Που 'σαι μαντάμ να σου πω
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!![/size][/size][/size][/size]
Σε ρώτησα εγώ ποια είσαι κι από που κρατάς;
Εγώ σε ρώτησα που μας ξέρεις εμάς τους μπουρδελιάρηδες και μας κρίνεις....
Όσο για τον άντρα που χάνει την αξιοπρέπειά του πληρώνοντας ξεκωλάκια να σου θυμίσω ότι τα αγοράκια έχουμε πουλάκι και για μας είναι πρωταρχικής σημασίας θέμα να το βάλουμε κάπου επειδή έτσι μας έκανε η φύση;Εσείς τα θηλυκά δεν έχετε την ίδια ανάγκη για σεξ με μας οπότε μπορείτε να κάνετε υπομονή.Αν ο άλλος έχει στραβωθεί στη μαλακία ή δε βλέπει που πατάει από την καύλα ξεφτιλίζεται πράγματι αλλά έχει τουλάχιστον κάποιο ελαφρυντικό και τον καταλαβαίνω.
Και αφού θες να παίξουμε επί προσωπικού δε μας είπες το σπίτι σου το αγόρασες μόνη σου ή είναι προικώον;Επίσης ο πρώην σου που δεν του πήρες δεκάρα όπως λες τι δουλειά έκανε και τι εισοδήματα είχε;Εσύ ας πούμε είχες εισόδημα 40000 το χρόνο και αυτός 12000 και ήταν στο αφορολόγητο;Έτσι τι να του πάρεις;Και στο δικαστήριο να πήγαινες θα τον πλήρωνες κι από πάνω όχι να του πάρεις κιόλας
Και το σημαντικότερο δε μας είπες τίποτα για παιδιά με τον νυν ή τον πρώην.Αν δεν έχεις ή δεν ήθελες ποτέ τότε λογικό μου φαίνεται να μου το παίζεις βράχος οικονομικής ηθικής, σε παίρνει.Το 99% όμως θέλουν να γίνουν μάνες και κινούνται με βάση αυτό.
Αν πάλι έχεις παιδί δε σου πληρώνει ο πρώην διατροφή;Και πως τα έφερνες βόλτα στο διάστημα μεταξύ του πρώην και του νυν όταν είσουν μόνη σου;Δε δούλευες τρελές ώρες για να βγάλεις το χρήμα που λες ότι βγάζεις;Πότε το έβλεπες το παιδί;Και πότε είχες και χρόνο να ασχοληθείς με τα γούστα σου;
Κι αν έχεις με το νυν αυτός πόσα καθαρίζει;Γιατί αν καθαρίζετε και οι 2 από ένα 40αρι το χρόνο όχι από ακίνητα ή επενδύσεις ή σε δουλειά που δεν την βρήκατε έτοιμη από τους γονείς να μας πεις πότε βλέπεστε αφού πρέπει να δουλεύετε 25 ώρες τη μέρα.
Αυτά υπό την προυπόθεση ότι λες αλήθεια θηλυκέ Δημήτρη Παπαμιχαήλ γιατί κάπου μπάζει η παρουσίασή σου και μάλλον μας τα λες όπως θες κι όχι όπως είναι