alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αυτή ούτε τα δοκάρια της γέφυρας Ρίου Αντίρριου δε θα μπορέσουν να τη σηκώσουν.
Είναι "μυώδης", όχι χοντρή
Αυτή ούτε τα δοκάρια της γέφυρας Ρίου Αντίρριου δε θα μπορέσουν να τη σηκώσουν.
Είναι "μυώδης", όχι χοντρή
Έγραψα εγώ ότι είμαι μυώδης και δε το ξέρω; Αλλά αν μη τι άλλο έχω δει δάκτυλα γυναίκας που ήταν πχ 165εκ ύψος και ήταν και 75κιλά. Και ήταν όπως είναι τα δικά σου.
Μας μοστράρισες ένα κλειδί μιας Πόρσε 15ετίας παλιά (απ αυτές που στο καρ τις δίνουν δώρο γιατί κανείς δε θέλει να τις αγοράσει) με νύχια που τ έχει κάνει τυφλός ζητιάνος στην Ομόνοια, μας λες ότι είσαι μυώδης, αλλά τα δάκτυλά σου είναι 100% λίπος και αν θέλεις να φορέσεις δακτυλίδι σίγουρα θα το κάνεις ειδική παραγγελία γιατί δε βγαίνουν με τέτοια διάμετρο.
Και μετά μου ζητάς να δεις και τ αρχίδια μου. Αυτά τα ρώτησες αν θέλουν να σε δουν;
Καλά εσύ δεν έλεγες ότι πλέον δε χρειάζεται να δουλεύεις πολύ γιατί οι δουλειές πάνε καλά και έχεις πλέον τη δυνατότητα ν έχεις κάποια ευελιξία στη δουλειά; Τι στον πούτσο; Τα 12ωρα είναι ευελιξία; Συνέχισε να γράφεις. Μη σταματάς. Κάνουμε καινούργιο συκώτι και του χρόνου σε κόβω φιναλ φορ στο διαγωνισμό που διέπρεψε ο ΆλεξΝα ειστε καλα αυτες τις μερες που ετρωγα 12ωρα στο μαγαζι με κανατε και γελασα,εαν ποτε κανονισετε κανα παρτυ θα μαε δειτε και απο κοντα αλλωστε στα κιλα που ειμαι θα με καταλαβετε αμεσως τωρα ομως εχω να ασχοληθω με πιο σημαντικα πραγματα οποτε θα σας αφησω...Καλο Πασχα να εχετε και ποτε μη δινετε περισσοτερη αξια σε γυναικες απ οτι αξιζουν
Να ειστε καλα αυτες τις μερες που ετρωγα 12ωρα στο μαγαζι με κανατε και γελασα,εαν ποτε κανονισετε κανα παρτυ θα μαε δειτε και απο κοντα αλλωστε στα κιλα που ειμαι θα με καταλαβετε αμεσως τωρα ομως εχω να ασχοληθω με πιο σημαντικα πραγματα οποτε θα σας αφησω...Καλο Πασχα να εχετε και ποτε μη δινετε περισσοτερη αξια σε γυναικες απ οτι αξιζουν
Οπου βρω ποσταρισμα σου βλεπω και το νικ μουΚαλά εσύ δεν έλεγες ότι πλέον δε χρειάζεται να δουλεύεις πολύ γιατί οι δουλειές πάνε καλά και έχεις πλέον τη δυνατότητα ν έχεις κάποια ευελιξία στη δουλειά; Τι στον πούτσο; Τα 12ωρα είναι ευελιξία; Συνέχισε να γράφεις. Μη σταματάς. Κάνουμε καινούργιο συκώτι και του χρόνου σε κόβω φιναλ φορ στο διαγωνισμό που διέπρεψε ο Άλεξ
Οπου βρω ποσταρισμα σου βλεπω και το νικ μου
Μηπως με γουσταρεις τύπε, ανοιξε την καρδια σου
Γράφω τ νικ σου ως παράδειγμα προς αποφυγή. Πλην ότι είσαι ΑΕΚΤζής είσαι ότι άλλο ΔΕ θα πρέπει ν είναι ένας άντραςΟπου βρω ποσταρισμα σου βλεπω και το νικ μου
Μηπως με γουσταρεις τύπε, ανοιξε την καρδια σου
Έλεος μ αυτή τη μαλακία "κράζεις; Θαυμάζεις"!!! Αυτό πρέπει ν τ έχει βγάλει καμιά τελειωμένη πατσαβούρακραζει θαυμαζει το πουστρακι ο γρεγκορι
Έλεος μ αυτή τη μαλακία "κράζεις; Θαυμάζεις"!!! Αυτό πρέπει ν τ έχει βγάλει καμιά τελειωμένη πατσαβούρα
gkomenaΕπειδη βαριεμαι να διαβασω, ο Swingers ειναι οντως γκομενα η κανα κλωναρι;
Είναι που κάνουν τα @Swingers πάρτυ ρε,αλλά είναι μπαζάκι... ;)Επειδη βαριεμαι να διαβασω, ο Swingers ειναι οντως γκομενα η κανα κλωναρι;
O καλος ο μυλος ολα τα αλεθει
Λεπτομέρειες τύπε...αμφιβάλλω μύστη...
στην φωτό μπροστά στο PC, έχει τατού στον καρπό του δεξιού χεριού, το οποίο δεν υπάρχει στην φωτό με τα πεπόνια.
a etsi eΕίναι που κάνουν τα @Swingers πάρτυ ρε,αλλά είναι μπαζάκι... ;)
Καύλα η Swingers
a etsi e
[move] ;) ;) ;)Αυτη ειναι για χυσιμο στα βυζομπαλα στο τελειωμα, με καποτα φυσικα
a etsi eΑυτη ειναι για χυσιμο στα βυζομπαλα στο τελειωμα, με καποτα φυσικα
Και επειδη η φωτογραφια απο το xbar ηταν η μιση να σας στειλω και την υπολοιπη Kαλη ανασταση αγορια
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=218890.0;attach=606006;image[/img[/URL]]
[/quote]
Σου φαίνεται το "μνιί"........ ;D :rolleyes: :P
Δώσε πόνοΚαι επειδη η φωτογραφια απο το xbar ηταν η μιση να σας στειλω και την υπολοιπη Kαλη ανασταση αγορια