα τπτ για μενα οτι γαμαω (70 ελληνιδες-οχι πουτανες- δεν ειναι ουτε κατα διανοια πολλες)ουτε ο φιλος μου μιλαει για τον εαυτο του και κανεις δε ξερει τπτ.

Μιλησα εγω, γι αυτον σε ενα φορουμ. Το πως γινομαι εγω γαμιας ενω γαμαει αλλος, μοναχα ενας σαθρος εγκεφαλος μπορει να συλλαβει.

Το οτι δεν ασχοληθηκε κανεις με αυτο το απλο statement αλλα εσυ απο το πουθενα και χωρις να ξερεις τον αλλον τον βγαζεις παραμυθα, κρατα το για τον εαυτο σου.
Το οτι δε το κρατησες και θελεις και να σου κανει και breakdown βηβα βημα το πως χυνει λεει πολλα πραγματα για εσενα.
Basic human psychology.

Δε σε νοιαζει, αλλα σε νοιαζει τελικα.
Το οτι ειπα καληνυχτα δεν σημαινει οτι υπεγραψα συμβολαιο αποχης απο την κουβεντα.
Το οτι περιεγραψα ενα συνηθισμενο μοτιβο καμακιου ουτε παλι σημαινει μονοδρομος οτι ετσι ντε και καλα θα πρεπε να συμβαινει.Ενδεικτικα ανεφερα ενα τροπο βασισμενο σε αυτο που ειπες(τις πηγαινε τουαλετα)
Ουτε για γυρισμα σκαμπω μιλησα,ουτε για σφηνακια-δικη σου πινελια αυτο:φαινεται πως το χεις να αποδιδεις δικες σου σκεψεις και φαντασιωσεις σε αλλους...
Το οτι επισης υπαρχουν ανθρωποι που ενα δικο τους διακαη και ευσεβη ποθο-που γνωριζουν οτι δεν μπορουν να φτασουν- τον προσαπτουν σε "ενα φιλο" μπορει να συμβει σε ατομα τα οποία νοιώθουν πως θα θελαν αποδείξεις πως αυτά που ονειρεύονται είναι εφικτά ,γιατι τα πραγματοποίησε ένας φίλος τους.

Κι εξηγω και κατι αλλο που αδυνατεις να καταλαβεις:
Η ιστορία αυτή η ίδια ίσως γινόταν πιστευτή αν την αφηγούταν ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ένας αστέρας του αθλητισμού ή του πενταγράμμου κι όχι ένα συμπαθές νικ name σε ένα μπουρδελοφόρουμ.
Και το άλλο;Που προσπαθείς να βγάλεις άμαθο,περιορισμένης αντίληψης κτλ κάποιον που-τι πιο φυσικό- αμφισβητεί στα ίσια ένα σενάριο όχι τσόντας(αυτό θα το πίστευα) αλλά lifestyle όπως προβαλλόταν κάποτε από τον περιοδικό τύπο του ΚΛΙΚ...

Τελευταία τροποποίηση:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Αν στην ελεγε αυτοπροσωπως θα ελεγες οτι κανει bragging και θα ειχαν νοημα ολα αυτα τα λογυδρια που γραφεις σελιδες τωρα.
Εσπασες τα πληκρολογια να μας λες οτι δε πρεπει να λεει με ποσες πηγε και τωρα τα θες και αυτοπροσωπως?

Το οτι τα λεω εγω σαν τριτος, ΟΤΙ εχεις γραψει παει περιπατο.
Γιατι δεν υπαρχει ιχνος bragging. Δεν ειμαι μαγκας εγω που γαμαει ο αλλος.
Ειπαμε εισαι ελευθερος να πιστευεις οτι θελεις.

<<Παντα θα υπαρχουν ανθρωποι με ευσεβη ποθο-που γνωριζουν οτι δεν μπορουν να φτασουν- τον προσαπτουν σε "παραμυθαδες">>

Εχεις αλλαξει 2-3 points σε λιγες σελιδες, γενικα εισαι σε παραλληρηματικο σταδιο, πιθανοτατα απο τα πολλα κλικ που εχεις διαβασει.

Απο το δε με πολυνοιαζει εγινες σπαλιαρας να μας λες με ποσες πηγες.
Εγινες κανονικος κλοουν τελικα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αυτα τυπε μου ειναι παραμυθια της χαλιμας
Οσο ωραιος και οσο κουλ και αν ειναι καποιος,οι γκομενες δεν βγαινουν στα κλαμπ για να γαμηθουν σα να κανουν πιατσα.
Το οτι συμβαινει το one night stand συμβαινει.
Φυσικά και συμβαίνουν,ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα έγραψε ο φίλος.
Και φυσικά υπάρχουν ειδικά σε νεαρή ηλικία γκόμενες που θέλουν να γαμηθουν με κάποιον που σε εκείνη τη φάση είναι για αυτές alpha male,ωραίος,γυμνασμενος και cool.
Μιλάμε για άτομα που έχουν φορτώσει μπροστά στα μάτια μας,3-4 γκόμενες σε ένα Σαββατόβραδο.

