kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
συγνωμη που παρεμβαινω αλλα τα δαχτυλα σου μαρτυρουν πως εισαι ανω των 800 κιλων
συγνωμη που παρεμβαινω αλλα τα δαχτυλα σου μαρτυρουν πως εισαι ανω των 800 κιλων
Κι ενα τελευταίο μπουμπούκα αφιερωμένο για πάρτη σου:
Όχι για να μη μας παίζεις τον παπά ότι δεν τα βρήκες από τον μπαμπά.
Απλά έχεις λύσει τα προβλήματά σου και βαριέσαι μέχρι αηδίας οπότε αλλού οι ανοιχτοί ορίζοντες και η κατανόηση στο ζευγάρι
σιγα μην εχει λεφτα και πορσε.φτωχοπουστρα ειναι. να να βαλω και εγω φωτος την παλια μου καγιεν
Μηπως ειχες το cayenne για γκομενα και του δινεις θυληκη οντοτητα? Μπουρτζοβλαχεεεεεεεε
Σιγά μη βολτάριζες και στη Bouleverd de la Croissant ρε!Oταν εγω βολταριζα στη Boulevard de la Croisette, εσυ απλωνες τραχανα καραβλαχε
Καλά δε θα σχολιάσω για το κλειδί, αλλά αφού ντε και καλά έχεις λεφτά για Πόρσε δε δίνεις και κάτι παραπάνω στη νυχού σου; Χάλια βάψιμο σου έχει κάνει. Ακριβή με τα πίτουρα, φτηνή με τις κότες;Eλα πουλι τωρα που δεν ειχα δουλεια μιας και αναφερεις για αυτοκινητα με αυτο παμε στις Καννες και στο Μονακο (Aν και ντρεπομαστε να κυκλοφορουμε με αυτο εκει,σε σχεση με αυτα που παιζουν εκει αλλα ας οψεται η κριση,που θα παει θα ερθουν καλυτερες μερες και για εμας για να αποκτησουμε μια 488 gtb)
Καλά δε θα σχολιάσω για το κλειδί, αλλά αφού ντε και καλά έχεις λεφτά για Πόρσε δε δίνεις και κάτι παραπάνω στη νυχού σου; Χάλια βάψιμο σου έχει κάνει. Ακριβή με τα πίτουρα, φτηνή με τις κότες;
στο παζαρι πουλανε οι γυφτοι τετοια κλειδια
Σιγά μη βολτάριζες και στη Bouleverd de la Croissant ρε!
lampada polyamorousεμενα τι δωρο θα μου παρεις για το πασχα μαν;
πουλανε και την πορσε τυπε?
Καλά δε θα σχολιάσω για το κλειδί, αλλά αφού ντε και καλά έχεις λεφτά για Πόρσε δε δίνεις και κάτι παραπάνω στη νυχού σου; Χάλια βάψιμο σου έχει κάνει. Ακριβή με τα πίτουρα, φτηνή με τις κότες;
Να είσαι καλά που δε με παρεξήγησες.Eιναι στη φυση του "ανθρωπου" οτι δεν καταλαβαινει να το διακωμωδει δε σε παρεξηγω.....
Το χερι των 800 κιλων σε αλλη ληψη νουμερα
πηγες κι εσυ μια φορα μοντε καρλο με την προσφορα των 800 ευρω του signature και μας το παιζεις μπον βιβερ που εχει φαει τη γαλλικη ριβιερα πανω κατω με τη φερραρι καλιφορνια
Eιναι στη φυση του "ανθρωπου" οτι δεν καταλαβαινει να το διακωμωδει δε σε παρεξηγω.....
Το χερι των 800 κιλων σε αλλη ληψη νουμερα
Παραπανω.Τι θες και τα ρωτάς; Δε καταλαβαίνεις; Είχε μαστερ στο να του τα τρώει. Χοντρικά τον χρόνο πρέπει να του έτρωγε ΧΑΛΑΡΑ περίπου 3 χιλιαρικάκια.