ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 48
- Πόντοι
- 16
ανε ργος και συ?ΝΑΙ. Όλον τον κόσμο.
Πω πω μεγάλες σπαρίλες... Πάντως με το να κάθεστε και να κλαίτε τη μοίρα σας δεν βγαίνει.
Δεν ξέρω τι γνώσεις έχετε, αλλά ρε πούστη μου δεν μπορεί... κάτι θα υπάρχει εκεί έξω...
Κινητοποιηθείτε λίγο. Πριν ένα χρόνο ένας φιλαράκος μου έμεινε χωρίς δουλειά. ξεκίνησε κι έφτιαχνε σάντουιτς στο σπίτι του τα τύλιγε σε σελοφαν και πήγαινε και τα μοίραζε στα συνεργεία. Με τα πόδια γυρολόγος...
Ακατέβατα 60 - 80 ευρώ την ημέρα καθαρά.
Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Τα λεφτά είναι στον δρόμο.
ανε ργος και συ?
αρα κερνας εμας τους ανεργους? μπουχαχαχαχαχαΌχι φίλε μου. Ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορά που δεν είχα δουλειά.
πολλά χρήματα
Πω πω μεγάλες σπαρίλες... Πάντως με το να κάθεστε και να κλαίτε τη μοίρα σας δεν βγαίνει.
Δεν ξέρω τι γνώσεις έχετε, αλλά ρε πούστη μου δεν μπορεί... κάτι θα υπάρχει εκεί έξω...
Κινητοποιηθείτε λίγο. Πριν ένα χρόνο ένας φιλαράκος μου έμεινε χωρίς δουλειά. ξεκίνησε κι έφτιαχνε σάντουιτς στο σπίτι του τα τύλιγε σε σελοφαν και πήγαινε και τα μοίραζε στα συνεργεία. Με τα πόδια γυρολόγος...
Ακατέβατα 60 - 80 ευρώ την ημέρα καθαρά.
Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Τα λεφτά είναι στον δρόμο.
αρα κερνας εμας τους ανεργους? μπουχαχαχαχαχα![]()
ενα ποτο ρε φιλε...ενα πατσα,μια γιδα βραστη...Χμμμ όχι... δεν κερνάω κανέναν. Ούτε και λυπάμαι κανέναν.
Όποιος θέλει δουλειά βρίσκει. Ακόμα και τώρα... μέσα στην κρίση.
ρε φιλε,τα ζαχαροπλαστεια τα φτιαχνουν οι ιδιοι τα γλυκα...θα δεχτουν κατι τετοιο? εχεις ρωτησει?καλή μαγκιά
εγώ σκεφτόμουν να μάθω να κάνω καλά ένα γλυκό ταψιού και να φτιάχνω 1-2 ταψιά τη μέρα και να τα δίνω σε ζαχαροπλαστείο η φούρνο της γειτονιάς
ένα 20-30ρακι άμα πιάνεις τη μέρα μια χαρά είναι για εξτραδάκι...
ρε φιλε,τα ζαχαροπλαστεια τα φτιαχνουν οι ιδιοι τα γλυκα...θα δεχτουν κατι τετοιο? εχεις ρωτησει?
καλή μαγκιά
εγώ σκεφτόμουν να μάθω να κάνω καλά ένα γλυκό ταψιού και να φτιάχνω 1-2 ταψιά τη μέρα και να τα δίνω σε ζαχαροπλαστείο η φούρνο της γειτονιάς
ένα 20-30ρακι άμα πιάνεις τη μέρα μια χαρά είναι για εξτραδάκι...
ενα ποτο ρε φιλε...ενα πατσα,μια γιδα βραστη...![]()
Μάθε να φτιάχνεις κουλουράκια μικρής ποσότητας. Νόστιμα κουλουράκια.
Ξαμολήσου μετά στις καφετέριες και πούλα το προιόν.
Θα χτυπήσεις 100 ιδιοκτήτες και θα πιάσεις 20 πελάτες.
Δεν θέλεις άλλους.
Μια καλή καφετέρια, δίνει 800 καφέδες τη μέρα. 800 κουλουράκια συνοδεία του καφέ αντιπροσωπεύουν περίπου 15 κιλά.
1 ευρώ κέρδος να πάρεις καθαρό σε κάθε κιλό είναι 15 ευρώ κέρδος από κάθε καφετέρια
300 ευρώ total .... Και γαμω τα μεροκάματα.
ναι αλλά πως θα φτιάξεις 16000 κουλουράκια ρε τύπε στην κουζίνα του σπιτιού σου;
Δε χρειαζεται να μιλας ετσι ρε Σορος.Πιο χαζή ερώτηση δεν μπορούσες να κάνεις.
Πιο χαζή ερώτηση δεν μπορούσες να κάνεις. Πότε νομίζεις πως θα πιάσεις 20 καλές καφετέριες ως πελάτες;
Χρειάζεσαι τουλάχιστον έναν χρόνο τρέξιμο. Στο μεσοδιάστημα θα φτιάχνεις την επιχείρηση.
ξεκινάς από την κουζίνα του σπιτιού σου, μετά βρίσκεις κάνα φτηνό χώρο και το κάνεις εργαστήριο.
Βέβαια.... 10.000 ευρώ τον μήνα δεν μπορείς να βγάλεις με την κουζίνα του σπιτιού σου.
Είναι μαθηματικώς αδύνατον.
τι σε πηγες κοψιμο?Έχω να φάω πατσά έτσι 5 χρόνια Θεσσαλονίκη...Τελευταία φορά έκανα απόπειρα αυτοκτονίας τρώγοντας πατσά σε ένα λαμόγιο στην Αθηνάς και ενέδωσα επειδή το είδα παλαιο ταβερνάκι και απεξω έγραφε πατσάς, γίδα βραστή και μου φύγαν τα ζουμιά πριν προλάβω να φτάσω σπίτι
Δε χρειαζεται να μιλας ετσι ρε Σορος.
Έχω να φάω πατσά έτσι 5 χρόνια Θεσσαλονίκη...Τελευταία φορά έκανα απόπειρα αυτοκτονίας τρώγοντας πατσά σε ένα λαμόγιο στην Αθηνάς και ενέδωσα επειδή το είδα παλαιο ταβερνάκι και απεξω έγραφε πατσάς, γίδα βραστή και μου φύγαν τα ζουμιά πριν προλάβω να φτάσω σπίτι