Εσύ μπορεί τον Σπαλιαρα να τον θεωρείς καρικατούρα, αλλά το θέμα είναι τι τον θεωρούν οι γυναίκες και τι εσένα.
Και επειδή ο Σπαλιαρας έχει έρθει σε μαγαζί που δούλευα,έχει σκάσει με διαστημικά μουνιά.
Ακόμη και αλλοδαπα μοντέλα που έρχονταν Ελλάδα,αυτός τα φόρτωνε.
Είχε και ένα αμαξι που τότε έκανε κάνα 35χιλ καινούργιο και τις έκανε ξενάγηση στην Αθήνα.

Φυσικά αν κάποιος έχει δουλέψει στα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας έχει δει περισσότερα πράγματα από κάποιον που απλά ερχόταν και έπινε το ποτό του

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.250
Πόντοι
3.846
Προτείνω να μπει η επιλογή "είμαι της ποιότητας και όχι της ποσότητας". Κάτι τέτοιες συζητήσεις εύκολα ρέπουν στο χαβαλέ.

Οι περιπτώσεις Σπαλιάρα έχουν πρόσβαση σε κορυφαια μουνιά λόγω των χώρων που κινούνται οπότε δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούν με κάτι κατώτερο. Πολλές θέλουν να τους καβατζώσουν σε σχέση, αλλά ας το παραδεχτούμε αποτελούν την συνήθη φαντασίωση των γυναικών για one night stand. Τώρα κάτι 4000 είναι μάλλον μούφα για τους λόγους που είπε ο roughfucker.

Κατηγορία αντρών που γαμά ασυστόλως είναι οι εργαζόμενοι στη νύχτα. Ειδικά σε τουριστόμπαρα όπου έρχονται ελεύθερες για μία εβδομάδα με σκοπό να τα κάνουν όλα, μόνο να έχεις όρεξη. Εκεί βέβαια πέφτει κάπως ο πήχυς.

Αντίστοιχα εργαζόμενοι τη νύχτα σε μαγαζιά που συχνάζουν φοιτητές ή άτομα που παίζουν μουσική σε μαγαζιά, μπαρμάνια, ιδιοκτήτες μπαρ, εκεί παίζει πολύ ποσότητα, όχι όμως πάντα και ποιότητα.

Εκεί μιλάμε για πολύ υψηλά νούμερα. Σε άλλες ειδικότητες όπως φωτογράφοι, ξενοδοχοϋπάλληλοι, αθλητές (επαγγελματίες) ,παίζουν πάλι ψηλότερα από το μέσο όρο αλλά πιο κάτω από τους πρώτους.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Φυσικά και συμβαίνουν,ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα έγραψε ο φίλος.
Και φυσικά υπάρχουν ειδικά σε νεαρή ηλικία γκόμενες που θέλουν να γαμηθουν με κάποιον που σε εκείνη τη φάση είναι για αυτές alpha male,ωραίος,γυμνασμενος και cool.
Μιλάμε για άτομα που έχουν φορτώσει μπροστά στα μάτια μας,3-4 γκόμενες σε ένα Σαββατόβραδο.

Εσύ μπορεί τον Σπαλιαρα να τον θεωρείς καρικατούρα, αλλά το θέμα είναι τι τον θεωρούν οι γυναίκες και τι εσένα.
Και επειδή ο Σπαλιαρας έχει έρθει σε μαγαζί που δούλευα,έχει σκάσει με διαστημικά μουνιά.
Ακόμη και αλλοδαπα μοντέλα που έρχονταν Ελλάδα,αυτός τα φόρτωνε.
Είχε και ένα αμαξι που τότε έκανε κάνα 35χιλ καινούργιο και τις έκανε ξενάγηση στην Αθήνα.

Φυσικά αν κάποιος έχει δουλέψει στα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας έχει δει περισσότερα πράγματα από κάποιον που απλά ερχόταν και έπινε το ποτό του
Το ότι υπάρχει μια πυραμίδα κατάταξης των αρσενικών με βάση την κυριαρχική αξία τους κανείς δε το αρνείται.

Για το Σπαλιάρα:Καρικατούρα δεν τον θεωρώ,καρικατούρα είναι.

Φυσικά και κανείς δεν είπε πως ο σπαλιάρας(και τα άλλα σπαλιαροειδή)δεν έχουν πέραση σε κάποιο τύπο γυναίκας που στοχεύει να φωτογραφηθεί δίπλα σε κάποια ''διάσημη'' περσόνα.Φυσικά και στους χώρους των διασήμων γίνεται το έλα να δεις.Τι να πεί και ο ΛεΠα που μπορεί να μην έχει το σωματότυπο του σπαλιάρα(ένας μέτριος γυμνασμένος τύπος είναι αντικειμενικά)αλλά παράγει τέχνη ή θες και ωραίο?Τον Σάκη Ρουβά που βάζει κάτω τον κάθε σπαλιάρα και είναι λογικό να έχει όποια σχεδόν θέλει γιατί και εμφάνιση έχει και υπόσταση.
Κι εκείνοι οι ίδιοι έχουν όμως πλήρη επίγνωση για πιο λόγο τους πλησιάζουν οι γυναίκες και δεν ''βρωντοφωνάζουν'' όπως ένας σπαλιάρας που έχει παράγει μηδενικό καλλιτεχνικό έργο.
Κι άλλα παραδείγματα:'Ελβις Πρίσλευ,Τζειμς Ντιν κτλ
Αυτοί έκαναν πραγματικότητα αυτό που εσύ(κι εγώ)θα δούμε μόνο στα όνειρά μας.
Σε τι είμαι αντίθετος?

-Αν μεν όντως πήγαν με τόσες γυναίκες κατακρίνω το ότι το φώναξαν δημόσια(αυτό και μόνο αποδεικνύει την αξία τους ως ανθρώπους)
-Την ίδια τη διαδικασία απαρίθμησης των ερωτικών συντρόφων.
-Το ότι δε μπορείς να είσαι ένα ανώνυμο νικ(όπως είμαι κι εγώ έτσι?δεν έχω κάτι εναντίον του μέλους Psyco 777)να λες πως έχει κολλητό φίλο που χτυπάει τη μια μετά την άλλη και να περιμένεις να γίνει αβίαστα αποδεκτή η άποψη.
Άλλο να πεις ''στο μαγαζί που δούλευα είχα γίνει μάρτυρας πως η τάδε διασημότητα ή το ταδε όνομα έκανε αυτό το άλλο κι άλλο να πεις ''ο κολλητός μου''

Για όποιον ξέρει καλά αυτό το πράγμα που περιγράφεις δεν είναι τρόπος προσέγγισης και δημιουργίας έλξης(σπορ που ασκούμε εμείς οι κοινοί θνητοί)αλλά ''εξευγενισμένη'' μορφή πορνείας στην οποία οι ''γκρούπις'' περιμένουν στην ουρά ποιά θα διαλέξει ο διάσημος ''γαμιάς'' που έχει ξοδέψει πολλά για να βρίσκεται σε αυτή τη vip θέση καθώς τίποτα δε γίνεται για τους κοιλιακούς του σπαλιάρα αλλά για το χρήμα και την όποια δοξα

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Σακαρος ειναι θεος!
ο μεγαλυτερος ελληνας ποπ σταρ!
Αυτος ναι χαλαλι του να γαμαει τα καλυτερα μουνια!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αυτό που αξίζει να απομονώσει πάντως κάποιος από την άποψη του psyco 777 είναι πως όντως υπάρχει μια πυραμίδα διαστρωμάτωσης των αρσενικών στην οποία όσο πιο ψηλά βρίσκεσαι,τόσο πιο εύκολα γαμάς όλο και πιο όμορφες με αυξημένη ζήτηση γυναίκες.
Όσο πιο δυναμικός και με ισχυρή προσωπικότητα άνδρας είσαι τόσο πιο ψηλά ανεβαίνεις στην πυραμίδα αυτή.
Όσο πιο μυστήριος,αλητήριος,πλούσιος και αυτοδημιούργητος είσαι πάλι ανεβαίνεις.
Ο κοινωνικός σου κύκλος παίζει τεράστιο ρόλο.
Δυστυχώς δεν έχουν όλοι τις ίδιες δυνατότητες.
Κι ας μη ξεχνάμε:Θέλει να ''το χεις'' με τις γυναίκες.

Τούτο έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι να έχουν κάθε μήνα κι άλλη γκόμενα και κάποιοι να αλλάζουν γυναίκα ανά 5 ετία.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Βλέπω αναφορές στον Σπαλιάρα,στις όποιες αρκετοί λένε το μακρύ και το κοντό τους...Ας κάνω κι εγώ μια αντικειμενική τοποθέτηση.

