Νέα

Πόσα λεφτά κουβαλάτε πάνω σας όταν βγαίνετε έξω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
 Πω πω μεγάλες σπαρίλες... Πάντως με το να κάθεστε και να κλαίτε τη μοίρα σας δεν βγαίνει.

Δεν ξέρω τι γνώσεις έχετε, αλλά ρε πούστη μου δεν μπορεί... κάτι θα υπάρχει εκεί έξω...

Κινητοποιηθείτε λίγο. Πριν ένα χρόνο ένας φιλαράκος μου έμεινε χωρίς δουλειά. ξεκίνησε κι έφτιαχνε σάντουιτς στο σπίτι του τα τύλιγε σε σελοφαν και πήγαινε και τα μοίραζε στα συνεργεία. Με τα πόδια γυρολόγος...

Ακατέβατα 60 - 80 ευρώ την ημέρα καθαρά.

Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Τα λεφτά είναι στον δρόμο.

πολλά χρήματα

Επισκέπτης
 Πω πω μεγάλες σπαρίλες... Πάντως με το να κάθεστε και να κλαίτε τη μοίρα σας δεν βγαίνει.

Δεν ξέρω τι γνώσεις έχετε, αλλά ρε πούστη μου δεν μπορεί... κάτι θα υπάρχει εκεί έξω...

Κινητοποιηθείτε λίγο. Πριν ένα χρόνο ένας φιλαράκος μου έμεινε χωρίς δουλειά. ξεκίνησε κι έφτιαχνε σάντουιτς στο σπίτι του τα τύλιγε σε σελοφαν και πήγαινε και τα μοίραζε στα συνεργεία. Με τα πόδια γυρολόγος...

Ακατέβατα 60 - 80 ευρώ την ημέρα καθαρά.

Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Τα λεφτά είναι στον δρόμο.

καλή μαγκιά
εγώ σκεφτόμουν να μάθω να κάνω καλά ένα γλυκό ταψιού και να φτιάχνω 1-2 ταψιά τη μέρα και να τα δίνω σε ζαχαροπλαστείο η φούρνο της γειτονιάς
ένα 20-30ρακι άμα πιάνεις τη μέρα μια χαρά είναι για εξτραδάκι...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
καλή μαγκιά
εγώ σκεφτόμουν να μάθω να κάνω καλά ένα γλυκό ταψιού και να φτιάχνω 1-2 ταψιά τη μέρα και να τα δίνω σε ζαχαροπλαστείο η φούρνο της γειτονιάς
ρε φιλε,τα ζαχαροπλαστεια τα φτιαχνουν οι ιδιοι τα γλυκα...θα δεχτουν κατι τετοιο? εχεις ρωτησει?

Επισκέπτης
ρε φιλε,τα ζαχαροπλαστεια τα φτιαχνουν οι ιδιοι τα γλυκα...θα δεχτουν κατι τετοιο? εχεις ρωτησει?

έτοιμο πράμα θα τους πηγαίνω, θα γλυτώνουν τον κόπο και το χρόνο να το φτιάχνουν και θα βγάζουν και καθαρό κέρδος απ το τίποτα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
καλή μαγκιά

Μάθε να φτιάχνεις κουλουράκια μικρής ποσότητας. Νόστιμα κουλουράκια.
Ξαμολήσου μετά στις καφετέριες και πούλα το προιόν.
Θα χτυπήσεις 100 ιδιοκτήτες και θα πιάσεις 20 πελάτες.
Δεν θέλεις άλλους.
Μια καλή καφετέρια, δίνει 800 καφέδες τη μέρα. 800 κουλουράκια συνοδεία του καφέ αντιπροσωπεύουν  περίπου 15 κιλά.

1 ευρώ κέρδος να πάρεις καθαρό σε κάθε κιλό είναι 15 ευρώ κέρδος από κάθε καφετέρια

300 ευρώ total .... Και γαμω τα μεροκάματα.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ενα ποτο ρε φιλε...ενα πατσα,μια γιδα βραστη... :grin:

Έχω να φάω πατσά έτσι 5 χρόνια Θεσσαλονίκη...Τελευταία φορά έκανα απόπειρα αυτοκτονίας τρώγοντας πατσά σε ένα λαμόγιο στην Αθηνάς και ενέδωσα επειδή το είδα παλαιο ταβερνάκι και απεξω έγραφε πατσάς, γίδα βραστή και μου φύγαν τα ζουμιά πριν προλάβω να φτάσω σπίτι

Επισκέπτης
 Μάθε να φτιάχνεις κουλουράκια μικρής ποσότητας. Νόστιμα κουλουράκια.
Ξαμολήσου μετά στις καφετέριες και πούλα το προιόν.
Θα χτυπήσεις 100 ιδιοκτήτες και θα πιάσεις 20 πελάτες.
Δεν θέλεις άλλους.
Μια καλή καφετέρια, δίνει 800 καφέδες τη μέρα. 800 κουλουράκια συνοδεία του καφέ αντιπροσωπεύουν  περίπου 15 κιλά.

1 ευρώ κέρδος να πάρεις καθαρό σε κάθε κιλό είναι 15 ευρώ κέρδος από κάθε καφετέρια

300 ευρώ total .... Και γαμω τα μεροκάματα.

ναι αλλά πως θα φτιάξεις 16000 κουλουράκια ρε τύπε στην κουζίνα του σπιτιού σου;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
ναι αλλά πως θα φτιάξεις 16000 κουλουράκια ρε τύπε στην κουζίνα του σπιτιού σου;

Πιο χαζή ερώτηση δεν μπορούσες να κάνεις. Πότε νομίζεις πως θα πιάσεις 20 καλές καφετέριες ως πελάτες;

Χρειάζεσαι τουλάχιστον έναν χρόνο τρέξιμο. Στο μεσοδιάστημα θα φτιάχνεις την επιχείρηση.
ξεκινάς από την κουζίνα του σπιτιού σου, μετά βρίσκεις κάνα φτηνό χώρο και το κάνεις εργαστήριο.

Βέβαια.... 10.000 ευρώ τον μήνα δεν μπορείς να βγάλεις με την κουζίνα του σπιτιού σου.

Είναι μαθηματικώς αδύνατον.

Επισκέπτης
Πιο χαζή ερώτηση δεν μπορούσες να κάνεις. Πότε νομίζεις πως θα πιάσεις 20 καλές καφετέριες ως πελάτες;

Χρειάζεσαι τουλάχιστον έναν χρόνο τρέξιμο. Στο μεσοδιάστημα θα φτιάχνεις την επιχείρηση.
ξεκινάς από την κουζίνα του σπιτιού σου, μετά βρίσκεις κάνα φτηνό χώρο και το κάνεις εργαστήριο.

Βέβαια.... 10.000 ευρώ τον μήνα δεν μπορείς να βγάλεις με την κουζίνα του σπιτιού σου.

Είναι μαθηματικώς αδύνατον.

ρε τύπε εγώ το λέω για ημιαπασχόληση για να μην πω, ημιημιαπασχόληση, έτσι για ένα εξτραδάκι,

αν μιλάς για full time δουλειά, έχεις δίκιο

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Έχω να φάω πατσά έτσι 5 χρόνια Θεσσαλονίκη...Τελευταία φορά έκανα απόπειρα αυτοκτονίας τρώγοντας πατσά σε ένα λαμόγιο στην Αθηνάς και ενέδωσα επειδή το είδα παλαιο ταβερνάκι και απεξω έγραφε πατσάς, γίδα βραστή και μου φύγαν τα ζουμιά πριν προλάβω να φτάσω σπίτι
τι σε πηγες κοψιμο?

Επισκέπτης

πατσά μόνο Αχαρνών παίδες
και Θεσσαλονίκη φυσικά  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom