You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσες είναι οι περισσότερες φορές που έχετε τελειώσει με γκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Lion84
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
supermarios
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
4(παλιά)
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Το θεμα ειναι ποσες τελειωσε αυτη.. ;)
Who gives a fuck... ...Άλλωστε είμαστε Έλληνες..κατά συνέπεια αντικείμενα ηδονής..SEX ANIMALS..το αποκλείω να μην είχαν πολλαπλό οργασμό.. μπουαχαχαααααΤο θεμα ειναι ποσες τελειωσε αυτη.. ;)
[youtube=425,350]387ZDGSKVSg[/video]
Τελικά διαπιστώνω ότι το πόσες φορές τελείωνα είχε να κάνει με το τι μου έβγαζε η γκόμενα. Λοιπόν, οι καλύτερες φάσεις μου ήταν οι εξής:
1)Έξι φορές από το απόγευμα ως το βράδυ σερί.
2)Δέκα φορές σε μία ημέρα με την ίδια γυναίκα.
3)Και το κορυφαίο που ίσως ακουστεί ελαφρώς απίστευτο, πριν μερικά χρόνια βέβαια, 4 φορές σε λιγότερο από μία ώρα. Αλλά έφταιγε καθαρά η γκόμενα που ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει τύχει στο θέμα του σεξ.
1)Έξι φορές από το απόγευμα ως το βράδυ σερί.
2)Δέκα φορές σε μία ημέρα με την ίδια γυναίκα.
3)Και το κορυφαίο που ίσως ακουστεί ελαφρώς απίστευτο, πριν μερικά χρόνια βέβαια, 4 φορές σε λιγότερο από μία ώρα. Αλλά έφταιγε καθαρά η γκόμενα που ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει τύχει στο θέμα του σεξ.
Μέτα έπινα χυμούς για να μη πάθω αφυδάτωση...
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
5 φορές σε διάστημα 4 ωρών .
Τελικά διαπιστώνω ότι το πόσες φορές τελείωνα είχε να κάνει με το τι μου έβγαζε η γκόμενα.
ΣΥΜΦΩΝΩ 100%. Επίσης, είναι θέμα ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, διαφορετικά λειτουργεί ο καθένας μας...
Κι επειδή έχω γαμήσει ΠΟΛΥ και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ στην 25χρονη "καρίερα" μου θ' απαντήσω 100% ειλικρινά στην ερώτηση του thread... ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ...
π.χ. πρόσφατα, με μια γυναικάρα που ταιριάζουμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σε όλα... τέλειωσα 5 φορές, σε λιγότερο από μια ώρα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 664