Δυο σημαντικές διευκρινήσεις.Πρώτον,ο Σπαλιάρας είναι όντως γραφικός και καρικατούρα (παρόλα αυτά γέλασα με την ψυχή μου όταν συμμετείχε προ τετρεατίας στον "Επιζώντα") με δείκτη ευφυΐας ισάξιο του ραδικιού.Δεύτερον,η δήλωση για τις 4000 γυναίκες θεωρήθηκε (ορθώς) υπερβολική και λίγο creepy,γιατί ήταν σαν να μας λέει πως τις έχει μετρήσει όλες και ότι γαμάει 24/7 χωρίς σταματημό.

Όμως κάποιοι αγνοείτε (ηθελημένα ή άθελα) τα εξής αβαντάζ του Σπαλιάρα:
Ψηλός,σωματαράς (δύο στοιχεία που ελκύουν πολύ τις όμορφες γυναίκες) και το κυριότερο πλεονέκτημα την
φήμη του όντας μέλος της σοουμπίζ (μέγιστο αφροδισιακό η φήμη).Επομένως είναι απόλυτα φυσιολογικό ένας σαν τον Σπαλιάρα να έχει πάει με (πάρα) πολλές γυναίκες (και αποκλειστικά όμορφες).Αντί να ευλογήσει τόσο πολύ τα γένια του,θα μπορούσε να δηλώσει ότι έχει πάει με πολλές γυναίκες ή με 1000.Αναμφίβολα,θα ήταν πιο πιστευτό.

Όμως κάποιοι εδώ μέσα θεωρούν πιο πιθανό να έχει γαμήσει τεράστιο αριθμό ωραίων γυναικών ένας π.χ. σαν τον Νίκο Ρίζο ή τον Στάθη Ψάλτη παρά ένας σαν τον Σπαλιάρα ή κάποιον άλλο ανάλογης εμφάνισης.
Λάθος!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Εγω ειμαι 1000 μετρα κατω απο τη βαση της πυραμιδας! :undecided:
Καθώς φαίνεται είσαι αετός με σπασμένη φτερούγα τύπε.

Βρες τροπο να επουλώσεις το τραύμα και ξεκίνα τις πτήσεις ξανά!

No excuses friend

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.736
Πόντοι
12.756

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Βλέπω αναφορές στον Σπαλιάρα,στις όποιες αρκετοί λένε το μακρύ και το κοντό τους...Ας κάνω κι εγώ μια αντικειμενική τοποθέτηση.

Δυο σημαντικές διευκρινήσεις.Πρώτον,ο Σπαλιάρας είναι όντως γραφικός και καρικατούρα (παρόλα αυτά γέλασα με την ψυχή μου όταν συμμετείχε προ τετρεατίας στον "Επιζώντα") με δείκτη ευφυΐας ισάξιο του ραδικιού.Δεύτερον,η δήλωση για τις 4000 γυναίκες θεωρήθηκε (ορθώς) υπερβολική και λίγο creepy,γιατί ήταν σαν να μας λέει πως τις έχει μετρήσει όλες και ότι γαμάει 24/7 χωρίς σταματημό.

Όμως κάποιοι αγνοείτε (ηθελημένα ή άθελα) τα εξής αβαντάζ του Σπαλιάρα:
Ψηλός,σωματαράς (δύο στοιχεία που ελκύουν πολύ τις όμορφες γυναίκες) και το κυριότερο πλεονέκτημα την
φήμη του όντας μέλος της σοουμπίζ (μέγιστο αφροδισιακό η φήμη).Επομένως είναι απόλυτα φυσιολογικό ένας σαν τον Σπαλιάρα να έχει πάει με (πάρα) πολλές γυναίκες (και αποκλειστικά όμορφες).Αντί να ευλογήσει τόσο πολύ τα γένια του,θα μπορούσε να δηλώσει ότι έχει πάει με πολλές γυναίκες ή με 1000
Να και μια άξια διατυπωμένη άποψη με ορθά επιχειρήματα κι ας μην συμφωνεί με τη δική μου...
Είναι όντως ψηλός,έχει όντως ένα ωραίο σώμα,κι έχει όντως μια κάποια ΄΄διασημότητα΄΄.
Κι εδώ,στους διάσημους όμως υπάρχει πυραμίδα διαστρωμάτωσης(όχι μόνο σε μας τους ''μαχητές'')
Ε και σ αυτή την πυραμίδα ο σπαλιάρας και κάθε άλλο ''θαυμα της φύσης'' βρίσκεται πολύ χαμηλά.
Όπως ανέφερα βλέπε κορυφή με Ελβις Πρισλευ,Πολ νιουμαν,Τζειμς ΝΤΙΝ κτλ
Βγήκαν αυτά τα μεγαθήρια να φωνάξουν το πόσες πουτανο γκρούπις γάμησαν σε μια νύχτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom