Νέα

Πόσα λεφτά βγάζουμε

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
να σου θυμισω ανοητε το τελευταιο σου επιτευγμα: στο θρεντ ''η βλακεια και η αντιμετωπιση της'', [size=14pt]απαντησες απευθυνομενος σε μια γυναικα[/size]: ''Αναφέρεσαι στη δική σου ή των άλλων;''

Ξέχασες να προσθέσεις και ότι βρίσκεται κοντά στην εμμηνόπαυση. Και ως γνωστόν πρέπει να σεβόμαστε τις ηλικιωμένες  :dancing:
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Είναι εμφανές πως μέσα απο την παροιμιώδη βλακεία και την ευκολία με την οποία κάποιος σε βάζει στο παιχνίδι του και σε κάνει να λειτουργείς στο ίδιο μοτίβο συμπεριφορικής σκουπιδολογίας, καταφέρνεις συχνά να με διασκεδάσεις ομολογουμένως. Θα σε χαρακτήριζα μια βροχοπούλου του φόρουμ και της ζωής σου, κυρίως για να καταλάβεις στο επίπεδο σου.

Μη μιλάς για τη βροχοπούλου γιατί μπορεί να βρεθείς κι εσύ στη θέση της  :dancing:

Παράλληλα όμως διαπιστώνω και κατανοώ ότι αν κάποιος είναι αμόρφωτος, με φοβία προς το αλλο φίλο και προβληματικός η μόνη του διαφυγή σε περίπτωση διαλόγου είναι να μειώσει τον συνομιλητή του, τον αντίπαλό του και να διαφύγει της ουσίας.

Όντως, πολύ αμορφωσιά βρε παιδί μου  :'(

Γνωστή τακτική  η οποία επιστημονικά θα έλεγα οτι συχνά συνδέεται με πολλά σεξουαλικά προβλήματα.

Βλέπω σε έπιασε η νοσταλγία και θυμάσαι τους λόγους που σε οδήγησαν σε ένα site με θέμα το πληρωμένο γαμήσι. Μη στενοχωριέσαι, κάποτε μπορεί να βρεις κι εσύ κανέναν συνταξιούχο  :dancing:

Και συνέχισε να επιδεικνύεις την απόλυτη κουταμάρα σου μήπως και ξεσπώντας εδω μέσα σωθεί κανένας ανθρωπος εκεί έξω απο αυτούς που σε περιστοιχίζουν και ίσως τώρα που το σκέφτομαι ..σου κάνει και καλό να ξεσπάς τον πόνο σου με αυτόν τον τρόπο, είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας.
Με σεβασμό στο χάος σου και την αμορφωσία σου θα σου πρότεινα να πας πράγματι σε ένα μπουρδέλο και τα έξοδα δικά μου. Δεν είναι κακό να προπαθήσεις ίσως τα καταφέρεις.

Λόγω του μεγέθους της αμορφωσιάς μου και της τεράστιας μεγαλοψυχίας σου, κάνε το καλύτερα city tour. Βλέπεις δε μας περισσεύουν (για να είμαστε και εντός topic).
 

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
670
Like
2
Πόντοι
6
εγω ρε παιδια μια απορια εχω... με ελκυουν οι σχεσεις εξουσιας και ο αγοραιος ερωτας. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟ????

:idiot:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom