dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
εγω κατεβαινω τις σκαλες στο χωριοο μαλιας στο αβαταρ σου ποιος ειναι ?
εγω κατεβαινω τις σκαλες στο χωριοο μαλιας στο αβαταρ σου ποιος ειναι ?
εγω κατεβαινω τις σκαλες στο χωριο
varg vikernes (anno domini 1993) ;)νομιζω απο καποια ταινια,αλλα δεν θυμαμαι ποια
βγαλε μια φωτο με σημερινη ημερομηνια και ανεβασε την καθυστερημενε
βλακα που το παιζεις και μουναρα,λες και απευθυνεσαι σε 12χρονα
Ξαναμπηκε φυλακη αυτος ο παλαβος??varg vikernes (anno domini 1993) ;)
τυπε να βγαλει μια φωτο με τα βυζια εξω μπροστα απο τον επιταφιο
εγω θελω φωτο με τα τασια της πορσε σφηνωμενα στην κωλοχαραδρατυπε να βγαλει μια φωτο με τα βυζια εξω μπροστα απο τον επιταφιο
οχι ειναι ελευθερος,ζει καπου στην Γαλλια παντρμενος με παιδια κτλ.Ξαναμπηκε φυλακη αυτος ο παλαβος??
εγω θελω φωτο με τα τασια της πορσε σφηνωμενα στην κωλοχαραδρα
αθανατος μανθος φουστανος
:SΚωστακη μας πουλαει παραμυθα ναουμε.
Μπραβο, εκανε προκοπη ο μπαγασας!!οχι ειναι ελευθερος,ζει καπου στην Γαλλια παντρμενος με παιδια κτλ.
Μπραβο, εκανε προκοπη ο μπαγασας!!
Οσο για τον swingers μαλλιν αυτος ο παλιομαλακας ο πανοφανης ειναι!
πρεπει να τον ριξουμε σε αγριογουρουνα να τον πατησουν κ να τον φανε να ψοφολογησει ο μαλακας
πρεπει να τον ριξουμε σε αγριογουρουνα να τον πατησουν κ να τον φανε να ψοφολογησει ο μαλακας
μπιλυ σου επιτεθηκε χθες,τι πραγματα ειναι αυτα!!
Μπραβο, εκανε προκοπη ο μπαγασας!!
Οσο για τον swingers μαλλιν αυτος ο παλιομαλακας ο πανοφανης ειναι!
Αν μου φέρει να γαμήσω κανα πιπίνι....θα το ξανασκεφτώ...μπιλυ σου επιτεθηκε χθες,τι πραγματα ειναι αυτα!!
μπαν τωρα να ξεβρωμισει ο τοπος.
Αν μου φέρει να γαμήσω κανα πιπίνι....θα το ξανασκεφτώ...
τραμπουκος του σαιτ
συγνωμη που παρεμβαινω αλλα τα δαχτυλα σου μαρτυρουν πως εισαι ανω των 80 κιλων.Eλα πουλι τωρα που δεν ειχα δουλεια μιας και αναφερεις για αυτοκινητα με αυτο παμε στις Καννες και στο Μονακο (Aν και ντρεπομαστε να κυκλοφορουμε με αυτο εκει,σε σχεση με αυτα που παιζουν εκει αλλα ας οψεται η κριση,που θα παει θα ερθουν καλυτερες μερες και για εμας για να αποκτησουμε μια 488 gtb)