Λοιπον για να μη γραφεις αλλες μαλακιες διαβασε λιγο μπας και ξεστραβωθεις.....
Εχω δικια μου δουλεια απο την ηλικια των 20 (ειμαι πλεον ακριβως 40),που ναι μεν στην αρχη βοηθησε λιγο ο μπαμπας μου για να τη στησω αλλα οπως καταλαβαινεις για να υφισταται 20 χρονια μετα εχω τραβηξει πολυ ζορι για να τη κρατησω ειδικα τα τελευταια χρονια που ολοι κλεινουν...Εχω τρεξει,εχω κανει τον μαλακα και φυσικα εχω αφιερωσει απιστευτες ωρες σε αυτη τη δουλεια...Οποτε ναι ξερω τι σημαινει να ζορισεσαι ...Εχω δικο μου σπιτι και φυσικα πλεον εχω αντιληφθει οτι το παν σε αυτη τη ζωη δεν ειναι τα λεφτα ,δεν με ενδιαφερει λοιπον το οτι δεν εχω το αυτοκινητο που ειχα καποτε αλλα ενα μικροτερο κ φθηνοτερο..Εχω παντρευτει μετα απο μεγαλη καψουρα και εχω χωρισει χωρις να διεκδικησω τιποτα γιατι παρα πολυ απλα ειχα τα δικα μου οποτε ο πρωιν ηταν ελευθερος να βαλει τα χρηματα του στον κωλο του
Συμπληρωσε το οτι απο μικρη αυτο που ακουγα παντα ηταν το ποσο ωραια γκομενα ημουν και ολες τις αλλες συναφεις μαλακιες στην προσπαθεια ολων να με γαμησουν
Με λιγα λογια,εχω κανει στη ζωη μου ολα αυτα που ονειρευονται πολλες αλλα με τα δικα μου αρχιδια χωρις να εχω αναγκη κανεναν οποτε το να διαβαζω ποσο μαλακες πιανονται καποιοι αντρες με εκνευριζει και γι αυτο τον απλουστατο λογο εχουμε γεμισει ξεκωλακια που το παιζουν γκομενες...Οι αντρες στη προσπαθεια τους να γαμησουν κανουν τα παντα για οποιαδηποτε δινοντας σε αυτες αξια και χανοντας αυτοι την αξιοπρεπια τους τι δεν καταλάβαινεις απο αυτο?