kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Τύπε μην την προγκάς και φυγει πριν μου πει πώς θα ερθω σε επαφη με την χοντρη, θα σε σκισω
Τύπε μην την προγκάς και φυγει πριν μου πει πώς θα ερθω σε επαφη με την χοντρη, θα σε σκισω
τουλαχιστον σβησε το ν στο τελος του αρχειου ρε βλημα , να μην φαινεται οτι ειναι κατεβασμενη απο το φεισμπουκ αναπηρε καθυστερημενε
Ναι ρε βλακα τωρα μου την εστειλαν,μαζι με αλλες τα παιδια που ειμασταν μαζι δεν μενουν αθηνα, θα ανεβουν στο sdc και στο spicy καραβλαχε
O πρωην ηταν κατασκευαστης και σιγα μην τον πηγαινα στα δικαστηρια να του δωσω και αξια...Παιδι φυσικα και παιζει γι αυτο και οταν ηρθε προσελαβα υπαλληλο ωστε να εχω χρονο ....Ξερεις οταν η δουλεια ειναι δικη σου εχεις το πλεονεκτημα οτι μπορεις να ελλισεσαι...Το σπιτι το αγορασα μονη μου οπως και οποιο αυτοκινητο εχει περασει απο τα χερια μου...Πλεον δεν χρειαζεται να δουλευεις 25 ωρες την ημερα αλλα οπως λεει και ο Robert Kiyosaki ~The richest people in the world look for and build networks; everyone else looks for work~ ;) ;)
πες στα παιδια να μη στη στελνουν απο το φεισμπουκ γιατι παιζουν υποκλοπες και θα δειτε την κωλαθρα σας σε ποστερΝαι ρε βλακα τωρα μου την εστειλαν,μαζι με αλλες τα παιδια που ειμασταν μαζι δεν μενουν αθηνα, θα ανεβουν στο sdc και στο spicy καραβλαχε
Κοιτα τυπε, δεν σε ξερω δεν με ξερεις και δεν σε εβρισα ποτε.Οποτε σβηστω το ποστ σου τωρα μην σε αρχισω στις γαμωμανες μερα που ειναι.
τι λες ρε μαλακοπιτουρα και συ, σιγα μην τις γραψουμε και κανα οικοπεδο
απο που στην εστειλαν ρε βλημα?απο το φεισμπουκ? αφου εσεις τις τραβουσατε υποτιθεται
Δε μας το λες ρε μπέμπα ότι κατέχεις το μυστικό του Μίδα και ότι πιάνεις γίνεται χρυσάφι;;;
Αφου κατάφερες να δουλεύεις 5 ώρες την ημέρα σε δική σου δουλειά και σου αποδίδει αρκετά για τη μεγάλη ζωή να σε βάλουμε υπουργό οικονομικών να λύσεις το πρόβλημα την χώρας!!!Γιατί εγώ όσους ξέρω με δική τους δουλειά δουλεύουν 27 ώρες την ημέρα όχι 25!!!!Και βγάζουν τόσα όσα να πληρώσουν 20 υπαλλήλους...Αλλά αν δε δουλέψεις εσύ στη δουλειά σου δε δουλεύει περισσότερο από σένα κανείς υπάλληλος!!!
Και για να τελειώνουμε γιατί πολύ αξία σου δώσαμε άκου τα εξής:
Για να κρίνεις εσύ εμάς τους μπουρδελιάρηδες ή τα κοριτσάκια που χαρτσιλικώνονται θα πρέπει να πας σε δημόσιο σχολείο λαικής συνοικίας, να υποστείς από τις ανταγωνίστριες bullying όπως το λέτε στη γλώσσα σου, γιατί εμείς το λέμε τσαμπουκάλεμα και τραμπούκισμα,και να σε φωνάξουν τσόλι επειδή δεν έχεις σα νέα κοπέλα να αγοράσεις το καλό το φόρεμα για να σε κυκλοφορήσει το αγόρι σου έξω.Να φέρνει το κεφάλι σου σβούρα για το τι θα κάνεις στη ζωή σου στη Γ' Λυκείου κι όχι να διαλέγεις σε ποιο ιδιωτικό πανεπιστήμιο του εξωτερικού θα πας, να δουλέψεις για 500 ευρώ 12ωρο και να μείνεις με τους γονείς σου στα 28 σου.Να πηγαίνεις όπου θες με το λεοφωρείο και να βρίσκεσαι με το αγόρι σου στα κρυφά όταν λείπουν οι γονείς σου ή οι γονείς του.Όταν τα νιώσεις αυτά, όταν όλα αυτά κάνουν την αυτοπεποίθησή σου να θυμίζει ελληνική οικονομία και αναρωτιέσαι για το τί σκατά θα κάνεις στη ζωή σου μετά έλα να χαρακτηρίσεις τσόλια αυτά τα κοριτσάκια και μαλάκες που τους σέρνουν από το καυλί τους τους μπουρδελιάρηδες.
Εσύ μπουμπούκα ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που γεννήθηκαν τυχεροί ότι και να μας πουλάς για δουλειά και ιστορίες.Μόνο άνθρωποι της δικής σου τάξης έχουν τους ανοιχτούς ορίζοντες και το απαραίτητο μορφωτικό και βιοτικό επίπεδο για να αντέξουν την ψυχολογική και οικονομική πίεση που δημιουργεί το swinging.Οπότε το να μας πουλάς υφάκι αφ υψηλού τίγκα στο σνόμπ και να έχεις γνώμη για καταστάσεις που δε γνωρίζεις είναι λίγο αξύμωρο.Είσαι έξω από τα νερά σου!!!!
Ποιο βλακας πεθαινεις λεμεσιγα τα αυγα μεγαλε,κανω και γω 2 φεικ λογαριασμους και βγαζω μετα την φωτο
το γαμησες και ψοφησε κι εσυ ρε τυπε :-με 1500 το μηνα γαμας 3 φορες τη μερα 3 μουναρες
Ποιο βλακας πεθαινεις λεμε
το γαμησες και ψοφησε κι εσυ ρε τυπε :-
Κωστακη μας πουλαει παραμυθα ναουμε.βγαλε μια φωτο με σημερινη ημερομηνια και ανεβασε την καθυστερημενε
βλακα που το παιζεις και μουναρα,λες και απευθυνεσαι σε 12χρονα
Κωστακη μας πουλαει παραμυθα ναουμε.