Φυσικά και συμβαίνουν,ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα έγραψε ο φίλος.
Και φυσικά υπάρχουν ειδικά σε νεαρή ηλικία γκόμενες που θέλουν να γαμηθουν με κάποιον που σε εκείνη τη φάση είναι για αυτές alpha male,ωραίος,γυμνασμενος και cool.
Μιλάμε για άτομα που έχουν φορτώσει μπροστά στα μάτια μας,3-4 γκόμενες σε ένα Σαββατόβραδο.
Εσύ μπορεί τον Σπαλιαρα να τον θεωρείς καρικατούρα, αλλά το θέμα είναι τι τον θεωρούν οι γυναίκες και τι εσένα.
Και επειδή ο Σπαλιαρας έχει έρθει σε μαγαζί που δούλευα,έχει σκάσει με διαστημικά μουνιά.
Ακόμη και αλλοδαπα μοντέλα που έρχονταν Ελλάδα,αυτός τα φόρτωνε.
Είχε και ένα αμαξι που τότε έκανε κάνα 35χιλ καινούργιο και τις έκανε ξενάγηση στην Αθήνα.
Φυσικά αν κάποιος έχει δουλέψει στα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας έχει δει περισσότερα πράγματα από κάποιον που απλά ερχόταν και έπινε το ποτό του
Το ότι υπάρχει μια πυραμίδα κατάταξης των αρσενικών με βάση την κυριαρχική αξία τους κανείς δε το αρνείται.
Για το Σπαλιάρα:Καρικατούρα δεν τον θεωρώ,καρικατούρα είναι.
Φυσικά και κανείς δεν είπε πως ο σπαλιάρας(και τα άλλα σπαλιαροειδή)δεν έχουν πέραση σε κάποιο τύπο γυναίκας που στοχεύει να φωτογραφηθεί δίπλα σε κάποια ''διάσημη'' περσόνα.Φυσικά και στους χώρους των διασήμων γίνεται το έλα να δεις.Τι να πεί και ο ΛεΠα που μπορεί να μην έχει το σωματότυπο του σπαλιάρα(ένας μέτριος γυμνασμένος τύπος είναι αντικειμενικά)αλλά παράγει τέχνη ή θες και ωραίο?Τον Σάκη Ρουβά που βάζει κάτω τον κάθε σπαλιάρα και είναι λογικό να έχει όποια σχεδόν θέλει γιατί και εμφάνιση έχει και υπόσταση.
Κι εκείνοι οι ίδιοι έχουν όμως πλήρη επίγνωση για πιο λόγο τους πλησιάζουν οι γυναίκες και δεν ''βρωντοφωνάζουν'' όπως ένας σπαλιάρας που έχει παράγει μηδενικό καλλιτεχνικό έργο.
Κι άλλα παραδείγματα:'Ελβις Πρίσλευ,Τζειμς Ντιν κτλ
Αυτοί έκαναν πραγματικότητα αυτό που εσύ(κι εγώ)θα δούμε μόνο στα όνειρά μας.
Σε τι είμαι αντίθετος?
-Αν μεν όντως πήγαν με τόσες γυναίκες κατακρίνω το ότι το φώναξαν δημόσια(αυτό και μόνο αποδεικνύει την αξία τους ως ανθρώπους)
-Την ίδια τη διαδικασία απαρίθμησης των ερωτικών συντρόφων.
-Το ότι δε μπορείς να είσαι ένα ανώνυμο νικ(όπως είμαι κι εγώ έτσι?δεν έχω κάτι εναντίον του μέλους Psyco 777)να λες πως έχει κολλητό φίλο που χτυπάει τη μια μετά την άλλη και να περιμένεις να γίνει αβίαστα αποδεκτή η άποψη.
Άλλο να πεις ''στο μαγαζί που δούλευα είχα γίνει μάρτυρας πως η τάδε διασημότητα ή το ταδε όνομα έκανε αυτό το άλλο κι άλλο να πεις ''ο κολλητός μου''
Για όποιον ξέρει καλά αυτό το πράγμα που περιγράφεις δεν είναι τρόπος προσέγγισης και δημιουργίας έλξης(σπορ που ασκούμε εμείς οι κοινοί θνητοί)αλλά ''εξευγενισμένη'' μορφή πορνείας στην οποία οι ''γκρούπις'' περιμένουν στην ουρά ποιά θα διαλέξει ο διάσημος ''γαμιάς'' που έχει ξοδέψει πολλά για να βρίσκεται σε αυτή τη vip θέση καθώς τίποτα δε γίνεται για τους κοιλιακούς του σπαλιάρα αλλά για το χρήμα και την όποια δοξα