Επισκέπτης
΄βάλε το κεφάλι σου να δουλέψει.εμένα ρωτάς?
Μην βαζεις σπαζοκεφαλιες στα παιδια!!
Ωπ,καλόστον...άργησες σήμερα!!!Μην βαζεις σπαζοκεφαλιες στα παιδια!!
΄ποιος έλεγχος με τόσους ρουφιάνους. αν λείψουν οι εργαζόμενοι όμως?
Κι όμως έτσι είναι. Αν λείψει ο εργαζόμενος δεν υπάρχει παραγωγή/εργασία. Αν λείψει ο εργοδότης δεν υπάρχει ο έλεγχος.
Εγώ μπορώ να κάνω τη δουλειά του υπάλληλού μου,αυτός μπορεί να κάνει τη δική μου?
Κι όμως έτσι είναι. Αν λείψει ο εργαζόμενος δεν υπάρχει παραγωγή/εργασία. Αν λείψει ο εργοδότης δεν υπάρχει ο έλεγχος.
ένα αφεντικό ένας υπάλληλος μιλάμε για την φάμπρικα.Εγώ μπορώ να κάνω τη δουλειά του υπάλληλού μου,αυτός μπορεί να κάνει τη δική μου?
Δεν σε εννόησα!ένα αφεντικό ένας υπάλληλος μιλάμε για την φάμπρικα.
Μέσα σε 2-3-4 μέρες τους βασικούς τους έχει αντικαταστήσει.Τους υπόλοιπους θα βρεί την άκρη.Επίσης αυτό που θα γίνει και ποιος?Μας έχουν κάνει έτσι ώστε να μην σηκώνουμε κεφάλι.Αυτή είναι η πολιτική για σκέψου το.Ενα και το αυτό.................
σε πληροφορώ ότι μεγάλες επιχειρήσεις στο παρελθόν έκλεισαν για μια 48ωρη απεργία.Μέσα σε 2-3-4 μέρες τους βασικούς τους έχει αντικαταστήσει.Τους υπόλοιπους θα βρεί την άκρη.Επίσης αυτό που θα γίνει και ποιος?Μας έχουν κάνει έτσι ώστε να μην σηκώνουμε κεφάλι.Αυτή είναι η πολιτική για σκέψου το.
Ναι και το αποτέλεσμα ήταν οι εργαζόμενη άνεργοι.Αυτο ενοο πιος θα το κάνει.σε πληροφορώ ότι μεγάλες επιχειρήσεις στο παρελθόν έκλεισαν για μια 48ωρη απεργία.
Σου φένεται κουμουνισμός???????Ρωτάω επειδή δεν ξέρω που αναφέρεσαι.ακομα και εδω κουμμουνιζετε? ημαρτον ρε παιδια
είσαι καλά ρε φίλε εδώ αναλύουμε γενικά κάτι που μπορεί να γίνει τι κομμουνίζουμε, να σου πώ κάτι εσύ με τιν στάση σου κάνεις περισσότερη ζημιάακομα και εδω κουμμουνιζετε? ημαρτον ρε παιδια
σε μια κοινωνία όπου μελλοντικά θα υπάρχει καλύτερη οργάνωση οι ίδιοι οι εργαζόμενοι θα είναι αφεντικά και θα απολαμβάνουν τον κόπο τους.Ναι και το αποτέλεσμα ήταν οι εργαζόμενη άνεργοι.Αυτο ενοο πιος θα το κάνει.
αδιαφορώντας και αν δεν βρίσκεις τρόπους να απαιτείς περισσότερα για τον κόπο σου τι πουτάνες και μαλακίες θα κάναμε ούτε το περιτύλιγμα της καπότας δεν θα μπορούμε να πάρουμε για αυτό τον λόγο απαιτούμε για να γαμούμε.οχι ρε μαγκες μην θυμωνετε. το θεμα λεει ποσα λεφτα βγαζουμε και εσεις αναλυετε το κεφαλαιο του μαρξ. η πειτε ποσα βγαζετε και χαλατε στις πουτανες που σ'αυτο αναφερεται το θεμα η καντε λιγο χαβαλε . την ζημια πως την κανω?
την αποψη σου θες να πεις,αυτο δεν την κανει αληθεια.βρε παλιομαλακα ειρωνια ειναι να λες την αληθεια???εχεις τα αρχιδια να μετρησουμε τα ενσημα μας???αν ναι σε περιμενω..αν οχι αντε & γαμησου & φερε μου την εισπραξη..αντε κωλοτρυπιδη..